2024 - Προς ένα νέο Κόσμο : Δυο βήματα μπρός και ένα πίσω

Μέρος Α - Το Ουράνιο Σκηνικό



Η ανάλυση του τι θα πρέπει να περιμένουμε για το 2024 χωρίζεται σε δυο μέρη. Το παρόν Μέρος Α στο οποίο περιγράφουμε το πώς εξελίσσεται το ουράνιο σκηνικό μήνα - μήνα, και στο Μέρος Β όπου αναλύονται τα σημαντικά θέματα του 2024 - επισιτιστικό, ενεργειακό, μεταφορές, χρηματοπιστωτικό και νομισματικό, Ατζέντα 2030, πόλοι εξουσίας και ισχυς των, περιβαλλοντολογικές συνθήκες κλπ.

 Οδικός Χάρτης 2024

Η  Έκλειψη του Οκτωβρίου 2023, μας λέει πως αφενός το ΔΜΚ (Διεθνές Μεγάλο Κεφάλαιο) έχει ξεσαλώσει με την ετσιθελική υλοποίηση των έργων της Ατζέντας 2030, αλλά και αφετέρου οι Λαοί δεν έχουν την απαιτούμενη μαχητικότητα για να αντισταθούν στα σχέδια του ΔΜΚ .

Επομένως μπαίνουμε στο 2024 με έλεγχο του παγκόσμιου πολιτικο -οικονομικού συστήματος από το ΔΜΚ και με  τα έργα που αφορούν στην Ατζέντα 2030 σε πλήρη ανάπτυξη

Ιανουάριος 2024

Στις 11 Ιανουαρίου έχουμε την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο, που γίνεται σε ένα κλίμα που λέει πως η μεθοδική εκτέλεση σχεδίων που μεταξύ των άλλων περιλαμβάνουν μέτρα άμεσης λιτότητας και περιορισμού των εξοπλισμών δημιουργεί ένα κλίμα ευφορίας που προσελκύει ξένες επενδύσεις και οδηγεί σε αργή και επίπονη μεν, πλην όμως ασφαλή επιτυχία των στόχων [Κρόνος στους Ιχθείς 60ο Δίας στον Ταύρο και 60ο Αρης στον Αιγόκερο]

Μας λέει επίσης η ΝΣ  πως θα υπάρξουν φωτισμένοι ηγέτες με πρωτοποριακές απόψεις για το πώς, αφενός θα χρηματοδοτηθεί μέσω χρηματιστηρίου η αξιοποίηση του φυσικού πλούτου με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και αφετέρου για το πώς θα σχεδιασθεί, υλοποιηθεί και ελεγχθεί η δημιουργία ιδρυμάτων που θα επιβλέψουν το εμπόριο και τις παραγωγικές συνθήκες στον πρωτογενή τομέα και στην μεταποιητική βιομηχανία [ΝΣ Αιγόκερο 120ο Ουρανός Ταύρο]

Το πρόβλημα όμως θα είναι πως ενώ το προαναφερθέν κλίμα είναι ευνοϊκό για το επιχειρηματικό κατεστημένο ,  είναι ταυτόχρονα και προφανής  η αδυναμία της Ηγεσίας να αντιληφθεί τις πραγματικές ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων. Και αν αυτό συνδυασθεί με την μη λήψη μέτρων για αύξηση του όγκου παραγωγής του πρωτογενούς τομέα σε επίπεδα που θα ικανοποιούν τις λαϊκές ανάγκες, αλλά και σε συνδυασμό με επιθετικές κινήσεις κατά κάποιων χωρών από εχθρικές χώρες, οδηγεί σε τάση απομόνωσης και σε ελλειμματικούς προϋπολογισμούς  [ΝΣ 90ο ΒΔ Κριό] 

Πλούτωνας στον Υδροχόο (2η δοκιμαστική είσοδος)

Την  21/1/ 2024 ο Πλούτωνας εισέρχεται για 2η φορά στον Υδροχόο όπου θα κάτσει μέχρι την 1/9/2024 για να μπει στην συνεχεία ανάδρομος στον Αιγόκερο (29ο αναιρετική) και να γυρίσει  στην συνέχεια οριστικά στον Υδροχόο στις 20/11/2024.


 

 

Η περίοδος που ο Πλούτωνας ξαναμπαίνει στον Υδροχόο για να βγει πάλι, θα είναι μια περίοδος στην οποία το ΔΜΚ (Διεθνές Μεγάλο Κεφάλαιο) θα θελήσει να προωθήσει εντατικά τα έργα που έχουν να κάνουν με την χρήση της τεχνολογίας ΑΙ όχι μόνο στην παραγωγική διαδικασία και στην διανομή προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και στην λειτουργία των μυστικών υπηρεσιών και των μεθόδων συλλογής και ανάλυσης τεράστιων όγκων δεδομένων με στόχο τον έλεγχο των κοινωνιών και των αντιπάλων του.

Όμως η  υλοποίηση των έργων αυτών θα απαιτήσει βαθιές μεταρρυθμίσεις που άπτονται όχι μόνο της κυβερνησιμότητας και των δικαιωμάτων των μαζών αλλά και δύσκολα διαπραγματεύσιμων διεθνών συμβάσεων.

Οι Κυβερνήσεις θα επιχειρήσουν να ωραιοποιήσουν τις συνέπειες των μεταρρυθμίσεων αυτών στα λαϊκά κεκτημένα και η αλήθεια είναι πως θα το πετύχουν σε μεγάλο βαθμό. Όμως δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν βίαιες εξεγέρσεις των μαζών - γνήσιες η υποβολιμαίες από αντίπαλα συμφέροντα -  που θα στοχεύουν στα συστήματα διακυβέρνησης και στην αντικατάσταση κυβερνήσεων. Και αυτό είναι το λιγότερο μια και το 'αγκάθι' θα είναι οι διεθνείς συνθήκες που διέπουν  το ιδιοκτησιακό καθεστώς των παγκόσμιων πόρων , τις ξένες επενδύσεις, το εμπόριο, τις μεταφορές και τους μηχανισμούς  παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής διακυβέρνησης. Και εδώ θα δούμε το φαινόμενο να επιχειρείται η ετσιθελική υφαρπαγή δια των όπλων πόρων που ανήκουν σε κάποια κράτη από άλλα ισχυρότερα κράτη ενώ παράλληλα θα συνεχίζονται οι πολιτικές διαπραγματεύσεις  για το πώς θα μοιρασθούν οι πόροι! Στην φάση όμως αυτή δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλους περιφερειακούς πολέμους που αθροιστικά μπορεί να θεωρηθούν σαν ΙΙΙ ΠΠ.

Φαίνεται επίσης πως θα αρχίσει να διαφαίνεται πως το μοντέλο παγκόσμιας διακυβέρνησης για την επιβολή των σχεδίων του ΔΜΚ  -  που στηρίζεται σε χώρες /ηγέτες και σε παγκόσμιους οργανισμούς  υπό τον έλεγχο του για την εφαρμογή των σχεδίων αυτών (π.χ ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα, ΝΑΤΟ. ΠΟΥ, ΟΗΕ κλπ) - εμφανίζεται 'ξεπερασμένο' - μια και τα συμφέροντα που αντιτίθενται στα σχέδια του ΔΜΚ ακολουθούν τον δικό τους ανταγωνιστικό δρόμο, βάζοντας τα θεμέλια ενός πολύ-πολικού κόσμου.(π.χ. BRICS)

Παρόλα τα αδιέξοδα, το ΔΜΚ προχωρά στην μεθοδική υλοποίηση των σχεδίων του και φυσικά το ίδιο θα κάνει και το αντίπαλο δέος. Εδώ φαίνεται πως θα προκύψουν προβλήματα που θα έχουν να κάνουν με την χρήση 'βρώμικων' τακτικών προκειμένου να έχουν τις μάζες σε καταστολή. Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για κρυφή δράση που αφορά στην ψυχική (;) και βιολογική  υγεία του παγκόσμιου πληθυσμού . Πιο συγκεκριμένα μπορεί να δούμε αύξηση των επιδημιών, αυτή την φορά που έχουν να κάνουν με γνωστές αρρώστιες του παρελθόντος που θα ξαναέλθουν στην επικαιρότητα λόγω της χειροτέρευσης των συνθηκών διαβίωσης  των μαζών (π.χ. φυματίωση) η και μπορεί να οφείλονται σε μολυσμένα ύδατα. Μπορεί επίσης να δούμε έξαρση των σκληρών ναρκωτικών.

Το Μεταναστευτικό - που το επίσημο αφήγημα το παρουσιάζει σαν την 'μαγική' λύση για την διάσωση του Ασφαλιστικού και κατά συνέπεια για στήριξη του γερασμένου πληθυσμού της Δύσης - σε συνδυασμό  με τα αδιέξοδα για την διαχείριση των παγκόσμιων πόρων - μια και οι πρόσφυγες προέρχονται στην συντριπτική τους πλειοψηφία από χώρες με μεγάλο  φυσικό πλούτο που βρίσκεται η επιδιώκεται να βρεθεί υπό τον έλεγχο του ΔΜΚ -  θα δείξει τα δόντια του - αύξηση της εγκληματικότητας, τρομοκρατική δράση κλπ - και θα αφύπνισε τους λαούς της Δύσης οι οποίοι θα απαιτούν από τις κυβερνήσεις τους αυστηρότερα μέτρα στον τομέα αυτό. Πλην όμως οι κυβερνήσεις είναι εκτελεστικά όργανα του ΔΜΚ του οποίου τα συμφέροντα στηρίζονται στα αποτελέσματα του Μεταναστευτικού και ως εκ τούτου και πέρα από βερμπαλισμούς οι κυβερνήσεις δεν θα πάρουν ριζοσπαστικά μέτρα επίλυσης του προβλήματος ακόμα - γιατί θα εξαναγκασθούν στο μέλλον - και αυτό θα οδηγεί τις κοινωνίες σε πιο ριζοσπαστικές πολιτικές θέσεις (άνοδος της ακραίας δεξιάς).

Ο Χρηματοπιστωτικός τομέας - τράπεζες, χρηματιστήρια, νόμισμα - δεν θα πάει καλά για την περίοδο ισχύος του χάρτη. Συγκεκριμένα ο τραπεζικός τομέας θα βρίσκεται σε φάση συνεχούς αναδόμησης - πτωχεύσεις, εξαγορές, συγχωνεύσεις, κλείσιμο καταστημάτων σε συνδυασμό με την μεγαλύτερη αυτοματοποίηση υπηρεσιών που μοιραία οδηγεί σε απολύσεις . Οι υφιστάμενες αρχές του συστήματος Bretton Woods - ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα , Διεθνής Τράπεζα Συμψηφισμών - και γενικότερα το σύστημα αυτό αμφισβητείται, αλλά δεν νομίζω πως θα βρεθεί λύση πριν το 2028. Ο μεγάλος βραχνάς - που στην ουσία 'εκβιάζει' την διατήρηση του status quo  μέχρι να βρεθεί μια 'συμφωνημένη' λύση - εξακολουθούν να είναι τα Ασφάλιστρα Κινδύνου (Παράγωγα) που σε συνδυασμό με το ότι το παγκόσμιο χρέος δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί - γιατί δεν αντικρίζονται με πραγματικές αξίες - διαμορφώνει μια ισορροπία τρόμου. Στον νομισματικό τομέα η κατάσταση θα είναι συγκεχυμένη μια και ναι μεν  η κυριαρχία του πετροδολαρίου φαίνεται πως έχει τελειώσει πλην όμως η εναλλακτική λύση δεν έχει ακόμα εμφανισθεί στον ορίζοντα. Τα ψηφιακά νομίσματα βρίσκονται ακόμα σε νηπιακό στάδιο και ναι μεν το αφήγημα λέει πως θα καταργηθεί το χαρτονόμισμα πλην όμως δεν είναι και εύκολο να γίνει αυτό - η απόφαση της FED να αναστείλει την αναγγελία του ψηφιακού δολαρίου σε συνδυασμό με την απόσυρση της πρόθεσης  επίσημης ανακοίνωση του ψηφιακού ευρώ στην σύνοδο των ευρωπαϊκών κεντρικών τραπεζών στην Αθήνα στις 26/10/2023 είναι ενδεικτική του προβλήματος. Τα Χρηματιστήρια είναι η εικόνα της παγκόσμιας οικονομικής κατάστασης και για την περίοδο ισχύος του Χάρτη τα πράγματα θα είναι καλά μόνο για τα 'λαμόγια'.

