ΗΠΑ 2022 - 2032 : Η πτώση μιας Αυτοκρατορίας...

  

 


 

 

 

 

 

Εισαγωγή

Οι Πατέρες της δημοκρατίας των ΗΠΑ θέλησαν να φτιάξουν μια Χώρα όπου υποτίθεται πως θα κυριαρχούσε η Ελευθερία, η Ισότητα και η Αδελφοσύνη και φρόντισαν επίσης να κατοχυρώσουν το τρίπτυχο αυτό με ένα Σύνταγμα που προέβλεπε ένα σοφά σχεδιασμένο σύστημα λαϊκής αντιπροσώπευσης και διακυβέρνησης που διαχωρίζει την Πολιτειακή από την Ομοσπονδιακή διακυβέρνηση και δεν επιτρέπει την μία να μπαίνει στα χωράφια της άλλης.

 Πλην όμως το Σύνταγμα αυτό είχε - κατά λάθος ή εξ επίτηδες - 'τρύπες' που με την πάροδο του χρόνου, επέτρεψε στην  παρασκηνιακή Εξουσία της Χώρας ( ΑΒΚ -Αμερικανικό Βαθύ Κράτος) να αλώσει τους μηχανισμούς της Νομοθετικής, της Δικαστικής και της Εκτελεστικής Εξουσίας και να χειραγωγήσει την διοίκηση της Χώρας προς την κατεύθυνση της εξυπηρέτησης των συμφερόντων του σε όλο τον Πλανήτη.  Και κυριολεκτικά το παγκόσμιο εταιρικό σύμπλεγμα είναι υπό τον έλεγχο τους,  αφού συμφωνά  με μια έρευνα που δημοσίευσε το 2011 το Ελβετικό Ομοσπονδιακά Τεχνολογικό Ινστιτούτο (FIT)  στο περιοδικό New Scientist, οι 47000 επιχειρήσεις που δημιουργούν το 80% του παγκόσμιου πλούτο ελέγχονται μετοχικά από 747 εταιρικές οντότητες που με την σειρά τους διαχειρίζονται από περιορισμένο αριθμό Διαχειριστών Κεφαλαίων (π.χ BlackRock, Vanguard, Fidelity κλπ) και που όλο αυτό το πλέγμα τελικά ανήκει στις 13 Οικογένειες (όπου περιλαμβάνονται και οι 'τραπεζίτες').

Η μεθόδευση του ΑΒΚ για να πετύχει τον έλεγχο της παγκόσμιας παραγωγικής υποδομής στηρίχθηκε στην επιβολή του Δολαρίου ως κυριάρχου αποθετικού νομίσματος  και στον έλεγχο της παραγωγής, μεταφοράς και εμπορίας του πετρελαίου και του φυσικού αερίου. Και από τον συνδυασμό αυτό προέκυψε το 'πετροδολάριο'. Και για να έχει τον απολυτό έλεγχο το ΑΒΚ, ξόδεψε τεράστια ποσά των Αμερικανών φορολογουμένων  για να φτιαχτούν Ένοπλες Δυνάμεις τέτοιας ισχύος που θα μπορούσαν να παίξουν τον ρόλο του Παγκόσμιου Χωροφύλακα.

Η έπαρση που κατείχε τους σχεδιαστές αυτού του πλάνου ήταν τόσο μεγάλη ώστε αγνόησαν βασικές αρχές της διοίκησης επιχειρήσεων που λένε πως δεν πρέπει να κάνεις ξανοίγματα πέρα από αυτά που η οικονομική σου επιφάνεια, οι παραγωγικές σου  υποδομές και η Αγορά σου επιτρέπουν.

Το αποτέλεσμα της στρατηγικής που ακολούθησε το ΑΒΚ - ειδικά μετά την απελευθέρωση του δολαρίου από τον κανόνα του Χρυσού επί προεδρίας Νίξον - είναι ένα δημόσιο Χρέος $28τρις ( 140% του ΑΕΠ) και ένα συνολικό Χρέος $200τρις, ενώ τα παγκόσμια αποθέματα επεξεργασμένου χρυσού δεν ξεπερνάμε τα $16,0 τρις!. Δηλαδή οι ΗΠΑ βρίσκονται σε μια κατάσταση αδυναμίας εξυπηρέτησης του Χρέους της / πτώχευσης, ενώ η ανεργία εκτινάχτηκε στο 22% λόγο πανδημίας και επανήλθε στην συνέχεια στο 11% και η φτώχια βρίσκεται στο 14% - 2ες οι ΗΠΑ ανάμεσα στις πλούσιες χώρες - και αυτό χάρις στο πακέτο βοήθειας που έδωσε η Αμερικανική Κυβέρνηση λόγω πανδημίας, αλλιώς τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.

Ειδικότερα, το Δολάριο  όπως και τα λοιπά αποθετικά νομίσματα - Στερλίνα, Ευρώ, Γιέν - συλλογικά ονομάζονται fiat money επειδή δεν εξαντικρίζονται με σκληρές αξίες (π. χ Χρυσός). Πέρα από την πραγματική Οικονομία - που εκφράζεται από το Παγκόσμιο ΑΕΠ που σήμερα είναι γύρω στα $85τρις - υπάρχει και η Οικονομία του Χρήματος - αφορά στα σύνθετα τραπεζικά προϊόντα, στα παράγωγα, στα ασφάλιστρα κινδύνου και στις χρηματιστηριακές συναλλαγές - και που σύμφωνα με αναλυτές είναι περίπου 10πλάσια της πραγματικής Παγκόσμιας Οικονομίας. Και αυτό σημαίνει πως στην παγκόσμια Αγορά κυκλοφορεί χρήμα χωρίς αξία και με τον άλφα η βήτα τρόπο στα χέρια των 13 οικογενειών και του επιτελείου των συνεργατών τους (το νούμερο εκτιμάται σε 1,0 εκατ άτομα). Και η μόνη λύση που φαίνεται στο πρόβλημα είναι, αφενός η με κάθε τρόπο μετατροπή του αποθησαυρισμένου χρήματος σε σταθερές αξίες και μάλιστα με μαζικό τρόπο -π,χ 'αγορά' κρατών με πλούτο, από τους κατέχοντες το χρήμα π.χ. Ουκρανία - η και το μαζικό κούρεμα των καταθέσεων και αφετέρου η υιοθέτηση ενός παγκόσμιου νομίσματος. Όμως υπάρχει ένα αντίπαλο δέος που λέγεται Κίνα και Ρωσία. Και δεν μπορεί να γίνουν στην σημερινή εποχή τέτοιες κινήσεις χωρίς να διακινδυνευτεί ένας παγκόσμιος πόλεμος.

Έτσι και μετά την αποτυχία της στρατηγικής του ΑΒΚ, γίνεται φανερό πως  οι ΗΠΑ πρέπει να μάθουν να λειτουργούν σε ένα πολυκεντρικό σύστημα εξουσίας . Θα το αντέξουν;

Στο άρθρο αυτό θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στην επόμενη 10ετία στις ΗΠΑ.

 Για την ανάλυση χρησιμοποιείται ο χάρτης της B.Brady MACA, PhD. που έχει τον Ωροσκόπο των ΗΠΑ στο 8ο των Διδύμων - ώρα 2:18 πμ - και Μεσουράνημα στο 14ο του Υδροχόου, αντί του 'διαδεδομένου' χάρτη με Ωροσκόπο στο 12ο του Τοξότη - ώρα 5:10μμ -  και Μεσουράνημα στο 1ο του Ζυγού.  Το γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά; Είναι γνωστή η τακτική των 'λαγουμιτζίδων' να αντιστρέφουν συστηματικά την πραγματικότητα προκειμένου να 'κρύψουν' τα ίχνη τους. Και οι πατέρες του Αμερικανικού Έθνους ήταν υψηλόβαθμοι  'λαγουμιτζίδες'

 Σύνοψη

2022

Το 2022 είναι ίσως το ποιό κρίσιμο έτος στην Ιστορία των ΗΠΑ γιατί συνδυάζει δύο θέματα. Την έναρξη της επανάστασης των Αμερικανών κατά των Βρετανών γνωστή και ως Boston Tea Party, το 1773 - επιστροφή του Πλούτωνα στον γενέθλιο χάρτη των ΗΠΑ - με την επιστροφή του Ποσειδώνα στην θέση του 1857 και σε αντίθεση με τον γενέθλιο Ποσειδώνα που έδωσε τον πανικό της Χρηματαγοράς των ΗΠΑ το 1857. Πανικό  που οφειλότανε στην υπερθέρμανση της Αμερικανικής Οικονομίας που στηρίζονταν στους σκλάβους για την παραγωγή και που μια απόφαση  του Ανωτάτου Δικαστηρίου που έκρινε πως ο σκλάβος δεν μπορεί να είναι και πολίτης και επί πλέον αποφάσισε πως η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση δεν μπορεί να απαγορεύσει της δουλεία στις αμερικανικές πολιτείες. Η απόφαση αυτή του Ανωτάτου Δικαστηρίου χώρισε τις ΗΠΑ στα δύο, με τις Νότιες πολιτείες - που ήλεγχαν τον αγροτικό τομέα  - να εμμένουν στην δουλεία ως ακρογωνιαίο λίθο του παραγωγικού τους μηχανισμού και τον Βορρά - που ήλεγχε τον βιομηχανικό τομέα, τα δίκτυα μεταφορών και το Χρήμα - να επιμένει στο σχέδιο απεμπόλησης της δουλείας, κατά την γνώμη μου για να υποτάξει επιχειρηματικά τον Νότο. Δηλαδή η ουσία του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου που ακολούθησε είχε να κάνει με τον έλεγχο του παραγωγικού μηχανισμού και του χρήματος της Χώρας  Η κρίση της αμερικανικής Χρηματαγοράς έγινε πολύ γρήγορα παγκόσμια και οι ΗΠΑ πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο μέχρι που ξεκίνησε ο Εμφύλιος Πόλεμος το 1861. Και ω του θαύματος με το που ξεκίνησε ο Εμφύλιος (4/1861 - 4/1865) η Οικονομία πήρε τα πάνω της πάλι.

Ξαναγυρνώντας στα του 2022,

Η επιστροφή του Πλούτωνα θα βάλει σε κάποια άλλη βάση ισορροπίας τις σχέσεις των ΗΠΑ με τους "εταίρους" της Χώρας, τόσον όσον αφορά στο Χρέος της, την φορολογική πολιτική και το Ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα, όσον και στον ρόλο της Χώρας στα διεθνώς δρώμενα που με την σειρά του εξαρτάται από την αμερικανο-κεντρικότητα των στρατηγικών επιλογών της Χώρας.  Η επιστροφή αυτή πέρα από το ότι σημαίνει και κάποιου είδους "απελευθέρωση" - με την έννοια επιστροφής  στις αρχές των πατέρων του Αμερικανικού Έθνους - αποτελεί και μια πρόκληση για το μεγαλο-επιχειρηματικό και χρηματο-οικονομικό κατεστημένο των ΗΠΑ που, πέρα από το ότι θα αναγκαστεί να περιορίσει την ισχύ του - πιθανό σπάσιμο εταιριών με μονοπωλιακό προφίλ σε βάθος 10ετίας - μπορεί επίσης να αναγκαστεί να "επιστρέψει" στον Λαό μέρος από τα κέρδη του που βέβαια οφείλονται στην φοροδιαφυγή και στην φοροαποφυγή. Και το έργο αυτό θα παίξει για τις BigTech εταιρίες και αυτές του κλάδου Ενέργειας κατά κύριο λόγο, αλλά και για την FED (Κεντρική Τράπεζα ΗΠΑ)  και τον ρόλο της, ενώ η μπάλα θα πάρει και όλο το ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα.

Από την άλλη, ο Ποσειδώνας περιγράφει ένα σχέδιο για να γίνει η Χώρα μια παγκόσμια υπερδύναμη με ένα καπιταλιστικό κοινωνικό - οικονομικό σύστημα, που θα έχει ένα διεθνοποιημένο προσανατολισμό όσον αφορά στην επιχειρηματική δραστηριότητα, θα στηρίζεται στην παγκόσμια νομισματική κυριαρχία  και στους πολέμους  - για να επιβάλλει την στρατηγική της - και που θα χρησιμοποιεί αφενός το Χρηματιστήριο για προσέλκυση διεθνών κεφαλαίων και για σταθεροποίηση της χρηματικής στρατηγικής της, αλλά και αφετέρου ένα πολύπλοκο σύστημα νομοθεσίας που περιορίζει τον πλούτο και το εισόδημα για το μεγαλύτερο ποσοστό των υπηκόων της και θα χρησιμοποιεί τον εσωτερικό και εξωτερικό  δανεισμό και την φορολογία προκειμένου να συμπληρώσει τα αναγκαία κεφάλαια για χρηματοδότηση της εξωστρέφειας της Χώρας. Όμως τα κεφάλαια αυτά προορίζονται για τα σχέδια της Ελίτ και δεν είναι διαθέσιμα για τις ανάγκες της εσωτερικής ανάπτυξης της Χώρας. Επομένως υπάρχει μια αγεφύρωτη διάσταση απόψεων στα ανώτατα κλιμάκια, ανάμεσα στις εσωτερικές ανάγκες της Χώρας (Πολιτειακές Κυβερνήσεις) και στις διεθνείς επιδιώξεις της Ελιτ (διοίκηση εκάστοτε Προέδρου και FED). Και από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα που θα εκδηλωθεί με εσωτερικές αναταραχές μετά το 2024.

Επομένως , κάποιος θα μπορούσε να πει πως το 2022 είναι μια χρονιά που δρομολογεί τις μεγάλες αλλαγές στις  ΗΠΑ που θα κρατήσουν μέχρι το 2032 όταν κατά πάσα πιθανότητα  θα ψηφιστεί ένα καινούργιο Σύνταγμα (διελαύνων Πλούτωνας συζυγία Μεσουράνημα ΗΠΑ κατά Brady), και κατά την γνώμη μου  οι ΗΠΑ θα μετασχηματισθούν σε μια Ομοσπονδία Πολιτειών. Όπως άλλωστε το είχαν σχεδιάσει οι Πατέρες του Αμερικανικού Έθνους.  Και αυτό έχει την σημασία του γιατί αργότερα  θα είναι ευκολότερη η συνένωση των ΗΠΑ και του Μεξικού στις Ενωμένες Πολιτείες της Βορείου Αμερικής. Άλλωστε το πολιτειακό μοντέλο ισχύει ήδη και στον Καναδά και στο Μεξικό.

Σε γενικές γραμμές η Αμερικανική Διοίκηση θα επιχειρήσει το 2022 να επιβάλει την ατζέντα των Παγκοσμιοποιητών  - Μεγάλη Επανεκκίνηση και Κλιματική Αλλαγή - αλλά και να δρομολογήσει την αντικατάσταση των  παλαιών δομών που αφορούν στην κυβερνησιμότητα, την κοινωνική τάξη και το θρησκευτικό συναίσθημα του Λαού, με τις νέες που προβλέπονται από τα σχέδια των Παγκοσμιοποιητών.

Η Αμερικανική Διοίκηση επίσης θέλει να εφαρμόσει πετυχημένες συνταγές του παρελθόντος - δημιουργία περιφερειακών κρίσεων σε περιοχές του Κόσμου που άπτονται των συμφερόντων τους χρησιμοποιώντας 'χρησίμους ηλίθιους' η και proxy partners - πλην όμως αφενός έχει ξεμείνει από χρήμα για να χρηματοδοτήσει τα σχέδια της, αλλά και αφετέρου φαίνεται πως ο Αμερικανικός Λαός έχει ξυπνήσει και δεν δίνει λευκή επιταγή στην σημερινή Διοίκηση.  'Άλλωστε σε πρόσφατη δημοσκόπηση της αμερικανικής εταιρίας δημοσκοπήσεων HarrisX το 58% των αμερικανών ψηφοφόρων θεωρούν υπεύθυνο τον Μπάιντεν για την κρίση στην Ουκρανία και το 62% πιστεύει πως ο Πούτιν δεν θα αντιμετώπιζε στρατιωτικά το θέμα της Ουκρανίας αν πρόεδρος ήταν ο Τραμπ.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά φαίνεται πως στο 2022 θα υπάρξουν αποκαλύψεις για τον τρόπο που λειτουργεί το βαθύ αμερικανικό κατεστημένο και γιατί η Χώρα έχει  φτάσει στο σημείο είναι σήμερα που, αλλά και για τις συνέπειες αυτής της δράσης στην εθνική ασφάλεια της Χώρας.  Σε αυτό ίσως παίξει ρόλο μια μεγάλη φυσική καταστροφή που θα δείξει την αδυναμία της Διοίκησης να επέμβει και να ανακουφίσει τους παθόντες η και ακόμα καιροσκοπικές επιθέσεις στο Δολάριο και στα Ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου. Η και ακόμα η θεματολογία μπορεί να αφορά σε αποκαλύψεις για το πως ξεπερνιούνται οι περιορισμοί της Αμερικανικής Νομοθεσίας όσον αφορά στα βιολογικά όπλα.

Η κατάσταση που επικρατεί φαίνεται πως θα προκαλέσει την ανάπτυξη ριζοσπαστικών κινημάτων που στοχεύουν στην αλλαγή του τρόπου διακυβέρνησης της Χώρας μια και όλα αυτά καλείται να τα πληρώσει ο Λαός μέσα από την φορολογία.

Η Άνοιξη του 2022 θα βρει τα πανεπιστήμια σε κατάσταση αναταραχών που σε συνδυασμό με τον ακτιβισμό των πολιτών - που θα αφορά στην διαφάνεια των εκλογών - θα δημιουργεί μια εικόνα αστάθειας, διαχειρίσιμης πάντως.  Πιθανά επίσης να προωθείται ένας εκσυγχρονισμός του δημοσίου συστήματος Υγείας η και μέτρα εν ονόματι της Δημόσιας Υγείας που δεν φαίνεται να βρίσκει σύμφωνες  ούτε τις μεγάλες εταιρίες, αλλά ούτε την Δικαιοσύνη και σίγουρα ένα μεγάλο κομμάτι του Λαού.

Παρόλα αυτά, η Κυβέρνηση συνεχίζει απτόητη την δράση της στην ίδια κατεύθυνση και το 2ο εξάμηνο του 2022, αδιαφορώντας για την καταβαράθρωση του βιοτικού επιπέδου του Αμερικανικού Λαού και την δυσλειτουργία της Αμερικανικής κοινωνίας.

Η περίοδος 7/22 - 3/23 είναι εξαιρετικά δύσκολη για τα οικονομικά της Χώρας και για το δολάριο. Φαίνεται επίσης πως υπάρχει μια διαφορετική άποψη ανάμεσα στα ανώτατα κλιμάκια διοίκησης - επίσημα και παρασκηνιακά - της Χώρας όσον αφορά στο τι πρέπει να γίνει για το Νόμισμα και το Χρέος της  Χώρας. Μήπως το Σύμπαν προσπαθεί να μας πει πως πρέπει να ολοκληρωθεί το έργο του Κένεντι δηλαδή την "κρατικοποίηση" της πολιτικής και της διαχείρισης του Νομίσματος; Και το ερώτημα βέβαια είναι αν μπορεί η θέλει η υφιστάμενη διοίκηση να ολοκληρώσει το έργο του Κένεντι;  Χλωμό το βλέπω. Και αυτό γιατί, αφενός  το Δημοκρατικό κόμμα φαίνεται πως θα συνεχίσει την εφαρμογή οικονομικών πολιτικών που στηρίζονται στον δανεισμό και όταν ο Κρόνος (περιορισμοί) συγκρουσθεί με τον Ουρανό στον Ταύρο (απρόβλεπτες ταμειακές δυστοκίες) η και ακόμα ο συντηρητισμός (Κρόνος) εμποδίζει ολοκληρωτικής μορφής προσεγγίσεις (Ουρανός) - και μέσα στο φθινόπωρο του 2022 αλλά και στην συνέχεια - αφενός η πιστοληπτική ικανότητα της Χώρας θα έχει καταβαραθρωθεί  αλλά και αφετέρου οι παλινωδίες του Δημοκρατικού κόμματος στο Μεταναστευτικό αλλά και για τον ρόλο της Χώρας στα διεθνώς τεκταινόμενα καθώς επίσης και στην μορφή διακυβέρνησης που θέλουν να επιβάλλουν,  θα δημιουργήσουν ένα τεράστιο πρόβλημα στις ΗΠΑ. Αν σε αυτό προστεθεί και το θέμα της Πανδημίας - όπου τα αμερικανικά δικαστήρια θα μπλοκάρουν τα μέτρα της διοίκησης Μπάϊντεν - οι Δημοκρατικοί θα χρειάζονται επειγόντως ένα αποδιοπομπαίο τράγο. 