Υπάρχουν επίσης κάποιες εξισώσεις που μας μιλάνε για μεγάλες καταστροφές υποδομών και μεγάλες απώλειες ζωών που προκαλούνται από σεισμούς και από μετατόπιση μεγάλων υδατίνων όγκων

Γενικά πάντως τα πράγματα θα φτάσουν σε συνολικό  αδιέξοδο (stalemate ) και σε βαθμό που, πέρα από το ότι μπορεί να διακοπούν οι επικοινωνίες ανάμεσα στα αντίπαλα στρατόπεδα μια και δεν μπορεί να βρεθεί κοινός τόπος, κάποιοι μπορεί να σκέφτονται και 'τελικές λύσεις' .

Το παρήγορο είναι πως οι αναμενόμενες συνέπειες δεν τελεσφορούν η τουλάχιστον δεν έχουν την ένταση που οι αστρολογικές εξισώσεις περιγράφουν.

[Πλούτωνας (Υδροχόο σε σύνοδο με Ηλιο (Υδροχόο) και τρίγωνο με Σελήνη (Διδύμους και εκτός ορίων ), παραλληλια με Ερμή (Αιγοκερο), Αφροδιτη (Τοξότη) και Άρη (Αιγόκερο), αντιπαραλληλία με Χαντές (Καρκίνο) και Κρόνο Υποθετικό (Καρκίνο), αντιθεση Βουλκάνους (Λέοντα). Ποσειδώνας(Ιχθείς)  τετράγωνο Αφροδίτη(Τοξότη). Ουρανός (Ταύρο)  τρίγωνο Άρης (Αιγοκερος), αντιθεση Ποσάιντον (Σκορπιο). τρίγωνο Λίλιθ (Παρθενο).  Κρόνος (Ιχθείς) τετράγωνο Σελήνη (Διδύμους) και Άδμητο (Διδύμους), σύνοδο Υγεία (Ιχθείς), εξαγωνο Δίας (Ταύρο). Διας (Ταυρο) τριγωνο Ερμής (Αιγοκερο), τρίγωνο Άρης (Αιγοκερο) τετράγωνο Βουλκανους (Λέοντα). Αρης (Αιγοκερος κ εκτος οριων) σύνοδο Ερμή.  Ήλιος (Υδροχόο) τρίγωνο Σελήνη (Διδυμους), τετράγωνο Δίας (Ταύρο), αντιπαραλληλία Αδμητος ( Διδύμους), αντιθεση Βουλκάνους ΙΛέοντα)]

Στις 25 Ιανουαρίου έχουμε Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα /Υδροχόου.  Ο Χάρτης της Πανσελήνου  μας λέει πως ο τρόπος που έχει δομηθεί σε παγκόσμια βάση αλλά κυρίως στην Δύση  το θέμα της κάλυψης  των βασικών αναγκών - οι ανάγκες καλύπτονται με εισαγωγές που διευθύνονται και ελέγχονται από τις πολυεθνικές που ανήκουν στο ΔΜΚ - έχει προβλήματα που οφείλονται σε συγκρούσεις συμφερόντων που καταλήγουν σε πολεμικές συγκρούσεις και διακοπή συνεταιρισμών και σχέσεων, ενώ παράλληλα και δεδομένου το υφιστάμενο σύστημα τροφοδοσίας υπόκειται σε διεθνείς συμβάσεις που δύσκολα επαναδιαπραγματεύονται, συνεχίζεται η στρατιωτική δράση εν μέσω πολιτικών διαπραγματεύσεων και η λύση ανάγκης είναι η άμεση περεταίρω λιτότητα. [Ερμής στον Αιγόκερο = Άρης στον Αιγόκερο = Σελήνη/Αφροδίτη = ΒΔ Κριό = Άρης/ Κρόνος Υποθετικός = Ερμής /Κρόνος Υποθετικός = Χείρωνας στον Κριό]

Φαίνεται όμως πως δεν είναι μόνο η λιτότητα το πρόβλημα, μια και η Πανσέληνος μας λέει πως σε κάποιες ευάλωτες ταμειακά χώρες συνεχίζονται οι επιθέσεις ξένων καιροσκόπων στο δημόσιο ταμείο - προκειμένου να στραγγαλίσουν ταμειακά την Χώρα και να την καταστήσουν υποτελή του ΔΜΚ   - οδηγεί σε εξέγερση κατά της εφαρμογής της Ατζέντας 2030 η και επανάσταση για την αποκαθήλωση συγκεκριμένης Ηγεσίας [Ταυ τετραγώνου με κορυφή τον Δϊα στον Ταύρο και βάση την αντίθεση Σελήνης στον Λέοντα με την σύνοδο Ήλιου και Πλούτωνα στον Υδροχόο].

Κατά τα άλλα ο  χάρτης της Πανσελήνου μας λέει  πως διανύουμε μια περίοδο μεθοδικής εκτέλεσης σχεδίων που οδηγούν σε ένα κλίμα ανάπτυξης και ευημερίας - που όμως φαίνεται να μην αφορά τα λαϊκά στρώματα -  και που σε συνδυασμό με το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο προσελκύει ξένα κεφάλαια για επενδύσεις [Κρόνος Ιχθείς 60ο Δίας Ταύρο και 60ο Ποσειδώνας/ΝΔ= Κιουμπιντο ].

Μας λέει τέλος η Πανσέληνος πως πρόκειται να γίνουν διαπραγματεύσεις σε επίπεδο συλλογικών οργάνων παγκόσμιου βεληνεκούς (ΟΗΕ;) προκειμένου να αντιμετωπισθούν θέματα όπως η διακοπή των εξοπλισμών και ο περιορισμός της δύναμης των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και να συζητηθούν θέματα όπως η αποκατάσταση της περιβαλλοντολογικής ισορροπίας του πλανήτη, η εκμετάλλευση του φυτικού και δασικού πλούτου χωρίς την καταστροφή του, ο ρόλος των πολυεθνικών στα θέματα αυτά και η χρήση των Χρηματιστηρίων για την αυτοχρηματοδότηση των περιβαλλοντολογικών έργων [Απόλλων/Βουλκάνους = Σελήνη/Απόλλων 120ο Ερμής στον Αιγόκερο= Άρης στον Αιγόκερο 120ο Ουρανός στον Ταύρο]

 

Φεβρουάριος 2024

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10 Φεβρουαρίου γίνεται σε ένα κλίμα περιορισμού της λειτουργίας της Κοινωνίας εξ αιτίας της φτωχοποίησης των λαών, αλλά και αδυναμίας των κυβερνήσεων να χρηματοδοτήσουν έργα που θα απαλύνουν τα λαϊκά προβλήματα επειδή τα κρατικά ταμεία είναι άδεια. Μας μιλά ακόμα η ΝΣ, από την μια για Ηγέτες που έχουν πλήρη επίγνωση των αναγκών των λαών και οι οποίοι όμως έχουν ένα πολύ ασυνήθιστο τρόπο για να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους, για την ικανοποίηση των αναγκών αυτών, μια και ουσιαστικά προτείνουν και υλοποιούν ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις στον τρόπο που ασκείται η κυβερνησιμότητα  (Παγκοσμιοποίηση και Παγκόσμια Κυβέρνηση) . Από την άλλη η ΝΣ μας μιλά για Ηγέτες που διοικούν με το μαστίγιο αδιαφορώντας για το πώς τους βλέπει ο υπόλοιπος Κόσμος.  Και στην μια και στην άλλη περίπτωση όμως, θα πρέπει να περιμένουμε αφενός λαϊκές εξεγέρσεις που στοχεύουν στην αποκαθήλωση της Ηγεσίας, αλλά και αφετέρου πολεμικές συρράξεις προκειμένου να διασφαλισθεί ο έλεγχος των πόρων, ανεξάρτητα του κατά πόσο τρέχουν παράλληλα και πολιτικές διαπραγματεύσεις για το ίδιο θέμα. [Νέα Σελήνη στον Υδροχόο 90ο Ουρανός στον Ταύρο, Αφροδίτη σύνοδος Άρη στον Αιγόκερο 90ο ΒΔ στον Κριό ]

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου 2024 στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων φωτίζει το πρόβλημα της  αδυναμίας να βρεθεί ένα επίπεδο συνεννόησης ανάμεσα στις κυβερνήσεις - ως εκπροσώπων των λαών - και στο επιχειρηματικό κατεστημένο αναφορικά με διεθνείς συμβάσεις που δύσκολα επαναδιαπραγματεύονται και που οδηγεί σε ελλειμματικούς  προϋπολογισμούς, πληθωρισμό και με τις εκτελεστικές ηγεσίες να ασχολούνται με έργα που εξυπηρετούν τους στόχους του επιχειρηματικού κατεστημένου, που ναι μεν  δείχνουν μια εικόνα ευημερίας πλην όμως οι λαοί δεν καρπώνονται κάποια από τα οφέλη. Τα έργα αυτά, με τον γενικό τίτλο 'Εκσυγχρονισμός του Δημόσιου τομέα' στην πραγματικότητα αφαιρούν εργασιακά κεκτημένα και αποσκοπούν  στην εξοικονόμηση χρημάτων επειδή τα δημόσια ταμεία είναι άδεια. Και είναι άδεια γιατί πέρα από το ότι ξοδεύονται σε έργα που εξυπηρετούν το επιχειρηματικό κατεστημένο, τα Δημόσια Ταμεία δέχονται επιθέσεις από διεθνείς καιροσκόπους όσον αφορά στα Ομόλογα που εκδίδουν οι κυβερνήσεις για την κάλυψη του δημόσιου χρέους. Και ναι μεν τα λαϊκά στρώματα - που πληρώνουν το κόστος εκσυγχρονισμού - μπορεί να εξεγερθούν βίαια πλην όμως η αίσθηση καθήκοντος  που χαρακτηρίζει την περίοδο υποβαθμίζει την διάθεση ριζοσπαστικών διευθετήσεων αυτονομίας  και ενθαρρύνει την συλλογικότητα για την επίλυση των προβλημάτων  [Σελήνη στην Παρθένο 180ο Ήλιος στους Ιχθείς σε σύνοδο με Κρόνο και Ερμή. Δίας στον Ταύρο 120ο Σελήνη και 60ο Ήλιος. Δίας στον Ταύρο 90ο Αφροδιτη σύνοδο Άρης στον Υδροχόο. Ηλιος παραλληλία Κρόνος . Αφροδίτη 30ο Κρόνος, Αρης 90ο Δίας]

 

Μάρτιος 2024

Τον Μάρτιο του 2024 θα παρατηρηθεί μια υποβολιμαία έξαρση του θρησκευτικού φανατισμού ανάμεσα στους μετανάστες  - που θα εκδηλωθεί αφενός με ταραχές και βίαια επεισόδια, αλλά και αφετέρου με αμφισβήτηση από πλευράς μεταναστών του δυτικού συστήματος δικαιοσύνης - που σε συνδυασμό με την έλλειψη κεφαλαίων για την συνέχιση της πολιτικής που έχει υιοθετηθεί για το μεταναστευτικό, θα αναγκάσει τις κυβερνήσεις της Δύσης να πάρουν σκληρά μέτρα όσον αφορά στο μεταναστευτικό,  συμπεριλαμβανόμενων και των περικοπών κοινωνικών παροχών και τις μαζικές απελάσεις μεταναστών.

Μια παρόμοια εικόνα θα υπάρχει και στις χώρες ιδιοκτήτες των πόρων και ειδικότερα των μεταλλευτικών και των ενεργειακών - από τις οποίες χώρες προέρχεται και ο όγκος των μεταναστών - όπου το θρησκευτικό κατεστημένο θέλει πέρα από την δικαιοσύνη να ελέγξει και το πολιτικό σκηνικό  των χωρών αυτών δημιουργώντας ένα τέτοιο επίπεδο ακυβερνησίας που από την μια αποθαρρύνει ξένες επενδύσεις και από την άλλη καθιστά τις χώρες αυτές ευάλωτες σε ξένες επιθέσεις

Και στην μια και στην άλλη περίπτωση θα έχουμε σκληρό περιορισμό των ελευθεριών προκειμένου να αποκατασταθεί ο έλεγχος και η τάξη

[Ουρανός και Δίας σε σύνοδο στον Ταύρο = Αρης στον Υδροχόο = Απόλλων /Αδμητος = Ποσάιντον στον Σκορπιό}

Στις  10 Μαρτίου η  Νέα Σελήνη στους Ιχθείς από την μια μας μιλά για τις αυταπάτες της Ηγεσίας που έχουν να κάνουν με τα σχέδια που υλοποιούνται για την κάλυψη των επισιτιστικών και ενεργειακών αναγκών και το κατά πόσο τα σχέδια αυτά εξυπηρετούν πραγματικά τις λαϊκές ανάγκες και από την άλλη μας μιλά για ένα κλίμα εξέγερσης των λαϊκών στρωμάτων επειδή αυτά που σχεδιάζει και υλοποιεί η Ηγεσία δεν λύνουν τα λαϊκά προβλήματα αλλά εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ΔΜΚ. [Νέα Σελήνη Ιχθείς 60ο Ουρανός και Ουρανός στον Ταύρο  90ο Άρης στον Υδροχόο ].

Στις 25/3/ 2024 γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Κριού /Ζυγού σε σύνοδο με τον απλανή Spica


 

H Σεληνιακή Έκλειψη φωτίζει το πρόβλημα της εσκεμμένης εγκατάλειψης του πρωτογενούς και μεταποιητικού τομέα και της στροφής σε ανεξέλεγκτες - όσον αφορά στις τιμές και στην ποιότητα - εισαγωγές προϊόντων πρώτης ανάγκης που ελέγχονται από τις εταιρίες του ΔΜΚ . Οι αρνητικές επιπτώσεις στην τσέπη των λαϊκών στρωμάτων θα δημιουργήσει κινήματα τα οποία  θα στραφούν βίαια κατά των εκλεγμένων ηγετών - στην πράξη ενεργούμενων του ΔΜΚ- αλλά και οδηγήσει σε ανεξέλεγκτο πληθωρισμό εξ αιτίας της πρόκλησης έλλειψης βασικών αγαθών σαν αποτέλεσμα του  αποκλεισμού των  σημείων εισόδου και εξόδου από την Χώρα από τους εξεγερμένους παραγωγούς. [Σεληνιακη Εκλειψη 135ο Ουρανός στον Ταύρο, παραλληλία Ποσειδώνα, 120ο Πλούτωνας στον Υδροχόο]

Φαίνεται επίσης πως η Σεληνιακή Έκλειψη θα δρομολογήσει επιθετικές κινήσεις κατά των αντιπάλων εν ονόματι των εθνικών συμφερόντων και οι οποίες κινήσεις  θα αφορούν στον πλούτο που προέρχεται από την εκμετάλλευση των  ενεργειακών αποθεμάτων η και τον έλεγχο της παγκόσμιας ναυτιλίας . Και αυτό ως κίνηση αποπροσανατολισμού των λαών, γιατί το θεσμικό πλαίσιο της κρατικής υπόστασης βρίσκεται υπό διάλυση επειδή αποκαλύπτονται πληροφορίες που καταδεικνύουν πως η εκτελεστική εξουσία δεν αποφασίζει για τα συμφέροντα του Λαού (της κάθε Χώρας), αλλά εκτελεί εντολές της πραγματικής παρασκηνιακής Ηγεσίας που έχει και τον πραγματικό έλεγχο του ενεργειακού πλούτου και του δημόσιου ταμείου. [Χάρτης Σεληνιακής Έκλειψης 3/24 : Αφροδίτη στους Ιχθείς = Κρόνος/Ποσειδώνας = Ήλιος/Άρης ].

 

Απρίλιος 2024

Κατ' αρχή έχουμε την Ηλιακή έκλειψη 4/2024

 

 

 


Η Έκλειψη του 4/2024 μας λέει πως ο συνδυασμός της εγκατάλειψης της εθνικής αυτάρκειας στον πρωτογενή τομέα - ως βασικής αιτίας αδυναμίας κάλυψης των επισιτιστικών αναγκών των μαζών - από την Ηγεσία, με την έλλειψη υγιούς Χρήματος - εξ αιτίας και του μη δυνάμενου να εξυπηρετηθεί παγκόσμιου Χρέους. αλλά και εξ αιτίας του ότι η τυχόν αποδοχή από πλευράς δυτικής Ελίτ του τερματισμού του ελέγχου που έχει πάνω στις παγκόσμιες συναλλαγές θα ισοδυναμεί με αυτοκτονία της - καθώς επίσης και εξ αιτίας των  αναποτελεσματικών προσπαθειών συντονισμού/ελέγχου των δικτύων μεταφορών και αγωγών μεταφοράς ενέργειας , αλλά και με την ανάληψη της εκτελεστικής εξουσίας από ηγέτες που προέρχονται η έχουν σχέση με τις ΕΔ και στην συνέχεια η επιχειρούμενη επιβολή του εθνικού συμφέροντος των δυτικών Μεγάλων Δυνάμεων δια των όπλων, μπορεί να οδηγήσει σε ένα εκρηκτικό σκηνικό - εξ αιτίας της αδυναμίας επίλυσης των αδιεξόδων δια των όπλων αλλά και εξ αιτίας  της αδυναμίας επίλυσης του επισιτιστικού,  του ενεργειακού προβλήματος και του εισοδηματικού αδιεξόδου των μαζών - που θα έχει σαν αποτέλεσμα αφενός την αποκαθήλωση της Ηγεσίας (πραγματικής και εκτελεστικής ) αλλά και αφετέρου  την καταρράκωση της διεθνούς φήμης της προκαλούσας την σύγκρουση Χώρας (ων).

Στην συνέχεια η Έκλειψη του 4/2024 μας λέει πως πέραν του ελέγχου των διαδρόμων μεταφορών και της κοινοκτημοσύνης των πόρων, η συγκεκριμένη Έκλειψη φωτίζει και το θέμα του κοινωνικού συγχρονισμού / ομογενοποίησης της Ανθρωπότητας,  υπό την έννοια πως από την μια η δυτική Ελίτ (ΔΜΚ = Διεθνές Μεγάλο Κεφάλαιο) θέλει μια ομογενοποιημένη Ανθρωπότητα στα πλαίσια που αυτή σχεδιάζει και από την άλλη οι Λαοί  θέλουν να συνεχίσουν να ζουν στο παραδοσιακό εθνικό κοινωνικό πλαίσιο που κληρονόμησαν από τους προγόνους τους

Μας λέει ακόμα η Έκλειψη πως οι Μεγάλες Δυνάμεις και η δυτική Ελίτ (ΔΜΚ) - που θέλει να έχει υπό τον έλεγχο της τους παγκόσμιους πόρους συμπεριλαμβανόμενου και του Χρήματος, αλλά και τα μεταφορικά δίκτυα - κυβερνά επιβάλλοντας στα κράτη δοτές ηγεσίες που εκτελούν τις εντολές της Ελίτ, ενώ δεν διστάζει να ξεκινήσει πολέμους προκειμένου να έχει /διατηρήσει τον έλεγχο. Πλην  όμως είτε εξ αιτίας της αναποτελεσματικότητας των Ενόπλων Δυνάμεων, είτε εξ αιτίας γνώσης των κινήσεων και των στρατιωτικών δυνατοτήτων από πλευράς των αντιπάλων τους - χάρις σε προηγμένων προδιαγραφών τεχνολογικά συστήματα κατασκοπείας  - φαίνεται πως αποτυγχάνουν στην δια των όπλων επιβολή των σχεδίων (της δυτικής Ελίτ) και αναγκάζονται να προσέλθουν σε διαπραγματεύσεις με το αντίπαλο δέος προκειμένου να αποφύγουν μια ολοκληρωτική ήττα.

[Έκλειψη στον Κριό, σύνοδος Αφροδίτη (Κριό), αντιπαραλληλία Άρης (Ιχθείς), αντιπαραλληλία Κρόνος (Ιχθείς),  σύνοδο ΒΔ Κριό, 180 Ζευς (Ζυγό), 90 Κρόνος Υποθετικός (Καρκίνο) 45 Άδμητος (Δίδυμους) και ΗΕ = Ερμής/ΒΔ =Κρόνος/Ουρανός].

Στην διάρκεια της περιόδου ισχύος της Έκλειψης και ενώ το γενικότερο κλίμα θα είναι απαισιόδοξο - όσον αφορά στο κατά πόσο μπορεί να δοθεί  μια λύση στο θέμα του ελέγχου των παγκόσμιων πόρων, συμπεριλαμβανόμενου και του ορθολογισμού της συναλλακτικότητας των νομισμάτων, αλλά και του μεταφορικού έργου - θα διαρρεύσουν στοιχεία /πληροφορίες που αφορούν αφενός στις μεθοδεύσεις και στα μέσα που η δυτική Ελίτ   (ΔΜΚ)  θέλει να επιβάλλει προκειμένου να κατευθύνει την ομογενοποίηση της Ανθρωπότητας σύμφωνα με τα σχέδια της - που κατά κύριο λόγο αποσκοπούν στον έλεγχο των παγκόσμιων πόρων και της κυκλοφορίας του Χρήματος - και που εν πάση περιπτώσει ενέχουν το στοιχείο της 'απάτης', αλλά και αφετέρου στοιχεία που αποδεικνύουν πως η δυτική Ελίτ (ΔΜΚ) θέλει να χρησιμοποιήσει την  τεχνολογίας ΑΙ (Τεχνητή Νοημοσύνη)  προκειμένου να υπονομευθούν οι εξουσίες των εθνικών ηγεσιών στον έλεγχο των Πόρων αλλά και του Χρήματος.  Τα σχέδια αυτά θα συναντήσουν αντίσταση από δυνάμεις που αντιπαλεύουν τους στόχους και τις μεθοδεύσεις της δυτικής Ελίτ (ΔΜΚ), ακόμα και μέσα στο δυτικό στρατόπεδο και μπορεί τα πράγματα να οδηγηθούν ακόμα και στην παραπομπή στην Δικαιοσύνη των υπευθύνων [Ερμής = Ουρανός/Ποσειδώνας = Κρόνος/Αδμητος = Δίας/Ποσειδώνας = Άρης/Άδμητος = Πλούτωνας/Κρόνος Υποθετικός ]

Στις 19/4/2024 γίνεται ακριβείας η σύνοδος Δία και Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό θα σημειοδοτήσει μια  περίοδο οικονομικής επέκτασης και ευνοϊκού κλίματος για επενδύσεις που προσελκύει ξένους επενδυτές και γεμίζει τα ταμεία των κρατών.  Θα πρέπει επίσης να περιμένουμε την δημιουργία νέων οργανισμών για την επίβλεψη των έργων της Κλιματικής Αλλαγής , ενώ το Γραφειοκρατικό σύστημα θα επιχειρήσει να απαλύνει τις αδικίες .

 Το τέλος του Απριλίου 2024 βρίσκει την Ανθρωπότητα σε μια κατάσταση αποδιοργάνωσης εξ αιτίας της αδυναμίας ελέγχου των Πόρων και των συνεπειών αυτής της αδυναμίας στο να υπάρχει ένας παραγωγικός μηχανισμό που θα τροφοδοτεί την Ανθρωπότητα με τα κατάλληλα προϊόντα για την επιβίωση της. Φυσικά οι ένθεν κακείθεν απειλές ολικών πολεμικών εμπλοκών  - που τελικά θα έχουν να κάνουν με τον έλεγχο των πόρων -  θα συνεχιστούν,  αλλά για μια σειρά από λόγους - που έχουν να κάνουν με το διαπλεκόμενο σύστημα παγκόσμιας εξουσίας και με τους κινδύνους ολικής αλληλοκαταστροφής των αντιπαλευουσών φραξιών της παγκόσμιας Ελίτ -  θα μείνουν στα λόγια η το πολύ πολύ θα εκδηλωθούν σαν περιφερειακές συγκρούσεις με συμβατική πολεμική τεχνολογία. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν μέγα γεγονότα που θα έχουν να κάνουν με το περιβάλλον - π.χ. ένας μεγάλος σεισμός κάπου στον κόσμο η και ένα μεγάλο τσουνάμι κάπου στον κόσμο σαν αποτέλεσμα ενός μεγάλου σεισμού - που θα καταδείξουν την ανικανότητα του παγκόσμιου πολιτικού συστήματος να διαχειριστεί τα προβλήματα που θα προκύψουν. Τα προβλήματα αυτά θα απαιτήσουν κάποιας μορφής αναδόμησης η και μετασχηματισμού του συστήματος παγκόσμιας εξουσίας.  Και αυτό με την σειρά του θα αποκαλύψει πως οι εκτελεστικές εξουσίες εκτελούν τις εντολές μιας παρασκηνιακής Ελίτ που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το κέρδος και όχι το καλό της Ανθρωπότητας. Το περιβάλλον αδιεξόδου που δημιουργείται για την Ανθρωπότητα θα ενεργοποιήσει αυτοματοποιημένους μηχανισμούς άμυνας στρέφοντας την Ανθρωπότητα στην αναζήτηση παρηγοριάς στην πνευματικότητα και στην θρησκεία.[ Κρόνος/Ποσειδώνας = Άρης στους Ιχθείς = Πλούτωνας/Ποσάϊντον = Βουλκάνους/Ποσάιντον = Χαντές /Άδμητος]