 Και ίσως αυτό αναγκάσει την Αμερικανική Κυβέρνηση να κάνει λαθεμένες για άλλη μια φορά στρατιωτικές κινήσεις - προκειμένου να δείξει πως έχει τα πράγματα υπό έλεγχο - και να ξαναμπλέξει τις ΗΠΑ , σε ιστορίες σαν και αυτή του Βιετνάμ η του Αφγανιστάν. Οι εκστρατείες όμως αυτές θα έχουν πολλά θύματα ανάμεσα στο στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ και αυτό θα προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις του Λαού, τις οποίες η Κυβέρνηση θα θελήσει να καταπνίξει.

Το επόμενο  ερώτημα βέβαια είναι για ποιο Πρόεδρο μιλάμε μια και ο πρόεδρος Μπαϊντεν (Σκορπιός) όχι μόνο έχει ήδη χάσει την οποία δημοτικότητα του στο εκλογικό σώμα, αλλά φαίνεται πως μπορεί να έχει θέματα με την υγεία του ! Αν αποχωρήσει από την προεδρία, ο διάδοχος του φαίνεται να  είναι γυναίκα και σίγουρα δεν θα είναι η Χάρις, ούτε η Πελόζι γιατί το έχουν ήδη αρνηθεί. Μήπως η εκλεκτή του Σόρος και σοσιαλίστρια Ουόρεν;

Το διαμορφούμενο πολιτικό σκηνικό μετά τις ενδιάμεσες εκλογές του 2022 ίσως ανοίξει τον ασκό του Αιόλου - όσον αφορά στην νομιμότητα των εκλογών του 2020 - μια και το Ρεπουμπλικανικό κόμμα φαίνεται πως θα έχει το πάνω χέρι τουλάχιστον στην Γερουσία Το 'ισως' πηγαίνει στο ότι οι ηγεσίες και των δυο κομμάτων συμπλέουν μια και εφαρμόζουν τα σχέδια των ίδιων αφεντικών και όπως λέει και η παροιμία 'κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει'

Παράλληλα φαίνεται πως ο Τραμπ θα ανακοινώσει την κάθοδο του στις εκλογές του 2024. Φαίνεται όμως επίσης πως θα ανατείλει στο πολιτικό στερέωμα και για  λογαριασμό του Ρεπουμπλικανικού κόμματος μια πολύ ισχυρής προσωπικότητας  γυναίκα, πιθανά έγχρωμη, με νομική /δικαστική προϋπηρεσία και πολύ γνωστή στους Αμερικανούς από τις τηλεοπτικές της εκπομπές η εμφανίσεις της στα τηλεοπτικά δίκτυα.  Μήπως τελικά ο Τραμπ ακολουθήσει τον δικό του δρόμο προς τις εκλογές του 2024 εκτός Ρεπουμπλικανικού κόμματος, αξιοποιώντας το δικό του δίκτυο ειδήσεων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης και την αμεσότητα που θα του προσφέρει στην επικοινωνία του με τους αμερικανούς ψηφοφόρους η μήπως προορίζει για τον εαυτό του έναν υπερκομματικό ρόλο ;

 Το σίγουρο είναι πως η περίοδος Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου 2022 θα είναι ταραχώδης. Άλλωστε θα έχουμε και τις ενδιάμεσες εκλογές τον Νοέμβριο του 2022 που αν μη τι άλλο θα επιτείνουν τις συνθήκες πόλωσης ανάμεσα στους "παγκοσμιοποιητές" και τους "πατριώτες", για την περίοδο μέχρι τις εκλογές του 2024

2023

Το 2023  θα είναι μια χρονιά που αυτό που θα κυριαρχήσει στη πολιτική σκηνή των ΗΠΑ - με την πίεση του Αμερικανικού Λαού - είναι το κατά πόσο και σε τι βαθμό οι ΗΠΑ θα συνεχίζουν να είναι μπλεγμένες με το έργο της Παγκοσμιοποίησης, δεδομένου τού ότι οι σχετικές δράσεις δημιουργούνται σε ένα σκηνικό όπου το κόστος τους επιβαρύνει τον Λαό και το διεθνές επιχειρηματικό κατεστημένο καρπούται τα οφέλη. Ειδικά όταν ο Κρόνος μπαίνει στους Ιχθείς τον Μάρτιο του 2023 [= πάλη με τους αντιπάλους/ περιορισμός (Κρόνος) της παγκοσμιοποίησης (στους Ιχθείς) ] θα διαμορφώσει ένα παγκόσμιο σκηνικό αντίστασης των Λαών στα έργα της Μεγάλης Επανεκκίνησης και Κλιματικής Αλλαγής που επιχειρούν να επιβάλλουν οι παγκοσμιοποιητές στην Ανθρωπότητα. Οι τάσεις αυτές θα γίνουν πιο ορατές το καλοκαίρι του 2023. Το Φθινόπωρο του 2023 ο διελαύνων Δίας θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο και αυτό θα σημειοδοτήσει είτε την δημιουργία νέων οργανισμών για την επίβλεψη της εφαρμογής των έργων της Κλιματικής Αλλαγής, είτε και θα φέρει μεγάλα προβλήματα στα δημόσια χρηματο-οικονομικά εξ αιτίας επιθέσεων ξένων κερδοσκόπων στο Νόμισμα και τα Ομόλογα Αμερικανικού Δημοσίου. Και στις δύο περιπτώσεις το 'φάρμακο' γνωστό. Περισσότεροι φόροι.. 'Όλα αυτά και η εμμονή της Ηγεσίας αφενός να προχωρήσει τα έργα της Κλιματικής Αλλαγής, αλλά και αφετέρου να ασχολείται και με παραδοσιακά έργα υποδομών χωρίς αντίκρισμα στις λαϊκές ανάγκες - μόνο και μόνο για να δείχνει η Χώρα κάποιες καλές επιδόσεις στο ΑΕΠ της - δημιουργούν ένα σκηνικό εξέγερσης της Κοινωνίας που η Ηγεσία της Χώρας θα θελήσει να καταπνίξει με ειδική νομοθεσία.

2024

Το 2024 είναι χρονιά εκλογών και τα πνεύματα είναι πολύ οξυμένα επειδή υπάρχει δυσαρμονία ανάμεσα σε αυτά που θέλει ο Λαός και αυτά που πράττει η Κυβέρνηση.

Το κυρίαρχο πρόβλημα της Χώρας είναι το Χρέος και η αδυναμία εξυπηρέτησης του και οι συνέπειες στην ισχύ του Νομίσματος, ενώ η Αμερικανική Διοίκηση εξακολουθεί να επιμένει στην στρατηγική του ΑΒΚ για κυριαρχία του Πετροδολαρίου - που προϋποθέτει τον απόλυτο έλεγχο των ενεργειακών αποθεμάτων και των αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου -  πλην όμως σε ένα πλαίσιο παγκοσμίων ισορροπιών όπου πλέον η μεν Ρωσία θα αρχίσει να παίρνει τα επάνω της και θα θέλει να ανασυστήσει την επικράτεια της παλιάς ΕΣΣΔ και η Κίνα θα έχει ίσως έχει  γίνει η ισχυρότερη στρατιωτική δύναμη του Πλανήτη.

Θα εξακολουθήσει επίσης η Ηγεσία της Χώρας να επιμένει στην υλοποίηση της ατζέντα της Κλιματικής Αλλαγής. Και εδώ θα έχουμε το οξύμωρο σχήμα από την μια οι ΗΠΑ να θέλουν να επιβάλλουν στις Ευρωπαϊκές χώρες το δικό τους ακριβό φυσικό αέριο (από σχιστόλιθους) και από την άλλη να θέλουν να ηγούνται των έργων της Κλιματικής Αλλαγής. Εξουσία όμως που οι Ευρωπαϊκές χώρες δεν θέλουν να της εκχωρήσουν.

Η Ηγεσία της Χώρας και για τους προαναφερθέντες λόγους αλλά και επειδή θέλει να μειώσει την πίεση που υφίσταται στο εσωτερικό μέτωπο κατά πάσα βεβαιότητα θα μπλέξει την Χώρα σε πολεμικές περιπέτειες - Θάλασσα του Τιμόρ, Ουκρανία, Γεωργία και Μέση Ασία, Μέση Ανατολή ;; . Πλην όμως το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που ελπίζει εξ αιτίας της φτωχής απόδοσης της ιεραρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της, αλλά και ίσως της 'προδοσίας' μιας φίλης και συμμάχου χώρας των ΗΠΑ. Και αυτό θα ξεσηκώσει θύελλα όχι μόνο στον Αμερικανικό Λαό - και εξ αιτίας της μεγάλης απώλειας στρατιωτών αλλά και εξ αιτίας του ότι οι εκστρατείες αυτές γίνονται για να προστατευτούν τα κεκτημένα επιχειρηματικών και τραπεζικών  μεγαλο-συμφέροντων και εν πάση περιπτώσει η Προεδρία της Χώρας δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για να εκσυγχρονίσει τον παραγωγικό μηχανισμό της Χώρας -  αλλά και στο πολιτικό σύστημα της Χώρας που είναι πλέον απέναντι από την Ηγεσία της Χώρας. Κάτι που φαίνεται πως μπορεί να οδηγήσει την τότε Ηγεσία της Χώρας σε ακραίες λύσεις καθυπόταξης του Λαού και ελέγχου του πολιτικού συστήματος (δικτατορία;).

Στο εξωτερικό μέτωπο η αλλοπρόσαλλη και εν πολλοίς επικίνδυνη συμπεριφορά των ΗΠΑ μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την αποβολή των (η και την εθελουσία έξοδο) από διεθνή όργανα (π.χ ΝΑΤΟ, ΟΗΕ κλπ)

Και φθάνουμε στην περίοδο των εκλογών. Εκεί λοιπόν φαίνεται πως η Ηγεσία της Χώρας είτε θα θελήσει να τις 'ακυρώσει' προφασιζόμενη λόγους εκτάκτων εθνικών συνθηκών, είτε και αν γίνουν το σκηνικό θα είναι στημένο και ίδιο με αυτό των εκλογών του 2020. Αυτή τη φορά όμως θα πρέπει να περιμένουμε την απόσχιση πολιτειών αλλά και την παρέμβαση της Γερουσίας για την απομάκρυνση του 'εκλεγμένου' Προέδρου και πιθανά την ανάληψη της εκτελεστικής εξουσίας από ένα συλλογικό όργανο της Γερουσίας σε ένα αναβαθμισμένο ρόλο και επικεφαλής μια προσωπικότητα αναγνωρισμένου κύρους των ΗΠΑ (;) Λέτε να είναι αυτός ο υπερκομματικός ρόλος του Τραμπ;

2025

Το 2025 ο διελαύνων Ποσειδώνας μπαίνει στο ζώδιο του Κριού όπως και στην εποχή του Εμφυλίου Πολέμου και την Άνοιξη του ιδίου έτους ο διελαύνων Κρόνος κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα του χάρτη των ΗΠΑ. Κάποιος θα μπορούσε να ερμηνεύσει αυτή την κοσμική συγκυρία σαν διάλυση (Ποσειδώνας) των θεσμών (Κρόνος) της Χώρας;

Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του ίδιου έτους έχουμε την επιστροφή του Δία και την αναδρομή/στασιμότητα των διελαυνόντων Κρόνου και Ποσειδώνα στον Κριό. Λίγο αργότερα, τον Αύγουστο, ο διελαύνων Άρης κάνει όψη αντίθεσης με την σύνοδο Κρόνου και Ποσειδώνα.  Το θεσμικό κατεστημένο των ΗΠΑ θα πολεμήσει με νύχια και με δόντια για την επιβίωση του και δεν αποκλείεται να πάρει σκληρά μέτρα καταστολής, αλλά ο Λαός δεν υποχωρεί στις απαιτήσεις του.

Στην ανάλυση για την πιθανότητα παγκόσμιας σύγκρουσης μέσα στο 2022, σας είχα γράψει πως κατά την γνώμη μου και μετά το 2024 η Ρωσία θα θέσει θέμα επανασύστασης της επικράτειας της παλιάς ΕΣΣΔ - κυρίως όσον αφορά στις χώρες της Μέσης Ασίας, η Ιαπωνία θα θελήσει να επανεξοπλιστεί, η Γερμανία το ίδιο. Φαίνεται επίσης πως κάπου γύρω στο 2024 η Συνθήκη AUCUS θα παραπαίει η και μπορεί να διαλυθεί. Είναι προφανές πως οι ΗΠΑ δεν θα είναι σε θέση να στηρίξουν τον ρόλο τους σαν παγκόσμια Υπερδύναμη. Και επειδή το εθνοτικό μείγμα είναι περίεργο στις ΗΠΑ και ειδικά στην Καλιφόρνια - λευκοι 36%, ισπανόφωνοι 20%, ασιάτες (κυρίως Κινέζοι) 14% και αφροαμερικανοί 6% - η αδυναμία της Χώρας να ασκήσει εξωτερική πολιτική θα έχει και συνέπειες η και θα ποδηγετείται από τις εσωτερικές εθνοτικές συσπειρώσεις. Και ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία της, οι ΗΠΑ μπορεί να δουν ξένες δυνάμεις να ανακατεύονται με τα εσωτερικά της, ανεξάρτητα αν αυτό γίνεται με άμεσο η έμμεσο τρόπο. Γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως το Χρέος των ΗΠΑ ελέγχεται κατά ένα μέρος από ξένες χώρες .

2026

Ο Λαός θα είναι σε 'πολεμική' ετοιμότητα όλη την χρονιά.

Το πρώτο εξάμηνο του 2026 η διοίκηση της Χώρας θα θελήσει να συνεργασθεί με συμμαχικές της χώρες για τον εκσυγχρονισμό των δικτύων μεταφορών, αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου αλλά και των δικτύων επικοινωνιών και μετάδοσης πληροφοριών στην λογική της άμεσης επίτευξης αποτελέσματος που θα συμβαδίζει με τους άμεσους παραγωγικούς στόχους της Χώρας - δηλαδή παραδοσιακές ενεργειακές λύσεις και ξεχάστε την πράσινη ανάπτυξη -  αλλά και στα πλαίσια στα οποία είναι δομημένη η εξουσία της Χώρας - το ΑΒΚ κατευθύνει και ελέγχει τις δράσεις για να μεγιστοποιήσει το όφελος του. Και αυτό δεν φαίνεται να γίνεται αποδεκτό από τις συμμάχους χώρες η και τους εταίρους της και η πρωτοβουλία  αυτή μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφικά αποτελέσματα εξ αιτίας της έπαρσης που διακρίνει την Ηγεσία των ΗΠΑ που δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα πως δεν είναι πλέον Υπερδύναμη. Οι αποτυχίες στο εξωτερικό μέτωπο μπορεί να αναγκάσει την Κυβέρνηση να επιβάλλει περιορισμούς στην λειτουργία της Κοινωνίας - εξ αιτίας της έλλειψης βασικών αγαθών - που με την σειρά τους μπορεί να αναδείξουν από την μια πλευρά κάποιον Ηγέτη που είναι αποδεκτός από τις μάζες , αλλά και ίσως ενεργοποιήσουν κάποιους 'τρελούς' επιστήμονες που θα θελήσουν να εκβιάσουν μια αλλαγή πολιτικής βάζοντας στο στόχαστρο το πολιτικό κατεστημένο της Χώρας. Και η Κυβέρνηση σε κατάσταση πανικού θα επιβάλλει μέτρα ολοκληρωτικής μορφής προκειμένου να διατηρήσει τον έλεγχο. Και αυτό θα αμαυρώσει έτι περεταίρω την διεθνή της αξιοπιστία και θέση.          

Το 2ο εξάμηνο του 2026 - στο οποίο περιλαμβάνονται και οι ενδιάμεσες εκλογές (;) -  φαίνεται πως είναι πιθανό η Κυβέρνηση να διατάξει στρατιωτική δράση - στην οποία και θα αναμείξει και τους συμμάχους της - και που θα έχει να κάνει με την προστασία των συμφερόντων της Χώρας όσον αφορά στα δίκτυα μεταφορών και ενεργειακών προϊόντων μετά από αποτυχία των διαπραγματεύσεων για την στήριξη από τους εταίρους, του πετροδολαρίου και των ομολόγων του Αμερικανικού Δημοσίου . Ίδια κακή τύχη θα έχουν και οι διαπραγματεύσεις με χώρες - της Λατινικής Αμερικής - που στέλνουν μετανάστες στις ΗΠΑ, για το μέλλον των μεταναστών αυτών (επαναπατρισμός;) Στην συνέχεια και όσον αφορά στο εσωτερικό μέτωπο και προκειμένου να αποφύγει τις πεπονόφλουδες μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων για την χρήση της Γής, η Κυβέρνηση θα επιβάλλει μια νέα νομοθεσία που θα επιτρέψει την δημιουργία συνεταιρισμών για τον εκσυγχρονισμό του αγροτο-κτηνοτροφικού τομέα και της βασικής βιομηχανικής υποδομής και θα συγκεντρώσει πολλά κεφάλαια για να υλοποιήσει την θέληση του Λαού να οδηγηθεί η Χώρα σε νέους δρόμους σημαντικούς για το μέλλον της . Είναι δε πιθανό τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών να εκπλήξουν τους πάντες   

 

2027

Το 2027 δεν ξεκινά καθόλου καλά μια και   ο διελαύνων  Άρης στην Παρθένο γυρίζει σε στάσιμος/ανάδρομος και κάνει όψη 90ο με τον γενέθλιο Ουρανό, 45ο με τον γενέθλιο Ερμή και 60ο με τον γενέθλιο Ήλιο, ενώ η Έκλειψη του Φεβρουαρίου γίνεται πάνω στο Μεσουράνημα των ΗΠΑ. Επειδή το παλιό πολιτικο-οικονομικό κατεστημένο εξακολουθεί να ζει και να προσπαθεί να επιβιώσει με κρυφές δράσεις που στρέφονται κατά του Λαού, φαίνεται πως του δίνεται μια ευκαιρία για να επιχειρήσει να ξαναπαίξει το γνωστό παιχνίδι των Παγκοσμιοποιητών περί Μεγάλης Επανεκκίνησης και Κλιματικής Αλλαγής και θα θελήσει να την εκμεταλλευτεί, η και ακόμα ίσως αποκαλυφθούν παράνομα χρηματιστηριακά παιχνίδια ξένων με την 'βούλα' Αμερικανικών οργάνων. Το σίγουρο πάντως είναι πως το Χρηματιστήριο θα παραπατάει και το κακό θα είναι πως θα χαθούν χρήματα Ταμείων και τα μεσαία και τα λαϊκά στρώματα θα χάσουν τις συντάξεις τους.  Αυτό όμως θα έχει σαν αποτέλεσμα την ενδυνάμωση της λαϊκής εξέγερσης  - επειδή οι στόχοι της πολιτικής είτε δεν εξηγούνται στον Λαό είτε και επειδή δεν πρέπει να τις μάθει ο Λαός. Σε συνδυασμό δε με την Έκλειψη του Φεβρουαρίου του 2027, η πίεση που θα ασκείται στην Γερουσία θα είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να φτάσει ακόμα και σε πρόταση μομφής (impeachment) κατά τού τότε Προέδρου η και καθαίρεση του συλλογικού οργάνου διοίκησης της Χώρας που είχε προκριθεί το 2024.

Όλη την χρονιά οι ΗΠΑ θα συνταράσσονται από βίαιες ταραχές που πρωτοστατεί η νεολαία της Χώρας και τα Πανεπιστήμια θα γίνουν χώροι συγκρούσεων αντιμαχόμενων ομάδων. Θα πρέπει επίσης να περιμένουμε την συστηματική ανάμειξη της νεολαίας στον κυβερνοπόλεμο.