Μάιος 2024

Μπαίνοντας στον Μάιο του 2024, το πρώτο πράγμα που θα συναντήσουμε θα έχει να κάνει με την πορεία των έργων της Ατζέντας 2030. Πιο συγκεκριμένα τα μέτρα που περιλαμβάνει και τα οποία αφορούν στις απολύσεις εργασιακού δυναμικού που υποκαθίσταται από την τεχνολογία ΑΙ η και στα μέτρα ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού με την τεχνολογία αυτή,  δεν βρίσκουν τους λαούς συμφώνους οι οποίοι και εξεγείρονται στοχεύοντας να ανατρέψουν τις εκτελεστικές εξουσίες και τους ηγέτες των (κυβερνήσεις). Φαίνεται όμως  πως θα αναδειχθούν φωτισμένοι και ικανοί Ηγέτες που προέρχονται από το 'Σύστημα' και οι οποίοι - προκειμένου να υλοποιηθούν τα έργα της Ατζέντας 2030 επ' ωφελεία της Ανθρωπότητας - θα σχεδιάσουν και θα υλοποιήσουν δράσεις που από την μια θα επιβάλουν την 'στρατιωτική'  επιστράτευση των αντιδρώντων στην υλοποίηση των έργων της Ατζέντας, αλλά και από την άλλη θα δρομολογήσουν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις των δυνάμεων ασφαλείας σε συντονισμό με τις ένοπλες δυνάμεις που θα έχουν σαν στόχο τον Υπόκοσμο, αλλά και τα μέλη της παγκόσμιας Ελίτ που θέλουν να καρπωθούν τα οφέλη της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης για απόκτηση του ελέγχου του πλανήτη και για πλουτισμό.  [σχηματισμός χαρταετού : Πλούτωνας στον Υδροχόο 180ο Βουλκάνους στον Λέοντα και Πλούτωνας 60ο Άρης στον Κριο και Πλούτωνας 60ο Κιουμπιντο/Ζεύς]. 

Στην συνέχεια, διαμορφώνεται ένας σχηματισμός που μας λέει πως θα υπάρξει εξαγγελία αναπτυξιακών πολιτικών παγκόσμιας εμβέλειας που στηρίζονται στην ιδιωτική πρωτοβουλία και που αποσκοπούν στην δημιουργία νέων υγειών συνθηκών ζωής για την Ανθρωπότητα που διαμορφώνονται με την χρήση της τεχνολογίας ΑΙ στην παραγωγική δραστηριότητα, στις μεταφορές και στα προϊόντα [Ποσειδώνας στους Ιχθείς 60ο Ήλιος κ Αφροδίτη στους Διδύμους, 60ο Πλούτωνας στον Υδροχόο]

Η Πανσέληνος του Μαΐου 2024 θα αναδείξει πάλι το πρόβλημα του ουσιαστικού μπλοκαρίσματος του πρωτογενούς τομέα  - επειδή έτσι συμφέρει τις μεγάλες πολυεθνικές που ελέγχονται από το ΔΜΚ και που θέλουν να  ελέγχουν το παγκόσμιο επισιτιστικό και ενεργειακό και οι οποίες έχουν φροντίσει να επιβάλλουν νομοθεσίες γύρω από το θέμα αυτό που προστατεύουν τα μονοπώλια τους - πιθανά σε συνάρτηση με μεγάλες φυσικές καταστροφές. Οι κυβερνήσεις  προκειμένου να κατευνάσουν τις αναταραχές των λαϊκών στρωμάτων θα εξαγγείλουν αναπτυξιακές πολιτικές - που όμως και ουσιαστικά θα επιβάλλουν τις αποφάσεις που αφορούν στην Ατζέντα 2030 - και οι οποίες πολιτικές θα ενέχουν το στοιχείο της απάτης. Παράλληλα όμως θα δούμε να δρομολογούνται και εκκαθαριστικές επιχειρήσεις  - όχι κατ ανάγκη υπό τον έλεγχο των κυβερνήσεων και με συνδυασμένη δράση των δυνάμεων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων - όχι μόνο κατά των ηγετών του Υποκόσμου αλλά και εναντίον 'σεβαστών' κατά τα άλλα προσώπων της διεθνούς Ελίτ που είναι αναμεμειγμένα με πρόδηλα αρνητικό τρόπο στην εξέλιξη της Ανθρωπότητας. [Πανσέληνος Μαΐου στον Τοξότη σε σκληρή όψη με τον Άρη στον Κριό και ευνοϊκή όψη (τραπέζιο) με το εξάγωνο Πλούτωνα και Ποσειδώνα]

Συνδυάζοντας τα των τριών σχηματισμών θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει πως ναι μεν η  Ατζέντα 2030 φαίνεται να είναι μονόδρομος, πλην όμως φαίνεται πως θα επιχειρηθεί μια στροφή στους 'δικαιούχους' των ωφελημάτων της Ατζέντας, η τουλάχιστον να ληφθούν υπόψη στις παραμέτρους της υλοποίησης της και οι ανάγκες των μαζών που κατά κύριο λόγο θα πληγούν από την εφαρμογή της. Φαίνεται επίσης πως θα υπάρξουν μυστικές επιχειρήσεις  (clandestine military operations) των δυνάμεων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων όχι κατ' ανάγκη υπό τον έλεγχο των κυβερνήσεων οι οποίες και θα στοχεύουν στην αδρανοποίηση εγκληματικών στοιχείων του Υποκόσμου αλλά και μελών της διεθνούς Ελίτ που δεν φαίνεται να έχουν το καλό της Ανθρωπότητας στο μυαλό τους.

Ιούνιος 2024

Τον Ιούνιο του 2024 θα τρέξει ένας σχηματισμός που μας λέει πως : Ο συνδυασμός της απαγόρευσης της απρογραμμάτιστης η και αντιβαίνουσας στα συμφέροντα της Ελίτ,  ανάλωσης πόρων,  με τον έλεγχο της υλοποίησης των έργων της Ατζέντας 2030 - μεταξύ αυτών και τα έργα ψηφιοποίησης των νομισμάτων - από τους κατόχους του ρευστού, αλλά και σε συνδυασμό με την μεγάλη ταχύτητα που προχωράνε τα έργα της Ατζέντας   -  αγνοώντας τις συνέπειες που μπορεί να έχουν στην Υγεία και στην Ευημερία της Ανθρωπότητα -  μπορεί να προκαλέσει εξέγερση των μαζών με στόχο την ανατροπή των κυβερνήσεων και των εκτελεστικών ηγεσιών που υλοποιούν τα έργα της Ατζέντας κατ' εντολή της  δυτικής Ελίτ [μεγάλος σταυρός : Πλούτωνας 180ο (Ερμης/Βουλκάνους  = Δίας/Βουλκάνους) και Άρης στον Ταύρο 180ο ( Πλούτωνας /Βουλκάνους = Πλούτωνας/Απόλλων)]

Ταυτόχρονα, η Ανθρωπότητα βιώνει ένα καθεστώς έλλειψης χρηματικών πόρων - για λόγους που έχουν να κάνουν είτε με την κατάσταση που επικρατεί στα διεθνή Χρηματιστήρια και στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, είτε και με τον εξαναγκασμό του δυτικού κατεστημένου να επιστρέψει χρήματα που 'έκλεψε' στο παρελθόν - κάτι που σε συνδυασμό με την απαίτηση του ΔΜΚ να  φορτωθεί η 'χασούρα' στους λαούς,   αφενός φέρνει τις κυβερνήσεις σε αδιέξοδο όσον αφορά στην σύνταξη η και στην εκτέλεση των προϋπολογισμών τους, αλλά και αφετέρου το τραπεζικό κατεστημένο πιέζει για την  επιτάχυνση των έργων ψηφιοποίησης  των νομισμάτων και απογραφής του παγκόσμιου πλούτου (Περιουσιολόγιο) ώστε να ισοσκελισθεί η ψαλίδα ανάμεσα στο παγκόσμιο Χρέος ($350 τρις ) και τις Καταθέσεις και τα πολύτιμα μέταλλα ($100τρις)  [Μεγάλος Σταυρός : Ποσειδώνας στους Ιχθείς 180ο Μαύρη Σελήνη στην Παρθένο και Ηλιος στους Διδύμους 180ο Σελήνη/Πλούτωνας ]

Στη συνέχεια , τα Δυτικά κυρίως κράτη  αντιμετωπίζουν  το πρόβλημα της αδυναμίας δημιουργίας συνθηκών αυτάρκειας όσον αφορά στην παραγωγή ειδών πρώτης ανάγκης και αυτό οφείλεται αφενός στις κατευθυντήριες οδηγίες / νομοθεσίες που επιβάλλονται από τα συλλογικά διοικητικά όργανα στα οποία ανήκουν τα κράτη - π.χ ΕΕ, ΗΠΑ κλπ - και οι οποίες όμως οδηγίες εξυπηρετούν τις πολυεθνικές που ελέγχονται από το ΔΜΚ και οι οποίες οδηγίες καταλήγουν σε υποεπενδύσεις η και αποεπενδύσεις - δηλαδή κλείσιμο παραγωγικών μονάδων  -  κεφαλαίου - που ελέγχεται από το ολιγαρχικό κατεστημένο κάθε κράτους η και τις πολυεθνικές - , αλλά και αφετέρου στην επικρατούσα τάση εξαγοράς των τοπικών μονάδων παραγωγής από πολυεθνικές εταιρίες με προθέσεις  και σχέδια που αντιτίθενται στο λαϊκό συμφέρον (π.χ. κλείσιμο παραγωγικών μονάδων και μεταφορά της παραγωγής σε χώρες με φθηνό εργατικό δυναμικό). Οι πολυεθνικές με την συνδρομή του ολιγαρχικού κατεστημένου κάθε χώρας,  έχουν χτίσει ένα δίκτυο διείσδυσης στους κρατικούς μηχανισμούς που στηρίζεται σε διεφθαρμένες πρακτικές και κάθε φορά που τα λαϊκά στρώματα - που υφίστανται τις συνέπειες της ανυπαρξίας πρωτογενούς παραγωγής (πληθωρισμός, αυθαίρετη αύξηση τιμών κλπ )- αντιδρούν,  έχουν έτοιμη την 'καραμέλα' της χαμηλής παραγωγικότητας. Δηλαδή απαιτούν την μείωση των αμοιβών και των προνομίων του εργατικού δυναμικού - προκειμένου να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της υπο-επένδυσης και του εκσυγχρονισμού της παραγωγικής υποδομής - η και πιέζουν τις κυβερνήσεις για ευνοϊκές για το Μεταναστευτικό πολιτικές ώστε να εξασφαλίσουν φθηνό εργατικό δυναμικό  [ Αφροδίτη σύνοδο Ερμής στον Καρκίνο = Δίας/Πλούτωνας = Ηλιος/Κιούμπιντο = Κρόνος/Ζεύς ]

Ιούλιος 2024

Η Πανσέληνος του Ιουλίου 2024 μας λέει πως το υφιστάμενο παραγωγικό μοντέλο της παγκόσμιας Οικονομίας δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες επιβίωσης της Ανθρωπότητας και οι όποιες προσπάθειες από πλευράς ισχυρών να λύσουν το πρόβλημα της Χώρας τους εις βάρος άλλων αδυνάτων χωρών καταλήγουν σε αποτυχία.