  Το Φθινόπωρο του 2027 και καθώς ο διελαύνων Ουρανός περνάει πάνω από τον Ωροσκόπο των ΗΠΑ  και  ίσως σαν αποτέλεσμα ενός τρομοκρατικού χτυπήματος οι διοικούντες την Χώρα θα αναγκαστούν να σκεφθούν για την αποτελεσματικότητα των θεσμών τους, ενώ κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού τους θα αρχίσουν να προβληματίζονται - αυτό θα μετασχηματισθεί σε άγχος και πανικό όταν ο Ουρανός περάσει πάνω από την 'πυρηνική μοίρα' 14ο των Διδύμων το Φθινόπωρο του επομένου έτους  - για το τι θα γίνει με τον πυρηνικό εξοπλισμό των ΗΠΑ σε περίπτωση διάλυσης του υφιστάμενου πλαισίου διοίκησης και λήψης αποφάσεων της Χώρας.  Και με την επιστροφή του Ουρανού στην γενέθλια θέση του - αρχικά τον Ιούλιο και στην συνέχεια ανάδρομος τον Νοέμβριο - οι διοικούντες της ΗΠΑ, αλλά και ο Λαός θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν πως ο δρόμος που έχουν πάρει τα πράγματα οδηγεί σε ένα διαφορετικό μοντέλο οργάνωσης την Χώρα που πρακτικά ακυρώνει τον ρόλο της ως Υπερδύναμης. Είναι προφανές πως οι ΗΠΑ έχουν μπει σε τροχιά διάλυσης η και αναμόρφωσης της αρχιτεκτονικής του πολιτειακού τους συστήματος διοίκησης, σε σχέση με τις αρμοδιότητες και τους μηχανισμούς λήψης αποφάσεων της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης.  Και επειδή η έκταση που έχει πάρει η εξέγερση της Νεολαίας, αλλά και η λαϊκή εξέγερση, θα έχει φέρει τα πράγματα  στο απροχώρητο μπορεί να υπάρξει παρέμβαση των Ενόπλων Δυνάμεων για αποκατάσταση της τάξης (Military Rule).

2028

Το 2028 δεν ξεκινάει καλά μια και φαίνεται πως κάπου στον Φεβρουάριο μπορεί να υπάρξει μια τρομοκρατική επίθεση που θα στοχεύει στο Καπιτώλιο. Ευτυχώς όχι πυρηνική.

Με τον Ουρανό να πλησιάζει την πυρηνική μοίρα του χάρτη των ΗΠΑ, οι κρυφές σκέψεις του 2027 - για το τί θα γίνει με τον έλεγχο του πυρηνικού οπλοστασίου σε περίπτωση που ανεξαρτητοποιηθούν οι πολιτείες των ΗΠΑ - βγαίνουν προς τα έξω γιατί πολλοί φοβούνται πως τα πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ μπορεί να χρησιμοποιηθούν και στον εμφύλιο πόλεμο.

Αν και η κρίση θα συνεχισθεί και τα επόμενα χρόνια - μια και το κίνημα των πολιτών κατά της κρατικής καταπίεσης έχει αποκτήσει βαθιές ρίζες στα λαϊκά στρώματα - ίσως προς το τέλος της Άνοιξης μπορεί να υπάρξει ένας συμβιβασμός ανάμεσα στα αντιπαλεύοντα στρατόπεδα (Αυτούς που θέλουν να παραμείνει σε ισχύ το σημερινό μοντέλο διοίκησης της εκτελεστικής εξουσίας και αυτούς που θέλουν η εξουσία να περάσει στις Πολιτείες και να υπάρχει μια χαλαρή (;)  ομοσπονδία ανεξαρτήτων 'κρατών')

Την άνοιξη και το  καλοκαίρι του 2028, οι συγκρούσεις θα επαναληφθούν και αυτή τη φορά η αιτία θα έχει να κάνει με τις συνέπειες της αλλαγής του ρόλου των ΗΠΑ στην διεθνή σκηνή, στα θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης και Δημόσιας Υγείας. Πιθανά αυτό θα έχει να κάνει με την υπολειτουργία του Χρηματιστηρίου και τις χασούρες των Ταμείων εξ αιτίας της απουσίας ξένων επενδυτών.  Η διάθεση του λαϊκού κινήματος θα είναι προς την κατεύθυνση της 'ελευθερίας και της προόδου' και η τότε Κυβέρνηση θα θελήσει με αστυνομικής και τιμωρητικής μορφής μέτρα να καταπνίξει την εξέγερση.

Τον  Σεπτέμβριο του 2028 , ο Ουρανός έρχεται σε σύνοδο με την πυρηνική μοίρα των ΗΠΑ (14ο Διδύμων - 1η δοκιμή ατομικής βόμβας και πυρηνικό χτύπημα στην Χιροσήμα και το Ναγκασάκι), σε μια περίοδο που τα μεγαλο-επιχειρηματικά συμφέροντα των ΗΠΑ θέλουν να επιβάλλουν μέτρα εκσυγχρονισμού των διεθνών δικτύων μεταφορών και των αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου, αλλά και των δικτύων επικοινωνιών και μεταβίβασης πληροφοριών. Κάπου εκεί, οι ΗΠΑ μπορεί να  υποστούν μια ξαφνική επίθεση - όχι κατ' ανάγκη μέσα στις ΗΠΑ.  Μήπως η Ιαπωνία θέλει να πάρει την ρεβάνς από το πυρηνικό χτύπημα του 1945 εκμεταλλευόμενη τις χαοτικές συνθήκες που επικρατούν στις ΗΠΑ την περίοδο αυτή; Μήπως πάλι μπορεί να δημιουργηθεί θέμα για τον έλεγχο της Θάλασσας της Κίνας η και για το εάν εφαρμόστηκε σωστά η Συνθήκη συνένωσης του δυο Γερμανιών ;  Όπου και αν υπάρξουν οι  εχθροπραξίες οι ΗΠΑ  δεν είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν.

Η κατάσταση στην Χώρα θα είναι πλέον δραματική και παρόλο που ξένες δυνάμεις φιλικά προσκείμενες στις ΗΠΑ θα θελήσουν να βοηθήσουν, η Ηγεσία της Χώρας θα αρνηθεί να  δεχτεί ξένη βοήθεια στην επίλυση των εκρηκτικών προβλημάτων της. Κάτι που την φέρνει σε μια κατάσταση που χάνει καλές ευκαιρίες και εξ αιτίας αυτού προκαλείται λαϊκή επανάσταση επειδή οι διοικούντες την Χώρα απαξιούν να εξηγήσουν στον Λαό τι συμβαίνει και γιατί.

Τον Σεπτέμβριο επίσης δημιουργείται ένας διελαύνων μεγάλος σταυρός που επικάθεται επί του γενέθλιου Άρη και που μας λέει πως θα υπάρξουν αποκαλύψεις και τεκμήρια που θα αποδεικνύουν πως αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ από το 1933 και δώθε είναι σχεδιασμένο και στοχεύει σε υλοποίηση ενός συστήματος κοινωνικής διαστρωμάτωσης που από την μια υπάρχει μια Ελίτ  που χειρίζεται την εξουσία και τον πλούτο της Χώρας και από την άλλη ο Λαός (κατάργηση η και ακύρωση της δύναμης  της Μεσαίας Τάξης) - προκειμένου να χρησιμοποιείται ο πλούτος της Χώρας για την δημιουργία ισχυρών στρατιωτικών δυνάμεων που θα επιβάλουν στον υπόλοιπο Κόσμο τα σχέδια του ΑΒΚ  αφενός για έλεγχο των δικτύων μεταφορών και της παραγωγής και μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου καθώς και των δικτύων επικοινωνιών και διαβίβασης πληροφοριών , αλλά και αφετέρου για καθιέρωση του Δολαρίου σαν παγκόσμιου νομίσματος. Δηλαδή οι αποκαλύψεις που θα γίνουν θα αποδεικνύουν πως ο Αμερικανικός Λαός χρηματοδοτεί τα σχέδια της Ελίτ. Και αυτό θα προκαλέσει εξέγερση με στόχο την απομάκρυνση της Ηγεσίας και την αντικατάσταση της Κυβέρνησης.

Σαν αποτέλεσμα της εξέγερσης η και εξ αιτίας της αδυναμίας της Διοίκησης να ελέγξει την χειραγώγηση του Χρηματιστηρίου από τους επιτήδειους - εντεταλμένους του ΑΒΚ  -  γύρω στον Νοέμβριο του 2028 με τον Κρόνο στον Ταύρο μπορεί να υπάρξει κάποιας μορφής 'κάθαρση' με μέλη της πολιτικο-οικονομικής και παρασκηνιακής ελίτ να κάθονται στο σκαμνί και να απολογούνται για τα πεπραγμένα τους, συμπεριλαμβανόμενης και της κρίσης της πανδημίας της περιόδου 2020 -2022 .

 Καταλυτικό ρόλο σε αυτό μπορεί να παίξει το γεγονός πως το 2028 είναι χρονιά εκλογών στις ΗΠΑ και από τα συμβαίνοντα το 2029 μπορεί να εξαχθεί το συμπέρασμα πως η δεν θα εκλεγεί νέος Πρόεδρος η και αν εκλεγεί δεν θα είναι αποδεκτός από τον επαναστατημένο Λαό

2029

Σαν αποτέλεσμα της ¨Έκλειψης του Ιανουαρίου του 2029 θα πρέπει να περιμένουμε πως η εκτελεστική εξουσία της Χώρας θα χρησιμοποιήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις για να επιβάλει την Τάξη και να σταματήσει τον 'εμφύλιο'. Φαίνεται επίσης πως την διακυβέρνηση της Χώρας την έχει  αναλάβει (πάλι)  ένα συλλογικό όργανο (αντί του Προέδρου).

 Τον Μάρτιο του 2029 οι ΗΠΑ θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν κάποια ευκαιρία στο εξωτερικό που θα έχει να κάνει με δίκτυα μεταφορών ή και με δίκτυα αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου, αξιοποιώντας ίσως κάποια τεχνολογική καινοτομία που έχουν στην κατοχή τους. Αυτό όμως θα σημαίνει πως θα μπλέξει στα πόδια κάποιας άλλης μεγάλης δύναμης που μπορεί και να απειλήσει τις ΗΠΑ με πόλεμο. Τελικά όμως η πολεμική διπλωματία σε συνδυασμό με εξεύρεση μιας συμβιβαστικής λύσης συνένωσης επιχειρηματικών δυνάμεων, μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά για να αποφευχθούν τα χειρότερα

Τον Μάϊο του 2029 θα υπάρξει πάλι όξυνση των σχέσεων με μια άλλη μεγάλη δύναμη επειδή οι διοικούντες τις ΗΠΑ δεν είναι διατεθειμένοι να προσαρμοσθούν στο  ισχύον την εποχή εκείνη καθεστώς παγκόσμιων ισορροπιών και αυτό  δημιουργεί συνθήκες πολεμικής σύγκρουσης. Φαίνεται όμως πως η επιχειρηματική διπλωματία πάλι θα εκτονώσει την κρίση αλλά αυτό θα είναι προσωρινό.