Μας λέει επίσης ο χάρτης της Πανσελήνου πως το ΔΜΚ θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την έλλειψη χρήματος από πλευράς κυβερνήσεων προκειμένου να επιβάλλει ένα καθεστώς ελέγχου του πολιτικού συστήματος, ώστε στην συνέχεια να διαλύσει το σύστημα κρατικής κοινωνικής μέριμνας και υγειονομικής περίθαλψης. Στην συνέχεια φαίνεται πως το ΔΜΚ θέλει να υποχρεώσει τις κυβερνήσεις να του εκχωρήσουν τον έλεγχο και την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων , με αντάλλαγμα την χρηματοδότηση τους. Κάτι που φέρνει τους λαούς σε σύγκρουση με το ΔΜΚ [Ερμής στον Λέοντα = Άρης στους Διδύμους = Ουρανός στον Ταύρο = Ποσειδώνας/Πλούτωνας ]

Μας λέει ακόμα ο χάρτης της Πανσελήνου πως η παρασκηνιακή εξουσία θα χρησιμοποιήσει τις υποτελείς κυβερνητικές εξουσίες εντέλλοντας τις να επιταχύνουν την εφαρμογή της Ατζέντας 2030

Μας λέει επίσης ο χάρτης της Πανσελήνου πως η παρασκηνιακή Ηγεσία - μέσω των εντελλόμενων από αυτήν κυβερνητικών εξουσιών - θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο - ακόμα και τις συνέπειες στην υγεία των πληθυσμών του δυτικού κυρίως συνασπισμού (κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος (;) ) που φαίνεται να οφείλεται στην ραγδαία υποβάθμιση του επιπέδου διαβίωσης των πληθυσμών, που με την σειρά των εξεγείρονται με στόχο την αποκαθήλωση της εκτελεστικής Ηγεσίας και αυτό δίνει την πρόφαση για λήψη σκληρών μέτρων καταστολής   - προκειμένου να επιταχύνουν την εφαρμογή της Ατζέντας 2030 [μεγάλος σταυρός : Ήλιος στον Καρκίνο 180ο Σελήνη στον Αιγόκερο και Υγεία στον Ταύρο 180ο (Πλούτωνας/ Βουλκανους = Σελήνη/Βουλκάνους = Ερμής/Κιουμπιντο].

Η Λύση που φαίνεται να περιγράφεται από τον χάρτη της Πανσελήνου και που αφορά στο παγκόσμιο επισιτιστικό κλπ φαίνεται να προέρχεται από ιδεαλιστές επιχειρηματίες που θα αναλάβουν να χρηματοδοτήσουν την δημιουργία μιας παραγωγικής πλατφόρμας βασισμένης στις νέες τεχνολογίες  [τραπέζιο : Άρης στους Διδύμους 60ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς + Άρης στους Διδύμους 60ο Ήλιος στον Καρκίνο + Ποσειδώνας στους Ιχθείς 60ο Σελήνη στον Αιγόκερο σε σύνοδο  με Πλούτωνας στον Υδροχόο]

 

Αυγουστος 2024

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου του 2024 έχει να κάνει με την ανάγκη εξεύρεσης ισορροπιών ανάμεσα στις πλούσιες και τις φτωχές χώρες, όσον αφορά στην χρήση των πόρων που  ανήκουν στις φτωχές χώρες και που μέχρι ακόμα και σήμερα οι πλούσιες χώρες της Δύσης εκμεταλλεύονται για να αναπτύξουν τις οικονομίες τους. Το πρόβλημα που μας υποδεικνύει η Νέα Σελήνη είναι πως οι ηγεσίες των πλουσίων χωρών είναι ενεργούμενα του ΔΜΚ και με την σειρά τους έχουν εγκαταστήσει στις φτωχές αλλά πλουτοπαραγωγικές χώρες κυβερνήσεις που εκτελούν τις εντολές τους  και 'χαρίζουν' τον εθνικό τους πλούτο στις πλούσιες χώρες (Μεγάλες Δυνάμεις). Επί πλέον στην όλη συναλλαγή συμμετέχουν και χώρες που ελέγχουν τα δίκτυα μεταφορών η και από τις οποίες περνούν οι αγωγοί πετρελαίου και φυσικού αερίου καθιστώντας το μοίρασμα των εσόδων ακόμα πιο δύσκολο.

Έτσι, θα δούμε μια προσπάθεια 'συνεταιρισμού' των αδυνάμων χωρών - προκειμένου να προασπίσουν τα δικαιώματα τους - πιθανά συνεπικουρούμενων από κάποιες μεγάλες δυνάμεις  στην κατεύθυνση ανάπτυξης πολεμικής βιομηχανίας. Μπορεί επίσης να δούμε  και νομικές διαπραγματεύσεις - προκειμένου να διαμορφώσουν εταιρικά σχήματα που θα διαχειρίζονται από κοινού την αντιπαλότητα με τις  αποικιοκρατικές δυνάμεις όσον αφορά στις μεταφορές και στους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου  [ΝΣ 60ο Άρης στους Διδύμους και 60ο Δίας στους Διδύμους]

Από την άλλη όμως η ΝΣ μας λέει πως οι παραδοσιακές μεγάλες δυνάμεις θα επιχειρήσουν να επιβάλλουν το εθνικό τους συμφέρον δια της βίας η και να εξαπατήσουν τις φτωχές και αδύναμες χώρες προκειμένου να υφαρπάξουν τους πόρους τους η και να εκμεταλλευτούν την γεωστρατηγική θέση των χωρών αυτών. Και αυτό οδηγεί τις μεγάλες δυνάμεις σε απώλεια της διεθνούς αξιοπιστίας και του κύρους των. [ ΝΣ 135ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς]

Η Πανσέληνος του Αυγούστου 2024 βάζει ένα προβληματισμό : Με δεδομένη την αδυναμία να βρεθεί ένας κοινός τόπος ανάμεσα στις λαϊκές ανάγκες και στις επιχειρηματικές επιδιώξεις πως θα γίνει δυνατή η αξιοποίηση των τεχνολογικών εξελίξεων επ' ωφελεία της Ανθρωπότητας;. Και η απάντηση που δίνεται είναι πως μόνο με ολοκληρωτικής  μορφής διακυβερνήσεις θα γίνει αυτό εφικτό [Yod με κορυφή την σύνοδο Ήλιου και Ερμή σε όψη 150ο με Πλούτωνα στον Υδροχόο και150ο με Ποσειδώνα στους Ιχθείς . Σημείο εκτόνωσης η Σελήνη στον Υδροχόο]

Φθινόπωρο 2024

Η περίοδος Σεπτεμβρίου έως Νοεμβρίου 2024  που συμπίπτει με το τελευταίο πέρασμα του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο θα είναι μια περίοδος που το πολιτισμικό πλαίσιο είναι θετικά φορτισμένο.  Ειδικότερα, το τρίμηνο αυτό είναι μια περίοδος που θα γίνει αποδεκτή η ανάγκη μια συλλογικής παγκόσμιας συνεργασίας - που προϋποθέτει το  δικαιότερο μοίρασμα των πόρων ανάμεσα στις πλούσιες και στις υποανάπτυκτες χώρες - με σκοπό αφενός να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα επιβίωσης των μαζών και τα περιβαλλοντολογικά προβλήματα του Πλανήτη, αλλά και αφετέρου να αξιοποιηθούν νέες τεχνολογίες που ναι μεν φέρνουν επαναστατικές συνέπειες στην παραγωγή, μεταφορά και διανομή προϊόντων, πλην όμως δημιουργούν τεραστία προβλήματα όσον αφορά στην απασχολησιμότητα και  κατά συνέπεια στο εισόδημα των μαζών, ενώ για την χρηματοδότηση της αξιοποίησης των παγκόσμιων πόρων και της αντιμετώπισης των προαναφερθέντων προβλημάτων φαίνεται πως θα χρησιμοποιηθούν τα Χρηματιστήρια για άντληση κεφαλαίων. [Πλούτωνας στον Αιγόκερο 120ο Ουρανός στον Ταύρο, Ποσειδώνας στους Ιχθείς 60ο Πλούτωνας και 60ο Ουρανός]

 

Σεπτέμβριος 2024

Ο Πλούτωνας επιστρέφει στην αναιρετική 29ο του Αιγόκερου

Την 2/9/2024 ξεκινά το τελευταίο του ταξίδι στον Αιγόκερο ανάδρομος και θα μπει οριστικά στον Υδροχόο την 20/11/2024.


 


Ο Πλούτωνας στην 29ο μοίρα (αναιρετική) του Αιγόκερου παίρνει 'χρώμα' και από τον Αιγόκερο και από τον Υδροχόο και περιγραφές που θα μπορούσαμε να δώσουμε σε αυτό τον Πλούτωνα θα μπορούσε να είναι 'τερματισμός ακραίων πρακτικών που εμποδίζουν την πρόοδο' η και ' δραστικές αλλαγές στο φιλελεύθερο κλίμα' η και 'ακαμψία διαδέχεται την προσαρμοστικότητα' . Η αναδρομή του Πλούτωνα συνήθως συνδέεται με 'πανούργες ανατροπές' που αφορούν στην κυβερνησιμότητα, στο χρήμα, στην ελίτ και στον υπόκοσμο.

Ο Πλούτωνας όπως και ο Άρης (στους Διδύμους) είναι εκτός ορίων και σε όψη 150ο και σε παραλληλία μεταξύ τους. H όψη αυτή περιγράφει ένα πολεμικό σκηνικό μεταξύ αντιμαχόμενων συμφερόντων για τον έλεγχο των ενεργειακών πόρων και των διαδρόμων μεταφορών, με δράσεις κάτω από το τραπέζι από τις αντιμαχόμενες παρατάξεις και με έντονη προσπάθεια να αποκρύψουν τα πραγματικά αποτελέσματα των πολεμικών συγκρούσεων  (λογοκρισία/ παραπλανητική πληροφόρηση), αλλά και μυστική προετοιμασία για επιβολή μελλοντικών περιορισμών.

Ταυτόχρονα και την στιγμή που ο Πλούτωνας μπαίνει ανάδρομος στον Αιγόκερο, ο Πλούτωνας και ο Άρης συμμετέχουν σε ένα Yod με κορυφή τον Πλούτωνα και βάση το εξάγωνο Άρη με Σελήνη (στον Λέοντα) και σημείο εκτόνωσης το μεσοδιάστημα Ήλιου/Δια του χάρτη. Και ο σχηματισμός αυτός μας λέει πως η πλήρης αποτυχία ενός παράνομου σχεδίου που έχει να κάνει με τον ετσιθελικό έλεγχο και την αναδόμηση του συστήματος  των διαδρόμων μεταφορών και των αγωγών μεταφοράς ενέργειας, μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την απώλεια της διεθνούς αξιοπιστίας  της Ηγεσίας (που επιχειρεί να επιβάλλει το σχέδιο προς όφελος του ΔΜΚ).

Στη  συνέχεια, βλέπουμε πως ο Πλούτωνας  κάνει όψη 120ο με την Αφροδίτη, 45ο με Κρόνο (Ιχθείς), 120ο με Ουρανό (Ταύρο), 60ο με Ποσειδώνα (Ιχθείς) και 90ο με Υγεία (Ταύρο). Το πακέτο αυτό μας λέει πως φαίνεται πως η δραστηριότητα του ΔΜΚ στους τομείς της Υγείας και την Φαρμακευτικής βιομηχανίας δεν φαίνεται να αποδίδει τα αναμενόμενα - παρά τις προσπάθειες να επιβληθούν ολοκληρωτικού τύπου μέτρα που αποτυγχάνουν εξ αιτίας της μη σύμπλευσης των κυβερνήσεων με τα μέτρα αυτά. Ταυτόχρονα φαίνεται να  μπαίνει μπροστά ξαφνικά ένας μηχανισμός ελέγχου του χρήματος - που αποσκοπεί αφενός στην εξομάλυνση των νομισματικών πολέμων, αλλά και αφετέρου στην 'σύλληψη' του κρυμμένου πλούτου (ενεργοποίηση έργου Παγκόσμιου Ψηφιακού Νομίσματος (;) ) - που σε συνδυασμό με την αδυναμία του ΔΜΚ να εφαρμόσει τα σχέδια του για παγκόσμια κυριαρχία, αναγκάζει το ΔΜΚ να στραφεί σε διπλωματικές διευθετήσεις για υλοποίηση  μέγα -Έργων με παγκόσμιες συνέπειες

Το όλο σκηνικό συμπληρώνει ένας σχηματισμός Χαρταετού που μας λέει πως επειδή η συλλογική συνειδητότητα της Ανθρωπότητας (Universal Consciousness) ανεβάζει στροφές και επειδή φαίνεται πως αυτό λειτουργεί σαν απαγορευτικό στην εφαρμογή των  Σχεδίων του ΔΜΚ για παγκόσμιο έλεγχο (π.χ Ατζέντα 2030) οι Κρατούντες θα επιχειρήσουν να διαχειριστούν τις συνέπειες της Αφύπνισης με στροφή σε μια επεκτατική κ αναπτυξιακή πολιτική, πιθανά συνυφασμένη με μια νομισματική πολιτική που διασφαλίζει σταθερότητα και με την χρήση των Χρηματιστηρίων για άντληση κεφαλαίων για την αξιοποίηση των ενεργειακών κοιτασμάτων και λοιπών φυσικών πόρων σε κοινοπρακτικά σχήματα με κοινωνικοποιημένο προσανατολισμό [ Χαρταετός Ποσειδώνας (Ιχθείς) 180ο μεσοδιάστημα Ερμή/Απόλλωνα, Πσσειδώνας 60ο Ουρανός (Ταύρο), 60ο Πλούτωνας (Αιγόκερο ]