Και αυτό γιατί το Καλοκαίρι του 2029 οι ΗΠΑ ή ένα κομμάτι των δέχεται απειλή η και επίθεση από εχθρική δύναμη και φαίνεται πως ο πόλεμος αυτός θα είναι κατ' εξοχή αεροπορικός αλλά και κυβερνο-πόλεμος. Το ενδιαφέρον είναι πως οι ΗΠΑ αφενός  θα είναι εξαιρετικά προσεκτικές στην διαχείριση του θέματος - μια και κριτήριο των κινήσεων τους θα είναι η ελαχιστοποίηση του κόστους του πολέμου αυτού - αλλά και αφετέρου θα επιχειρήσουν να μετατρέψουν την σύγκρουση  αυτή σε Οικονομικό πόλεμο.

Τον Δεκέμβριο του 2029, οι διοικούντες τις ΗΠΑ θα έχουν συνειδητοποιήσει πως αφενός υπάρχει ένα αδιαπραγμάτευτο πλαίσιο διεθνών Συνθηκών που οφείλουν να σεβαστούν - μια και δεν είναι πια η παγκόσμια Υπερδύναμη - αλλά και από την άλλη η αιτία των διεθνών συγκρούσεων είναι τα διεθνή μεγαλο-συμφέροντα και ο έλεγχος από την πλευρά τους των κυβερνήσεων και των διοικητικών μηχανισμών τους, αλλά και των μηχανισμών των διεθνών οργάνων.  Αυτή η συνειδητοποίηση θα αναγκάσει τις ΗΠΑ να πάρουν πρωτοβουλίες και να συγκαλέσουν μια συνάντηση των μεγάλων δυνάμεων της εποχής με σκοπό αφενός να δημιουργηθούν οι συνθήκες και να υπάρξουν εκείνες οι ασφαλιστικές δικλείδες που θα επιτρέψουν την μείωση των δαπανών εξοπλιστικών προγραμμάτων - ώστε να υπάρξουν πόροι για την άσκηση κοινωνικής πολιτικής - αλλά και αφετέρου και όσον αφορά στον νομισματικό πόλεμο να υπάρξει μια αναθεωρημένη Συνθήκη του Bretton Woods ώστε οι συναλλαγές να γίνονται με εργαλεία που έχουν πραγματική αξία (επαναφορά του κανόνα του Χρυσού;).

Σαν αποτέλεσμα της 'συνεννόησης' αυτής η και εξ αιτίας αποκαλύψεων που θα υπάρξουν κατά την διάρκεια των  δικών που θα έχουν δρομολογηθεί το 2028 στις ΗΠΑ,  θα υπάρξει δημοσιοποίηση σημαντικών μυστικών που έχουν να κάνουν με θέματα της Δημόσιας Υγείας και του ρόλου των μυστικών υπηρεσιών στην χειραγώγηση θεμάτων, ατόμων και οργανώσεων που αφορούν στην επιβολή της ατζέντας της Κλιματικής Αλλαγής . Και ίσως οι αποκαλύψεις αυτές μπορεί να οδηγήσουν σε διεθνοποίηση των δικαστικών διώξεων.

Παρόλα αυτή η άσκηση εξουσίας στις ΗΠΑ θα εξακολουθήσει να είναι δικτατορικού τύπου και αυτό σε συνδυασμό  αφενός με την ανυπαρξία παραγωγικού ιστού στις ΗΠΑ για να καλύψει τις λαϊκές ανάγκες, αλλά και αφετέρου με τις αποκαλύψεις για την πολιτικοποίηση της Δημόσιας Υγείας - σαν αποτέλεσμα των σχέσεων της πολιτικο-οικονομικής Ελίτ με εγκληματικά στοιχεία -  θα δημιουργήσει ένα σκηνικό στο οποίο 'ο Λαός θα πάρει την εξουσία στα χέρια του και θα επιλέξει ηγεσίες ικανές στο να επικοινωνήσουν στις μάζες και να οδηγήσουν την Χώρα σε μια νέα κατεύθυνση'

2030

Σε ποιο μακροπρόθεσμο επίπεδο η περίοδος 2029 -2031  θα επιβάλλει την ανάγκη μιας παγκόσμιας συνεργασίας με στόχο να επιλυθούν οι γεωστρατηγικές και γεωοικονομικές διαφορές ανάμεσα στις κυρίαρχες χώρες του Κόσμου με το Διεθνές Μεγάλο Κεφάλαιο να βρίσκει την ευκαιρία να προτείνει ένα  αναμορφωμένο σχέδιο Νέας Τάξης Πραγμάτων, αλλά και  με τα λαϊκά στρώματα να εξακολουθούν να είναι σε 'πολεμική ετοιμότητα' και έτοιμα να ξεσπάσουν αν δουν πως οι αποφάσεις των Μεγάλων δεν είναι προς την κατεύθυνση που θέλουν οι Λαοί.

Τον Μάρτιο 2030 διαμορφώνεται ένας διελαύνων σχηματισμός χαρταετού στον οποίο συμμετέχουν ο Ποσειδώνας στον Κριό σε σύνοδο με Άρη και Ερμή, σε όψη 60ο με τους Πλούτωνα στον Υδροχόο και Ουρανό στους Διδύμους που διαχειρίζεται την αντίθεση του Ποσειδώνα με το μεσοδιάστημα ΒΔ/Βουλκάνους. Ο Ουρανός βρίσκεται στις 14ο των Διδύμων, όπως βρισκόταν και στην περίοδο της πρώτης πυρηνικής έκρηξης αλλά και του βομβαρδισμού της Χιρόσημας και του Ναγκασάκι. Είναι προφανές πως κάποιες σκοτεινές δυνάμεις όχι μόνο χρηματοδοτούν τεχνολογίες όπλων μαζικής καταστροφής αλλά έχουν σκοπό να τις χρησιμοποιήσουν κιόλας.  Η ερμηνεία του σχηματισμού επιβεβαιώνει τα προαναφερθέντα και περιγράφει και την λύση. Συγκεκριμένα ο σχηματισμός αυτός διαβάζει ' επειδή οι κινούντες τα νήματα του βαθέως αμερικανικού κατεστημένου αισθάνονται σίγουροι για το ακαταδίωκτο τους θα θελήσουν αφενός να επιταχύνουν την ανάπτυξη η και να χρησιμοποιήσουν προηγμένες τεχνολογίες σύμμετρου και κυρίως ασύμμετρου πολέμου - με έμφαση στον βιολογικό πόλεμο και στόχευση την Δημόσια Υγεία - κατά των εσωτερικών και εξωτερικών αντιπάλων. Όμως η πρόοδος στις τεχνολογίες κατασκοπείας θα επιτρέψει στο  αντίπαλο  δέος να πληροφορηθεί το σχέδιο δράσης του βαθέως αμερικανικού κατεστημένου και να προκαλέσει μια εξέγερση μέσα στην Ένοπλες Δυνάμεις που θα οδηγήσει την ανάληψη της εποπτείας εκκαθάριση του θέματος  από τις Ένοπλες Δυνάμεις  και την διασφάλιση του ότι οι τεχνολογίες αυτές δεν θα χρησιμοποιηθούν'.

Το καλοκαίρι με την είσοδο του Κρόνου στους Διδύμους το όλο σχέδιο θα αποκαλυφθεί στον Λαό μέσω των ΜΜΕ και θα οδηγήσει τους σχεδιαστές του στην Δικαιοσύνη.  Τον Ιούλιο του 2030, ο Ουρανός θα κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο Άρη. Θέση που είχε και στην μάχη του Gettysbury που ίσως έκρινε και το αποτέλεσμα του Εμφυλίου Πολέμου μια και ανέκοψε την προέλαση των Νοτίων και ουσιαστικά απέτρεψε την ανάμειξη των ευρωπαϊκών δυνάμεων στον Εμφύλιο πόλεμο υπέρ των Νοτίων. Μήπως αυτό σημαίνει πως οι Αμερικανοί θα χωνέψουν πως αν θέλουν να επιβιώσουν θα πρέπει να είναι ενωμένοι;  Η και μήπως οι οπαδοί του ενιαίου κράτους των ΗΠΑ πάρουν το πάνω χέρι στην διαμάχη με τους αποσχιστές;

Τον Νοέμβριο του 2030 με τον Άρη στην Παρθένο δημιουργείται ένα ταυ τετραγώνου με κορυφή τον διελαύνοντα Ουρανό στους Διδύμους και βάση την αντίθεση του διελαύνοντα Άρη με το διελαύνον μεσοδιάστημα Πλούτωνα /Ζευς.  Ο σχηματισμός αυτός μας λέει πως κάποιες άλλες μεγάλες δυνάμεις η και όμιλοι επιχειρηματικών συμφερόντων έχουν αποκλείσει τις ΗΠΑ από την συμμετοχή της σε έργα εκσυγχρονισμού των δικτύων μεταφορών, ενέργειας, επικοινωνιών και μεταβίβασης πληροφοριών και αυτό θεωρείται από πλευράς ΗΠΑ  'ξεπέρασμα κόκκινων γραμμών'. Ίσως η αποφασιστικότητα που επιδεικνύουν  οι ΗΠΑ στην φάση αυτή βοηθήσει στην αποκλιμάκωση της κρίσης. Και σε αυτό συνηγορεί και η Έκλειψη του Νοεμβρίου του 2030 που διαμορφώνει συνθήκες μεγάλης διπλωματικής κινητοποίησης που μπορεί να οδηγήσει στην εξεύρεση ενός κοινού τόπου με το αντίπαλο εξωτερικό δέος

 

2031

Οι ΗΠΑ θα μπλέξουν σε μεγάλους καυγάδες με χώρες της Άπω Ανατολής η και της Ωκεανίας αλλά και της Ευρώπης - Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία -  όσον αφορά σε χρηματο-οικονομικά θέματα αλλά και θέματα διεθνούς εμπορίου καθώς επίσης και θέματα που έχουν να κάνουν με τον έλεγχο των διαδρόμων μεταφορών και κυρίως όσον αφορά στον ρόλο του ΝΑΤΟ και ποιός θα έχει τον έλεγχο. Οι καυγάδες αυτοί θα έχουν συνέχεια και οι ΗΠΑ φαίνονται να είναι στριμωγμένες στην γωνία σε βαθμό που οι Αμερικανοί να προβληματίζονται για την αποτελεσματικότητα των θεσμών τους. Ίσως δε και σαν αποτέλεσμα αυτών των καυγάδων, οι ΗΠΑ μπορεί  να δεχτούν ένα ασύμμετρο βιολογικό χτύπημα, τύπου πανδημίας, που θα προκαλέσει πολλούς θανάτους. Μπορεί όμως και σαν αποτέλεσμα των προαναφερθέντων η Διοίκηση των ΗΠΑ να 'αφυπνισθεί' και να αντιληφθεί πως για να απαιτήσεις πράγματα από τους 'εταίρους'  πρέπει να έχεις το σπίτι σου ταχτοποιημένο. Στην κατεύθυνση αυτή συνηγορεί και η Έκλειψη του Νοεμβρίου του 2031, σε όψη 90ο με την Σελήνη των ΗΠΑ και με τον Άρη της Έκλειψης σε σύνοδο με τον γεν Πλούτωνα και αντίθεση με τον γεν Ερμή, αλλά και σε όψη 90ο με τον γεν Χαντές του χάρτη των ΗΠΑ

2032

Τον Μάρτιο του 2032, ο διελαύνων Πλούτωνας είναι σε ακριβείας σύνοδο με το Μεσουράνημα των ΗΠΑ, όπως ήταν και τον 9/1787 όταν συντάχθηκε και παρουσιάστηκε το ισχύον Σύνταγμα των ΗΠΑ. Η διαδικασία επικύρωσης - 6/1788 με τον διελ Πλούτωνα ανάδρομο και σε σύνοδο με την Σελήνη των ΗΠΑ - και ενεργοποίησης - 3/1789  πήρε τότε ενάμισυ χρόνο. Θα πρέπει να περιμένουμε κάτι ανάλογο να συμβεί και την περίοδο 2032 -2033. Το σχήμα που θα προκριθεί θα είναι αυτό του αρχικού Συντάγματος. Συνομοσπονδία Ανεξαρτήτων Πολιτειών της Αμερικής.

Η ΗΕ του 2032 μας λέει έξι  πράγματα. Το πρώτο πως οι ΗΠΑ θα διακόψουν συνεταιρισμούς που έχουν να κάνουν με τον τομέα της Ενέργειας (εδώ εξυπακούεται πως περιλαμβάνονται και τα έργα Κλιματικής Αλλαγής) . Το δεύτερο πως θα υπάρξουν αλλαγές στο Νομοθετικό Σώμα της Χώρας (Βουλή και Γερουσία) και θα ενισχυθεί ο ρόλος της Γερουσίας και απέναντι στην Βουλή αλλά και απέναντι στην Εκτελεστική Εξουσία. Το τρίτο πράγμα που μας λέει είναι πως θα διαφοροποιηθεί η φύση των συμμαχιών και ο ρόλος της Χώρας σε αυτές (π,χ μπορεί να αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ). Το τέταρτο πράγμα που μας λέει είναι πως η Χώρα θα πρέπει να αναδιαρθρώσει τα σχέδια της για το μέλλον. Το πέμπτο  πράγμα που μας λέει είναι πως το υφιστάμενο σύστημα διοίκησης της Χώρας και κυρίως των Οικονομικών της (ΑΒΚ) θα επιχειρήσει να εξαπατήσει τον Λαό - και στην διαδικασία επεξεργασίας του Συντάγματος αλλά και στις εκλογές που έρχονται τον Νοέμβριο (;) - αφενός παρουσιάζοντας μια οικονομική κατάσταση της Χώρας που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, αλλά και αφετέρου επιχειρώντας να χειραγωγήσει και τον Λαό αλλά και την διαδικασία ψηφοφορίας χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογικά μεθόδους επηρεασμού της βούλησης των μαζών . Το έκτο πράγμα που μας λέει είναι πως φαίνεται  πως θα υπάρξει κάποια βίαια ανατροπή της ισχύος του ΑΒΚ και της ανάμειξης του στην διαδικασία ψήφισης του Νέου Συντάγματος αλλά και στις εκλογές του Νοεμβρίου 2032 (αν γίνουν).

Η κατάσταση που θα επικρατήσει μέχρι την ψήφιση του νέου Συντάγματος, αλλά και μέχρι την διαμόρφωση του νέου Νομοθετικού Σώματος και της δομής της Εκτελεστικής Εξουσία, ασφαλώς θα δημιουργήσει κενά στη λειτουργία των ομοσπονδιακών υπηρεσιών και κυρίως αυτών που έχουν να κάνουν με την Ασφάλεια της Χώρας, το Κοινωνικό Κράτος και την Δημόσια Υγεία. Ο μόνος θεσμός που φαίνεται πως θα λειτουργεί ακόμα θα είναι αυτός των Ενόπλων Δυνάμεων αν και δεν θα είναι στις φόρμες του παρελθόντος.

Η σχεδόν ταυτόχρονη είσοδος του Ουρανού και του Κρόνου στον Καρκίνο το καλοκαίρι του 2032 θα δημιουργήσει τα φαινόμενα  έλλειψης βασικών αγαθών επιβίωσης - παγκόσμιο φαινόμενο για τις χώρες και τις περιοχές του Κόσμου που κυβερνώνται από το ζώδιο του Καρκίνου -  και αυτό σε συνδυασμό με την έλλειψη η και την υπολειτουργία της κεντρικής διοίκησης των ΗΠΑ θα αυξήσει τις αντιδράσεις κατά της ολοκληρωτικής εξουσίας που είναι υποχρεωμένες οι ΗΠΑ να εφαρμόζουν προκειμένου η Χώρα να λειτουργεί μέχρι την ψήφιση του νέου Συντάγματος (ουσιαστικά η Χώρα θα είναι σε στρατιωτικό νόμο).   

Τέλος ένα φαινόμενο που θα παρατηρηθεί - όπως και στο τέλος του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου - θα είναι αυτό των 'αντιποίνων' αυτών που 'κέρδισαν' την διαμάχη εναντίον αυτών που την έχασαν. Και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας θα έχουν πολύ δουλεία να κάνουν στο κεφάλαιο αυτό, πέρα από το ότι μπορεί να τους ζητηθεί και επείγουσα βοήθεια κάπου στον Κόσμο και θα την δώσουν.

Επίλογος

Στην Πολιτική Αστρολογία ένας χάρτης Κρότους περιγράφει τους 'μεριδιούχους' (stakeholders) που συνέβαλαν με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους στην δημιουργία του Χάρτη. Μπορεί ή όχι ένας από τους 'μεριδιούχους' να είναι και ο Λαός. 


 

 Επομένως η περίοδος διαχρονικής θετικής ταλάντωσης του Χάρτη μπορεί να σημαίνει καλή περίοδο για τον Λαό, αλλά σίγουρα σημαίνει πως η πορεία των πραγμάτων είναι όπως την ονειρεύτηκαν οι 'μεριδιούχοι'  στην σύνταξη του χάρτη. Αντίστοιχα η αρνητική ταλάντωση σημαίνει πως τα πράγματα κινούνται στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή της αποστολής του Χάρτη που θα ήθελαν οι 'μεριδιούχοι'.

Η αποστολή των ΗΠΑ - όπως περιγράφεται από τον χάρτη της Χώρας - είναι να παίξουν τον ρόλο μιας Υπερδύναμης που θα επιβάλλει στον υπόλοιπο Κόσμο ένα πρότυπο φιλοσοφικό και κοινωνικο-οικονομικό σύστημα που θα κάνει πράξη το τρίπτυχο  Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη. Είναι γνωστό άλλωστε πως οι 'πατέρες' του Αμερικανικού ¨Έθνους ήταν υψηλόβαθμοι τέκτονες. Όμως αυτό είναι η 'βιτρίνα'. Και αυτό γιατί,   υπάρχει  και ένα παρασκήνιο στην ιστορία αυτή, που εκφράζεται από τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο και στον 9ο οίκο του χάρτη, τον οίκο των 'μυστικοσυμβούλων' της Προεδρίας της Χώρας. Και το παρασκήνιο αυτό μας μιλάει για μια Αρχαία (Κρόνος) εκ του Διαστήματος προερχόμενη (Πλούτωνας) Θρησκευτική η και φιλοσοφική (9ος οίκος) Εξουσία (Κρόνος). Η εξουσία αυτή ελέγχει και το φιλοσοφικό πλαίσιο λειτουργίας της Χώρας αλλά και τις δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με το 'χρήμα' .  Από την άλλη υπάρχουν κάποιες άλλες δυνάμεις που προέρχονται από 'βασιλικές' οικογένειες της Ευρώπης και οι οποίες οικογένειες ελέγχουν τον Παραγωγικό τομέα της Χώρας.  Συλλογικά τις δυνάμεις αυτές θα τις πούμε Αμερικανικό Βαθύ Κράτος (ΑΒΚ).  