Σεληνιακή Έκλειψη Σεπτεμβρίου 2024


 


Η Σεληνιακή έκλειψη  του 9/24 θα αποκαλύψει πως οι Ηγεσίες σχεδιάζουν το μέλλον με έλλειψη φαντασίας και με υπερεκτίμηση των απαιτούμενων πόρων, ενώ αγνοούν παντελώς τις ανάγκες των μαζών στους σχεδιασμούς τους [ Δίας κορυφή ταυ τετραγώνου με βάση την αντίθεση Ήλιου στην Παρθένο με Σελήνη στους Ιχθείς]

Οι Ηγεσίες στα πλαίσια των σχεδιασμών τους για αναβάθμιση των περιβαλλοντολογικών συνθηκών θα  δρομολογήσουν έργα αναδάσωσης , αξιοποίησης της Γής για παραγωγή ειδών διατροφής και έργα αξιοποίησης ενεργειακών πόρων που χρηματοδοτούνται από περιορισμούς στα όπλα μαζικής καταστροφής και από ένταξη των πόρων στα Χρηματιστήρια και που υλοποιούνται από μεγάλες μάζες ανθρώπων που οι Ηγεσίες εμπλέκουν στα έργα αυτά. [Χαρταετός Ήλιος στην Παρθένο 180ο Σελήνη Ιχθείς , Ήλιος 120ο Πλούτωνας στον Αιγόκερο και Ήλιος 120ο Ουρανός στον Ταύρο ]

Όμως, τα έργα αυτά δεν λύνουν τα άμεσα βιοποριστικά προβλήματα των μαζών. Κάτι που σε συνδυασμό με την  έλλειψη δημοφιλίας της Ηγεσίας  - που μεταξύ των άλλων  προετοιμάζεται μυστικά για επιβολή μελλοντικών περιορισμών και που χρησιμοποιεί τις δυνάμεις τάξης για καταστολή των αντιδράσεων των μαζών - δημιουργεί θρησκευτικά ή και πατριωτικά κινήματα με στόχο την αποκαθήλωση της Ηγεσίας, επειδή οι Παγκοσμιοποιητές θέλουν να εξαλείψουν την έννοια 'πατρίδα' και 'θρησκεία', αλλά και επειδή η εφαρμογή της Ατζέντας 2030 δημιουργεί προβλήματα στις συνθήκες διαβίωσης  των μαζών [Αφροδιτη 180ο Ουρανός/Ποσειδώνας και Ήλιος/Άδμητος 180ο Πλούτωνας στον Αιγόκερο]

Η Σεληνιακή τέλος μας λέει πως σαν αποτέλεσμα της ανικανότητας  των Ηγεσιών να παραδώσουν έργο - επειδή δεν μπορεί να βρεθεί ένας κοινός τόπος ανάμεσα στις επιχειρηματικές επιδιώξεις και στις λαϊκές ανάγκες - και προκειμένου να  αποσείσουν τις ευθύνες τους,  χωρίς όμως να κατηγορηθούν για πολεμικές πράξεις, αλλά και προκειμένου  οι Ηγεσίες να μην χάσουν την εξουσία, εξετάζουν και την  χρήση όπλων μαζικής καταστροφής που εξομοιώνουν φυσικά φαινόμενα  προκειμένου να καταστρέψουν οικονομικά και αγροτικά κέντρα των αντιπάλων ηγεσιών [ Κρόνος στους Ιχθείς = Ερμής στην Παρθένο = Αφροδίτη/Πλούτωνας ] 

Οκτώβριος 2024

Η Ηλιακή  Έκλειψη του 10/2024 περιγράφει ένα σκηνικό των παγκόσμιων τεκταινομένων όπου ο Κόσμος είναι χωρισμένος σε στρατόπεδα ισχυρών στα οποία είναι προσαρτημένες χώρες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας - ως προς την ισχύ τους - και οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στα στρατόπεδα αυτά - που αφορούν στον έλεγχο της διαχείρισης των παγκόσμιων πόρων - γίνονται για να γίνουν χωρίς να υπάρχει μια οποιαδήποτε κατάληξη.


 

Μας λέει επίσης η Έκλειψη πως οι κυβερνήσεις και κυρίως αυτές των Μεγάλων Δυνάμεων πάσχουν από έλλειψη ρευστού η και έχουν πρόβλημα με το χρέος των χωρών τους και το νόμισμα τους και σε συνδυασμό με την αδυναμία ελέγχου πάνω σε παγκόσμιους πόρους - όπως στο παρελθόν - αναγκάζονται να πάρουν μέτρα που τελικά οδηγούν στην υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των λαών τους . Μια άλλη διάσταση του προβλήματος είναι πως οι κυβερνήσεις - οχυρωμένες πίσω από την οικονομική θεωρία πως οι Αγορές καθορίζουν την εξέλιξη και κυρίως των τιμών - δεν παίρνουν μέτρα προστασίας των οικονομιών των χωρών τους και αυτό έχει επίσης αρνητικές επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο των λαών τους . Τα πράγματα φαίνονται να χειροτερεύουν εξ αιτίας της ασυδοσίας του ΔΜΚ - που έχει υπό τον έλεγχο του τις κυβερνήσεις - και φαίνεται πως μπορεί να αποκαλυφθούν στοιχεία που τεκμηριώνουν τις μυστικές συναλλαγές ανάμεσα στις κυβερνήσεις και το ΔΜΚ , με αποτέλεσμα να προκληθούν εξεγέρσεις των λαϊκών στρωμάτων.

Ένα άλλο θέμα για το οποίο μας προειδοποιεί η Έκλειψη έχει να κάνει με την συνοχή διεθνών συλλογικών σχημάτων (κοινοπολιτειακά σχήματα, αμυντικοί συνασπισμοί κλπ) και μπορεί να δούμε από αποχωρήσεις κρατών μέχρι και διάλυση τέτοιων συνεταιριστικών σχημάτων. 

Τα προαναφερθέντα αφενός οδηγούν σε ολοκληρωτικής μορφής διακυβερνήσεις , αλλά και αφετέρου σε κινήσεις απελπισίας -  κυρίως από τις Μεγάλες Δυνάμεις  - που έχουν να κάνουν με τον, δια των όπλων,  έλεγχο των παγκόσμιων πόρων. Τις  χαρακτηρίζω δε ως κινήσεις απελπισίας γιατί θεωρούν λανθασμένα οι δυνάμεις αυτές πως διαθέτουν την στρατιωτική ισχύ για να επιβάλλουν την θέληση τους.

Συμπερασματικά η Έκλειψη του 10/2024 μας λέει πως η έλλειψη υπευθυνότητας , συνοχής και σταθερότητας σε συνδυασμό με την συμμετοχή των χωρών σε μοιραίους οικονομικούς και στρατιωτικούς συνεταιρισμούς, αλλά και σε συνδυασμό με την χωρίς κανένα έλεγχο δράση του ΔΜΚ  οδηγεί σε εδαφικές και οικονομικές απώλειες και σε καταβαράθρωση της διεθνούς αξιοπιστίας των Χωρών /Ηγετών του Πλανήτη

[Έκλειψη σύνοδος  Ερμής (Ζυγό),90 Άρης (Καρκίνο), 135  Ουρανός (Ταύρο), 180 ΒΔ (Κριό), 90 Κιουμπιντο (Αίγα), 90 Χαντες (Καρκίνο), 90 Κρόνος Υποθετικός (Καρκίνο), 120 Άδμητος (Διδύμους), = Κιουμπιντο/Χαντες, = Σελήνη/Ερμής, = Άρης/Κιουμπιντο, = Κιουμπιντο/Κρονος Υποθετικος , =Σελήνη/Ερμης, = Σελήνη/Ζευς, = Ερμής/Ζευς, = Δίας/Πλούτωνας ].

 


Η Πανσέληνος της 17/10/2024 είναι σημαντική γιατί αναδεικνύει το θέμα της, με ολοκληρωτικής μορφής διαδικασίες - που μπορούν να φτάσουν και στο επίπεδο της κτηνωδίας εξ αιτίας της δρομολόγησης πολεμικών πράξεων μεγάλης κλίμακας  - επιβολής μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ΔΜΚ  - η το μέρος αυτού που θα μπορούσαν να ονοματιστούν και "μαύρες δυνάμεις" - και θα επιβάλλει ένα κοινωνικό- πολιτικό - οικονομικό σύστημα που θα στηρίζεται στο δόγμα της ' Τάξης βασισμένης σε προδιαγεγραμμένους κανόνες' (Rules based Order). Στην συνέχεια η Πανσέληνος μας λέει πως υπάρχουν και άλλες δυνάμεις της ίδιας ισχύος που αντιπαλεύουν το εγχείρημα καθώς επίσης και οι Λαοί αντιστέκονται στο εγχείρημα. Τέλος η Πανσέληνος μας λέει πως σαν αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι πιθανή η πτώση όχι μόνο των εκτελεστικών οργάνων (κυβερνήσεις που ελέγχονται από την πραγματική παρασκηνιακή εξουσία) αλλά ακόμα και της πραγματικής Ηγεσίας που δρομολόγησε τις διαδικασίες ετσι-θελικής ομογενοποίησης της Ανθρωπότητας  [μεγάλος σταυρός : Ήλιος στον Ζυγό σε σύνοδο με Ζευς 180ο Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με Πλούτωνας/Κρόνος Υποθετικός και Κρόνος /Άδμητος  ΚΑΙ Πλούτωνας στον Αιγόκερο 180ο Αρης στον Καρκίνο σε σύνοδο με Χαντες/Βουλκανους και Κρόνος Υποθετικός /Βουλκανους ]

 

Νοέμβριος 2024

Μπαίνοντας ο Νοέμβριος του 2024 βλέπουμε μια σειρά από σχηματισμούς στους οποίους συμμετέχουν σε αρμονική όψη μεταξύ τους οι τρείς πολιτισμικοί πλανήτες Πλούτωνας, Ποσειδώνας και Ουρανός. Οι σχηματισμοί αυτοί αφορούν  στην εκμετάλλευση των παγκόσμιων φυσικών πόρων και ιδιαίτερα του ορυκτού πλούτου και το ποιος θα έχει τον έλεγχο και ουσιαστικά μας μιλάνε για φαινομενική αποδοχή από πλευράς Μεγάλων Δυνάμεων των δικαιωμάτων των φτωχών χωρών πάνω στους πόρους,  επειδή δεν μπορεί να κάνουν αλλιώς, αλλά ταυτόχρονα θα συνεχίσουν να προετοιμάζονται μυστικά για μια μελλοντική επαναφορά του καθεστώτος εκμετάλλευσης που τους ευνοεί.

Ειδικότερα,

Ενεργοποιείται ένας  σχηματισμός χαρταετού στον οποίον συμμετέχουν οι τρεις πολιτισμικοί πλανήτες και ο οποίος σχηματισμός διαχειρίζεται το πρόβλημα του μοιράσματος  - ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις και στις αδύναμες /υποανάπτυκτες χώρες - των ωφελημάτων από την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων του πλανήτη. Ο σχηματισμός αυτός μας λέει πως παρόλο που οι μεγάλες δυνάμεις θα επιχειρήσουν να συνεχίσουν την αποικιοκρατική τακτική τους - όσον αφορά στο ποιος καρπούται τα οφέλη από την εκμετάλλευση των πόρων του πλανήτη - τελικά θα αναγκασθούν να συνθηκολογήσουν, επειδή αφενός φαίνεται πως δεν διαθέτουν  τόσο ισχυρές ένοπλες δυνάμεις για να επιβάλλουν την θέληση των δια των όπλων, αλλά και αφετέρου και εξ αιτίας της μεταναστευτικής πολιτικής  που ακολουθήθηκε μετά το τέλος της επίσημης αποικιοκρατίας  έχει διαβρωθεί η συνοχή του κοινωνικού ιστού στις χώρες των μεγάλων δυνάμεων και οι ηγεσίες των χωρών αυτών δεν θα θέλουν να μεταφέρουν τα αποτελέσματα μιας τυχόν στρατιωτικής επέμβασης στις χώρες τους. Μας λέει επίσης  ο ίδιος σχηματισμός   πως, θα βρεθεί μια φόρμουλα συμμετοχής των κρατών /ιδιοκτήτων  των πόρων στα οφέλη από την εκμετάλλευση τους   - με την εισαγωγή των φυσικών πόρων στα Χρηματιστήρια - ενώ φαίνεται πως θα υπάρξει και ένα πρόγραμμα  αποκατάστασης των συνεπειών της εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων ώστε να μην διαταράσσεται η αρμονία του περιβάλλοντος  [Χαρταετός : Ποσειδώνας στους Ιχθείς  180ο Ερμής/Άρης και Βουλκανους/Ποσάιντον. Ποσειδώνας 60ο Πλούτωνας στον Αιγόκερο και Ποσειδώνας 60ο Ουρανός στον Ταύρο]

Στην συνέχεια ένας άλλος σχηματισμός μας λέει πως στα πλαίσια  των πολιτικών  διαπραγματεύσεων - που θα ακολουθήσουν  την 'συνθηκολόγηση' των μεγάλων δυνάμεων - και οι οποίες διαπραγματεύσεις θα έχουν να κάνουν με το μοίρασμα των ωφελημάτων ανάμεσα στις πλούσιες - που έχουν τα κεφάλαια και τα μέσα - και φτωχές - που έχουν την ιδιοκτησία του ορυκτού πλούτου  -  χώρες,  από την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου, μπορεί να δούμε μια αποδοχή από πλευράς μεγάλων δυνάμεων των δικαιωμάτων των κρατών στους οποίους ανήκει ο ορυκτός πλούτος  και μέσω αυτής της αποδοχής στην κατάργηση της συγκαλυμμένης τυραννίας και την πάταξη της διαφθοράς  [ Μεγάλο Τρίγωνο : Ποσειδώνας στους Ιχθείς  120ο Ερμής στο Σκορπιό 120ο Άρης στον Καρκίνο]

Τέλος, ένας  σχηματισμός τραπεζίου εξετάζει το σύνθετο πρόβλημα, από την μία  της έλλειψης κεφαλαίων από πλευράς κυβερνήσεων για να χρηματοδοτήσουν την ανάπτυξη των οικονομιών τους και ειδικότερα της αυτάρκειας σε πρωτογενείς ανάγκες, σε συνάρτηση με τον έλεγχο που έχει το ΔΜΚ στις μεταφορές και κατά συνέπεια και στο κόστος των προϊόντων και της ενέργειας και από την άλλη  την έλλειψη αυτάρκειας για την κάλυψη των αναγκών επιβίωσης των λαών εξ αιτίας της εμπορευματοποίησης της Γής που σε συνδυασμό με την αποστέρηση των δικαιωμάτων των μαζών - προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του ΔΜΚ - διαμορφώνουν ένα εκρηκτικό κλίμα πόλωσης.   Η Λύση που προδιαγράφεται μας λέει πως εξ αιτίας της αδυναμίας των ισχυρών Κρατών να δώσουν λύση - όσον αφορά στο κεφάλαιο μεταφορών προϊόντων διαβίωσης και ενέργειας -  που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους και παρόλο που τα κράτη αυτά έχουν μια κρυφή ατζέντα για επιβολή μελλοντικών περιορισμών , σε αυτή την φάση θα αναγκασθούν να συνθηκολογήσουν και να διαπραγματευτούν με τα φτωχά κράτη - που όμως ελέγχουν τις παραγωγικές πηγές. Και οι διαπραγματεύσεις αυτές θα καταλήξουν στην  απομάκρυνση από την εξουσία  των ηγετών/μαριονέτων που είχαν βάλει στα κράτη αυτά οι μεγάλες δυνάμεις και σε περιορισμό της διαφθοράς [Τραπέζιο : Ερμής στο Σκορπιό 180ο Ουρανός στον Ταύρο και Πλούτωνας στον Αιγόκερο 180ο ¨Αρης στον Καρκίνο].

Στις 18/11/2024 έχουμε την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου /Σκορπιού με την συμμετοχή του Ουρανού   και του Ποσειδώνα . Η Πανσέληνος αυτή φωτίζει το αδιέξοδο της υφιστάμενης πορείας της παγκόσμιας οικονομίας - αδυναμία των κυβερνήσεων να καλύψουν τις επισιτιστικές και ενεργειακές ανάγκες των μαζών επειδή αφενός έχει εγκαταλειφτεί η πρωτογενής παραγωγή στις αναπτυγμένες χώρες και η κάλυψη των αναγκών στηρίζεται σε πολυεθνικές. αλλά και αφετέρου επειδή δαπανώνται μεγάλα ποσά για τα εξοπλιστικά προγράμματα και προκειμένου να βρουν κεφάλαια για να καλύψουν τις ταμειακές τους ανάγκες οι κυβερνήσεις εκποιούν τον φυσικό πλούτο των χωρών τους - και μας λέει πως θα υπάρξει μια ανατροπή στην υφιστάμενη πορεία με την ανάδειξη μιας νέας Ηγεσίας (;) με στρατιωτικό παρελθόν (;) που θα αλλάξει τις ακολουθούμενες πολιτικές και τις κατευθύνσεις. Οι αλλαγές αυτές θα αφορούν στην προσπάθεια περιορισμού των όπλων, στην δικαιότερη και εξυπνότερη - όσον αφορά στην χρηματοδότηση και στην προστασία του Περιβάλλοντος - κατανομή του πλούτου που προκύπτει από την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων, ανάμεσα στις ηγέτιδες χώρες και τις φτωχές χώρες του Πλανήτη, αλλά και στην λήψη μέτρων που θα περιλάβουν τις πολιτισμικές επιρροές  και το θρησκευτικό στοιχείο στις νέες πολιτικές και τις κατευθύνσεις. [Παραλληλόγραμμο : Ήλιος στον Σκορπιό 180ο Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με Ουρανό και Ποσειδώνας στους Ιχθείς 180ο Ήλιος/Άρης σύνοδος Βουλκάνους/Ποσάϊντον]

 

Τον Νοέμβριο του 2024  επίσης, ο Πλούτωνας μπαίνει οριστικά στο ζώδιο του Υδροχόου.


 


Ο Πλουτωνας θα παραμείνει στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι το 2042. Η αλλαγή ζωδίων του Ποσειδώνα και του Ουρανού διαμορφώνει έξη επι μέρους πολιτισμικές περιόδους που θα τις αναλύσω σε ένα ξεχωριστό άρθρο για τον Πλούτωνα στον Υδροχόο.

Σε αυτή τη φάση  μας ενδιαφέρει η  πρώτη περίοδος (11/2024 - 3/2025) με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και τον Ουρανό στον Ταύρο.

Θα είναι μια περίοδος τεκτονικών κοινωνικών , οικονομικών και πολιτικών αλλαγών που θα συνδυάζεται με μια πάλη για τον έλεγχο των παγκόσμιων πόρων και που σε συνδυασμό με τον έλεγχο των εφευρέσεων από τα προηγμένα τεχνολογικά κράτη, θα μεγαλώσει το κοινωνικό- οικονομικό χάσμα ανάμεσα σε αυτά και στα αναπτυσσόμενα η και στα υποανάπτυκτα κράτη - που τυχαίνει να έχουν υπό τον έλεγχο τους  παραγωγικούς πόρους - παρόλο που θα καταβληθεί προσπάθεια από μια νέα Ηγεσία (;) - που θα προέρχεται από το υφιστάμενο σύστημα παρασκηνιακής Εξουσίας - να υπάρξει μια δικαιότερη κατανομή του αποτελέσματος της εκμετάλλευσης των πόρων προς όφελος των φτωχών κρατών.

Ειδικότερα,   στην διάρκεια της πρώτης περιόδου του Πλούτωνα στον Υδροχόο, το υφιστάμενο 'σύστημα' οργάνωσης του παγκόσμιου παραγωγικού μοντέλου - όπου η Δύση έλεγχε την εξόρυξη  Α Υλών, τις μεταφορές και την διανομή -  θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα των Α Υλών - και όσον αφορά στην διαθεσιμότητα και όσον αφορά στο κόστος - αλλά και το πρόβλημα της μεταφοράς τους. Και αυτό γιατί, η αποικιοκρατική λογική πάνω στην οποία ήταν στημένο το όλο σύστημα βάλλεται κυρίως από θρησκευτικούς ηγέτες που θέλουν να αποκτήσουν και πολιτική εξουσία, οι οποίοι και αποκαλύπτουν τις απάτες και τις σεβαστές κατά τα άλλα διεθνείς προσωπικότητες που είναι αναμεμειγμένες σε αυτές. Η όποια προσαρμογή θα επιχειρηθεί στην νέα πραγματικότητα - όπου οι χώρες /ιδιοκτήτες των Α υλών θα θελήσουν να πάρουν το μερίδιο που τους αναλογεί από την εκμετάλλευση των Α υλών και όχι αυτό που προέβλεπαν οι αποικιοκρατικού τύπου συμβάσεις με τις χώρες της Δύσης - θα απαιτήσει αλλαγές στην νομοθεσία που αφορά στο διεθνές εμπόριο και στις μεταφορές. Στις αλλαγές όμως αυτές  θα αναμειχθεί με κάποιο τρόπο και το θέμα της πολιτισμικής και θρησκευτικής διαφορετικότητας , καθώς και το μεταναστευτικό πιθανά σαν διαπραγματευτικό εργαλείο. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξει ανάληψη της εξουσίας από στρατιωτικούς - είτε στις αναπτυγμένες χώρες είτε και στις φτωχές - προκειμένου να επιβληθούν οι αλλαγές χωρίς να διαταραχθεί η κάλυψη των αναγκών που εξυπηρετεί το υφιστάμενο σύστημα  [Κρόνος στους Ιχθείς = Δίας στους Διδύμους = Σελήνη/Ποσάϊντον = Ηλιος/Αφροδίτη =Πλούτωνας/Απόλλων ΚΑΙ Αρης στον Λέοντα 45ο Δίας στους Διδυμους , 135ο Ερμής στον Τοξότη]

Γενικότερα και όσον αφορά στο χάσμα των σχέσεων των πλουσίων χωρών με τις φτωχές και παρόλο που  θα καταβληθεί προσπάθεια από πλευράς προηγμένων κρατών να υπάρξει μια 'δίκαια ' συναλλαγή - προσποιητή η πραγματική - με τα αναπτυσσόμενα η και τα υποανάπτυκτα κράτη τα τελευταία κρατάνε ακόμα στην ιστορική μνήμη την συμπεριφορά των αναπτυγμένων κρατών στους προηγούμενους αιώνες (αποικιοκρατία) και συμπεριφέρονται στις διαπραγματεύσεις ανάλογα, διατηρώντας την ένταση που κατά περιόδους μπορεί να εξελίσσεται σε περιφερειακές συγκρούσεις που κατά κύριο λόγο θα πυροδοτούνται από  θρησκευτικούς ηγέτες που θέλουν να αποκτήσουν και πολιτική εξουσία

Παράλληλα, η αυξημένη πλανητική συνείδηση - που θα εξακολουθήσει να παρατηρείται για όσο καιρό ο Ποσειδώνας παραμένει στους Ιχθείς - μπορεί να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από πλευράς ισχυρών οικονομικών παραγόντων της Δύσης (ΔΜΚ) - με την έννοια του καταλογισμού στα αναπτυσσόμενα η και στα υποανάπτυκτα κράτη της ρύπανσης του περιβάλλοντος -  προκειμένου να προωθήσουν  την ατζέντα τους που, μεταξύ των άλλων, περιλαμβάνει την επιβολή μιας κεντρικής 'παγκόσμιας' Κυβέρνησης.

Ο Ουρανός στο Ταύρο θα διαμορφώσει ένα σκηνικό 'κινούμενης άμμου' όσον αφορά στην θεματολογία του, που περιλαμβάνει τον έλεγχο και την εκμετάλλευση των παγκόσμιων πόρων - συμπεριλαμβανόμενης και της Ενέργειας  -  την κάλυψη των αναγκών επιβίωσης  των μαζών - εκσυγχρονισμός του πρωτογενούς παραγωγικού τομέα και υποκατάστατα φυσικών προϊόντων - την προώθηση εφευρέσεων που αφορούν μια στροφή του οικιστικού τομέα σε κτήρια φιλικά εναρμονισμένα με το περιβάλλον. Θα σηματοδοτήσει επίσης την υλοποίηση μέγα - έργων που αφορούν στις υποδομές.

Στον χρηματοπιστωτικό τομέα το κυριότερο πρόβλημα θα είναι το παγκόσμιο Χρέος , τους υπολόγους και τους δικαιούχους του και τον ρόλο τους στα παγκόσμια δρώμενα, αλλά και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν για να το διαχειριστούν. Εδώ, λοιπόν, θα πρέπει να περιμένουμε μια , σταδιακή μεν, αλλά ταυτόχρονα και γρήγορη, αναμόρφωση του παγκόσμιου  συναλλακτικού, αλλά και του τραπεζικού, συστήματος σε μια κατεύθυνση ελαχιστοποίησης της διασποράς του ελέγχου που, βοηθούσης και της τεχνολογίας, με την σειρά της θα διαμορφώσει εργαλεία ελέγχου και χειραγώγησης της χρήσης του 'νομίσματος' από τους λαούς και των χρηματικών τους διαθεσίμων. Αν και θα δούμε ένα αυξημένο ρόλο κατεύθυνσης και επιτήρησης από τις κεντρικές τράπεζες - που θα φθάνει σε επίπεδο 'καταθέτη' η 'χρεώστη' - με το άυλο νόμισμα να αποτελεί την αιχμή του συστήματος αυτού,  την πραγματική αναμόρφωση του παγκόσμιου συναλλακτικού συστήματος δεν θα πρέπει να την περιμένουμε νωρίτερα από το 2028 -2029 (Ουρανός στους Διδύμους και στην 14ο 'πυρηνική' μοίρα) πιθανά σε συνδυασμό με μεγάλης κλίμακας δυσάρεστα γεγονότα που θα αφορούν στην αντιπαλότητα ανάμεσα στους πόλους εξουσίας για τον έλεγχο των παγκόσμιων πόρων.

Ένα άλλο θέμα που πραγματεύεται ο Ουρανός στον Ταύρο έχει να κάνει με την προστασία της έννομης τάξης και κατά συνέπεια για το σύνολο των υποδομών και των μέτρων που την στηρίζουν.  Εδώ θα πρέπει να περιμένουμε μέτρα που θα αξιοποιούν τις τεχνολογικές εξελίξεις  για την προληπτική κατά κύριο λόγο αστυνόμευση, που όμως μπορεί να οδηγήσει και σε συνθήκες καταπίεσης των μαζών. [Χάρτης εισόδου Πλούτωνα στον Υδροχόο - παραλληλόγραμμο : Ήλιος στον Σκορπιό 180ο Ουρανός στον Ταύρο και Πλούτωνας στον Υδροχόο 180ο Άρης στον Λέοντα ].

Δεκέμβριος 2024

Ο Δεκέμβριος του 2024 ξεκινά με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη που έχει σαν αντικείμενο την κατάσταση που επικρατεί στον Κόσμο όσον αφορά στην ικανότητα του παραγωγικού μηχανισμού να καλύψει τις βασικές ανάγκες επιβίωσης του πληθυσμού και μας λέει πως έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να βρεθεί μια Χώρα που με το παράδειγμα της θα υποδείξει στον υπόλοιπο Κόσμο την σωστή προσέγγιση για την επίλυση του επισιτιστικού προβλήματος, συμπεριλαμβανόμενου του προτύπου κυβερνησιμότητας  και της αναγκαίας υποδομής ασφαλείας που θα στηρίξει το εγχείρημα [ Νεα Σελήνη ατον Τοξότη 120ο Αρης στον Λέοντα 120ο ΒΔ στον Κριό]

Στις 7/12/2024 ο Άρης αναδρομεί στο ζώδιο του Λέοντα θέτοντας θέματα προκλήσεων κατά της Ηγεσίας που με την σειρά τους προκαλούν την χρήση των δυνάμεων ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπιση τους. Το πρόβλημα είναι πως ο Άρης συμμετέχει σε σχηματισμούς που από την μια μιλάνε για 'συμβάντα με τεράστιες συνέπειες ' και για 'βίωση από πλευράς Ανθρωπότητας μιας καταστροφικής δοκιμασίας' και  από την άλλη υποδεικνύουν 'μεγάλες καταστροφές οικονομικών και αγροτικών κέντρων σαν αποτέλεσμα κάποιας μορφής ηφαιστειακής δράσης' . Οι ίδιοι επίσης σχηματισμοί ναι μεν μας μιλάνε για 'διάλυση συνεταιρισμών', πλην όμως  από την άλλη μας μιλάνε για 'κοινά ψηφίσματα',  για 'ξεκινήματα νέων σχέσεων' και για 'επίτευξη κοινής επιτυχίας με συμμάχους που στέλνουν στρατιωτική βοήθεια και μισθοφόρους σε περιόδους ανάγκης '. Είναι προφανές πως οι εξισώσεις μας μιλάνε για ένα χτύπημα μεγάλης ισχύος στο οποίο θα χρησιμοποιηθούν μη συμβατικά όπλα που εξομοιώνουν φυσικά φαινόμενα και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα κρίσιμες γεωστρατηγικές ανακατατάξεις  [ Άρης στον Λέοντα 180ο Αφροδίτη σύνοδο Πλούτωνα , Άρης στον Λέοντα =Δίας/Ποσειδώνας =Σελήνη /Κρόνος Υποθετικός = Σελήνη/Χάντες = Ποσειδώνας/Αδμητος = ΒΔ/Αδμητος = Κιουμπιντο/Ζευς].

Ταυτόχρονα τρέχει ένας άλλος σχηματισμός που μας λέει πως 'στα πλαίσια της προσπάθειας περάσματος μιας νομοθεσίας που αφορά στις μεταφορές και στο διεθνές εμπόριο, αποκαλύπτεται πως οι πολιτικές ηγεσίες εκτελούν εντολές της Πραγματικής παρασκηνιακής Εξουσίας (ΔΜΚ) - που αποσκοπούν στην εξαπάτηση των λαών όσον αφορά στους φυσικούς πόρους και τον ρόλο των χωρών τους στο διεθνές γίγνεσθαι - και η αποκάλυψη αυτή οδηγεί αφενός στην σύγκρουση της εκτελεστικής με την νομοθετική εξουσία αλλά και αφετέρου στην ανάμειξη θρησκευτικών ηγετών στα πολιτικά δρώμενα     [ ταυ τετραγώνου με κορυφή τον Κρόνο στους Ιχθείς και βάση την αντιθεση Ηλιου και Ερμή στον Τοξότη με Δία στους Διδύμους].

Επί πλέον - αν και η όψη θα γίνει ακριβείας στις 11/12 - ο Δίας κάνει όψη 135ο με την σύνοδο Πλούτωνα με Αφροδίτη στην μηδενική του Υδροχόου και κάποιος θα μπορούσε να σκεφθεί πως πρόκειται  για ένα χτύπημα που αποσκοπεί και στην υφαρπαγή ιδιωτικού μεγάλου και κρυμμένου πλούτου που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για την αξιοποίηση των τεχνολογικών επιτευγμάτων για το συμφέρον της Ανθρωπότητας, αλλά και στην υφαρπαγή των πόρων των χωρών με αντάλλαγμα κάλυψη 'τόσο - όσο' των αναγκών επιβίωσης των λαών των χωρών ιδιοκτητών των πόρων.  [ σκληρός σχηματισμός : Δίας στους Διδύμους 135ο Αφροδίτη συνοδο Πλούτωνα στον Υδροχόο και Δίας 180ο Ηλιος στον Τοξότη και Ηλιος 45ο Αφροδίτη συνοδο Πλούτωνα ].

Η Πανσέληνος του 12/2024 γίνεται στον άξονα Διδύμων /Τοξότη και αφορά στις συνέπειες του φιλοσοφικού κοινωνικο-πολιτικο-οικονομικού  συστήματος  διακυβέρνησης των χωρών στον ρόλο που οι χώρες καλούνται να παίξουν στην οργάνωση και την υλοποίηση των παγκόσμιων μεταφορών. Πιο συγκεκριμένα η Πανσέληνος φωτίζει τις συνέπειες των σκανδάλων και των απωλειών εξ αιτίας λανθασμένου ρίσκου όσον αφορά στις  γεωπολιτικές επιλογές των χωρών .

Στην συνέχεια η Πανσέληνος μας λέει πως η αντιπαλότητα η οποία δημιουργείται εξ αιτίας της απαίτησης κάποιων κυριάρχων χωρών να επεκτείνουν τα συστήματα μεταφορών που ελέγχουν και σε περιοχές του πλανήτη (Χώρες) που ελέγχονται από αντίπαλες δυνάμεις,  δημιουργεί τεράστιους κινδύνους καταστροφής αγροτικών και οικονομικών κέντρων εξ αιτίας της χρήσης μη συμβατικών πολεμικών τεχνολογιών που προκαλούν φαινόμενα που προσομοιάζουν φυσικά φαινόμενα - π.χ. σεισμοί, ηφαιστειακές εκρήξεις κλπ - πέρα βέβαια από το ότι δημιουργείται πολιτική αστάθεια στις χώρες στόχους που πιθανά να χρειασθεί στρατιωτική διακυβέρνηση για να αποκατασταθούν κάποιες ισορροπίες . Η εκτόνωση μπορεί να έρθει   με την παρέμβαση στην διαμάχη επενδυτών που διαθέτουν τεράστιο κ κρυμμένο πλούτο και οι οποίοι ναι μεν θέλουν να αξιοποιήσουν για το συμφέρον τους τον φυσικό πλούτο  των χωρών στόχων, πλην όμως 'αντικειμενικοποιούν' την λύση του προβλήματος της αντιπαλότητας - μέσα από συμφωνίες με τους  ένθεν κακείθεν ολιγάρχες  [Χαρταετός : Άρης στον Λέοντα 180ο Αφροδίτη/Πλούτωνας, 120ο Ερμής στον Τοξότη 120ο ΒΔ στον Κριό ]

Επι πλέον η Πανσέληνος μας λέει πως η αποκάλυψη απατηλών  επιχειρηματικών πρακτικών στις οποίες είναι αναμεμειγμένα πρόσωπα υπεράνω υποψίας - σαν αποτέλεσμα νομικών αποφάσεων που αφορούν στο διεθνές εμπόριο και στις μεταφορές  -  και η οποία αποκάλυψη καταδεικνύει πως οι εκτελεστικές ηγεσίες απλά εκτελούν εντολές των προσώπων αυτών, έχει σαν αποτέλεσμα βίαιες εξεγέρσεις που υποκινούνται και από θρησκευτικούς ηγέτες που θέλουν να αποκτήσουν πολιτική εξουσία και έχουν σαν στόχο την αλλαγή κυβερνησεων [Πλούτωνας στον Υδροχόο 135ο Δίας στους Διδύμους και 45ο Κρόνος στους Ιχθείς και Κρόνος 90ο Δίας ]

Η Νέα Σελήνη στις 31/12 μας λέει πως  ο πρωτογενής τομέας δεν παράγει τις αναγκαίες ποσότητες για την αντιμετώπιση του επισιτιστικού προβλήματος και  σε συνδυασμό με το ότι τα κρατικά ταμεία είναι άδεια, αναγκάζει τις κυβερνήσεις αφενός να υλοποιούν προϋπολογισμούς με την απαισιοδοξία κεντρικό πυρήνα της πολιτικής, αλλά και αφετέρου να εκποιούν φυσικούς πόρους και κρατική περιουσία σε εξευτελιστικές τιμές και χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι τυχόν περιβαλλοντολογικές  επιπτώσεις [Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο 135ο Ουρανός στον Ταύρο, Αφροδίτη στον Υδροχόο 135ο Ουρανός και Νέα Σελήνη 90ο Αφροδίτη]

Πέρα όμως από την αδυναμία κάλυψης των επισιτιστικών αναγκών θα αποκαλυφθεί πως οι εκτελεστικές ηγεσίες (κυβερνήσεις) εκτελούν εντολές της παρασκηνιακής Πραγματικής Ηγεσίας - επειδή αποκαλύπτεται μια μεγάλη απάτη κατά την  σύνταξης νομοθετημάτων που αφορούν στο διεθνές εμπόριο και στις μεταφορές, από θρησκευτικούς ηγέτες που θέλουν να αποκτήσουν και πολιτική εξουσία - και σε συνδυασμό με βία κατά των εκλεγμένων ηγετών  οδηγεί τα πράγματα σε διάλυση του θεσμικού πλαισίου και του κυβερνητικού ιστού, ενώ ταυτόχρονα η βοήθεια που στέλνουν οι σύμμαχοι σε στρατιωτικό υλικό και σε μισθοφόρους βοηθά στην καταστολή της αμφισβήτησης της Ηγεσίας [ταυ τετραγώνου με κορυφή τον Κρόνο στους Ιχθείς και βάση την αντίθεση Ερμή στον Τοξότη και Δία στους Διδύμους και Αρης στον Λέοντα σε οψη 135ο με τον Ερμή και τον Κρόνο και Αρης στον Λέοντα 120ο ΒΔ στον Κριό]

 

 


 

Comments

Popular posts from this blog

ΗΠΑ 2024…Εντονα φυσικά φαινόμενα;

BRICS - Πόσο βιώσιμο είναι το σχέδιο;