Και οι δύο αυτές δυνάμεις έχουν τις ρίζες τους στη αρχαία  και Προκατακλυσμιαία  Ιουγούρια Αυτοκρατορία (στην ουσία την σημερινή Ρωσία και Μέση Ασία συμπεριλαμβανόμενης και της Τακλα Μακάν).[1] Απλά ακολούθησαν διαφορετικούς μεταναστευτικούς δρόμους μετά την καταστροφή της Ιουγούριας Αυτοκρατορίας (από  κατακλυσμό περι το 9500 π.Χ. κατά τον Churchward[1]), και τα φύλα που ανήκουν στην Άρια φυλή - Τεύτονες, Κέλτες, Βρετανοί, Ιρλανδοί Σλάβοι και Βάσκοι που πάντα κατά τον Churchward  έλκουν την καταγωγή τους από την προκατακλυσμιαία Ιουγούρια Αυτοκρατορίας (The Children of MU σελίς 110) μετανάστευσαν στην Ευρώπη . Οι 'βασιλικές' οικογένειες μετανάστευσαν στην Βόρεια Ευρώπη όπου δημιούργησαν 'βασίλεια' και πολύ αργότερα - από τον 16 αιώνα και μετά - κάποια από τα μέλη τους μετανάστευσαν στις ΗΠΑ. Αν ψάξετε το γενεαλογικό δένδρο των ισχυρών οικογενειών των ΗΠΑ - που μαζί με την Τραπεζική Οικογένεια ελέγχουν την πολιτική και την Οικονομία της Χώρας - θα διαπιστώσετε, για παράδειγμα, πως οι Πρόεδροι των ΗΠΑ και το υψηλόβαθμο πολιτικό προσωπικό, έλκουν την καταγωγή από ευρωπαϊκούς βασιλικούς οίκους. Από την άλλη, η Τακλα Μακάν ήταν η έδρα ενός Ιερατείου που μετά μετοίκησε στην Βαβυλώνα και στην ουσία και ξεκινώντας περί το 3500 π.Χ. και χρησιμοποιώντας δύο λαούς τους Ισραηλίτες και τους Χαζάρους ως εκτελεστικό βραχίονα, δημιούργησε μια παγκόσμια δύναμη που κυβερνά την Ανθρωπότητα με εργαλείο το 'χρήμα' υπό τον έλεγχο απευθείας απογόνων του Ιερατείου αυτού. Εξ άλλου στο τοπογραφικό του χάρτη των ΗΠΑ το ίχνος της γραμμής του Πλούτωνα περνά από την Τάκλα Μακάν, του Ήλιου περνά από την Αγιά Πετρούπολη - πρωτεύουσα της αυτοκρατορικής Ρωσίας - και από την Μόσχα. Ενώ ο κύριος όγκος των Χαζάρων μετά την καταστροφή της αυτοκρατορίας των μετανάστευσε στην Ανατολική Ευρώπη και την Γερμανία και στην συνέχεια στις ΗΠΑ και πιο πρόσφατα στο Ισραήλ, ένα μέρος από αυτούς εγκαταστάθηκε στην περιοχή της  Μόσχας. Και οι απόγονοι αυτών  απετέλεσαν τον πυρήνα της Οκτωβριανής Επανάστασης που οργανώθηκε από αμερικανικά μεγάλο-συμφέροντα επειδή, ο Τσάρος Νικόλαος ο Β, δεν τους έδινε άδεια για να αξιοποιήσουν τα πετρελαϊκά αποθέματα της Ρωσίας.

Από την ίδρυση του Αμερικανικού Κράτους μέχρι και το 1932 τα πράγματα σερνόντουσαν στις ΗΠΑ εξ αιτίας της πάλης ανάμεσα στις δυο επί μέρους φράξιες του  ΑΒΚ - Παραγωγικό και Χρηματο-οικονομικό κατεστημένο - για κυριαρχία . Η Χρηματιστηριακή κρίση του 1929 - που μάζεψε όλες τις μετοχές για ένα κομμάτι ψωμί στα  χέρια της Ελίτ - είχε σαν αποτέλεσμα την σύμπλευση αυτών των δύο δυνάμεων που είχαν βρει ως κοινό στόχο την κυριαρχία του αμερικανικού χρηματο-οικονομικού και επιχειρηματικού κατεστημένου στην παγκόσμια Οικονομία.

Στην προκειμένη περίπτωση βλέπουμε πως η συμβατή με την αποστολή του Χάρτη - η και  'καλή' εποχή για τις ΗΠΑ- ήταν από το 1933 - με τις ΗΠΑ σε καθεστώς πτώχευσης, ο Πρόεδρος Ρούζβελτ έκλεισε τις τράπεζες και απαγόρευσε όλες τις συναλλαγές για 13 ημέρες και ενδιάμεσα επέβαλε την νομοθεσία New Deal που προέβλεπε μηχανισμούς για να μην επαναληφθεί στο αμερικανικό Χρηματιστήριο το φαινόμενο του 1929, για την ανακούφιση των ανέργων και για το Κοινωνικό Κράτος κλπ - και αυτή η περίοδος θα κρατήσει  έως το 2029.

Η περίοδος 1933 - 2015 είναι μια περίοδος που το ΑΒΚ κατάφερε να προχωρήσει τα σχέδια του για παγκόσμια κυριαρχία - που στηρίζεται στον έλεγχο των ενεργειακών πόρων του πλανήτη, αλλά και στον έλεγχο των παγκόσμιων διαδρόμων μεταφορών , καθώς επίσης και στην καθιέρωση του πετροδολαρίου ως αποθετικού ισοδυνάμου των παγκόσμιων συναλλαγών μετά την εγκατάλειψη του κανόνα του χρυσού γιατί αλλιώς δεν θα είχαν τα κεφάλαια - εκτύπωση χρήματος - για να χρηματοδοτήσουν το εγχείρημα τους. Για την Ρωσία το σχέδιο ήταν να την αλώσουν με χρηματο-οικονομικές μεθοδολογίες και εργαλεία και να αποκτήσουν τον έλεγχο των τεράστιων πόρων της (εποχή Γιέλτσιν). Η αποτυχία του σχεδίου αυτού εξ αιτίας της ανάληψης της προεδρίας της Χώρας από τον Πούτιν τους οδήγησε, ως Σχέδιο Β, στην εφαρμογή της  στρατηγικής Μπρεζίνσκι που προέβλεπε την περικύκλωση της Ρωσίας και τον χρηματο-οικονομικό στραγγαλισμό της. Το ενδιαφέρον είναι πως οι αποφασίζοντες στις ΗΠΑ αγνόησαν τις προτροπές του Κίσσινγκερ προς το ΑΒΚ να έχουν την Ρωσία με το μέρος τους γιατί ο αντίπαλος είναι η Κίνα. Ίσως η απάντηση σε αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως το Κινεζικό Βαθύ Κράτος (ΚΒΚ) που ελέγχει και την Κομουνιστική και την Εθνικιστική Κίνα έχει πολύ χρήμα στην διάθεση του αλλά δεν έχει έλεγχο των ενεργειακών πόρων που χρειάζεται η Κίνα για να λειτουργήσει την παραγωγική της διαδικασία. Και αυτό οδήγησε το ΑΒΚ να κάνει την λάθος επιλογή της Κίνας ως 'εταίρου' στα σχέδια του (1972), πιθανά μην πιστεύοντας πως η Κίνα θα καταφέρει να εξελιχθεί στην Κίνα που ξέρουμε σήμερα. Ξαναγυρνώντας στην Ρωσία, ο Πούτιν κατάφερε να ανασυστήσει σε εθνοκεντρικό πρότυπο την Ρωσία και να αναπτύξει πολεμική τεχνολογία που σε επίπεδο ολοκληρωτικού πολέμου υπερτερεί της Δυτικής. Εν πάση περιπτώσει κατάφερε να ανατρέψει τα σχέδια της Δύσης για άλωση της Ρωσίας.  Τέλος και για να ολοκληρώσουμε την εικόνα υπήρξε και το θέμα της Ευρώπης. Εδώ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά μια και οι Ευρωπαίοι έχουν το δικό τους ΕΒΚ - Ευρωπαϊκό Βαθύ Κράτος - που εν μέρει συμπλέει ή ελέγχεται από το ΑΒΚ, αλλά και εν μέρει θέλει να έχει το πάνω χέρι στην σχέση. Η ΕΕ πάντως δεν είναι καθοριστικός παράγοντας στην στρατηγική του ΑΒΚ παρά εργαλείο στην υλοποίηση των σχεδίων του. 'Έτσι φτάνουμε το 2015 σε μια κατάσταση που οι ΗΠΑ είναι υπερχρεωμένες και έχουν απέναντι τους την Ρωσία και την Κινά και η εκλογή της Κλίντον στην Προεδρία των ΗΠΑ το 2016, πίστευε το ΑΒΚ, πως θα του έδινε την ευκαιρία να ολοκληρώσει το σχέδιο του που στην προκειμένη περίπτωση ήταν η καθιέρωση ενός παγκόσμιου αποθετικού νομισματικού ισοδυνάμου - έστω και μερικής αποδοχής μόνο από τον λεγόμενο Δυτικό Κόσμο - και πάντως υπό τον έλεγχο του, που θα στόχευε μεσομακροπρόθεσμα στην κατάργηση η και σημαντικό περιορισμό του 'θορύβου' που δημιουργεί στην πραγματική Οικονομία, η Οικονομία του Χρήματος. Και με την διευθέτηση αυτή  πίστευε το ΑΒΚ - που συνέπλεε η και ταυτίζονταν με το ΕΒΚ, αλλά και το ΒΒΚ (Βρετανικό Βαθύ Κράτος) - πώς θα κατάφερνε αρχικά να ανακόψει την κυριαρχία της Οικονομίας του Χρήματος - που στηρίζεται σε διανομισματικές διαπραγματεύσεις κατά κύριο λόγο - και στην συνέχεια και δημιουργώντας παγκόσμιες κρίσεις που θα αποσυντόνιζαν το ΑΕΠ των κρατών θα κατάφερναν να μετατρέψουν τα εις χείρας των χαρτιά σε πραγματικές αξίες με την γνωστή μεθοδολογία του δανεισμού με εγγύηση του πλούτου - δημόσιου και ιδιωτικού - των κρατών στόχων (Μνημόνια). Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την δήλωση του Klaus Schwab, CEO του  ΠΟΦ 'μέχρι το 2030 δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχείς'. Η μη αναμενόμενη εκλογή Τραμπ το 2016 ανέτρεψε τα σχέδια του ΑΒΚ σε μια πολύ κρίσιμη γι' αυτό περίοδο και το ΑΒΚ φρόντισε να μην αναλάβει την προεδρία του 2020 ο Τράμπ. Η ιστορία με την 'πανδημία' ήταν πολύ βολική για τα σχέδια του ΑΒΚ, ενώ όπως λέει ο Λαός μας 'όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά' και αναφέρομαι στο θέμα της ακεραιότητας της  εκλογικής διαδικασίας του 2020.  Τα σχέδια του ΑΒΚ τα πληρώνει ο Αμερικανικός Λαός  μέσα από την φορολογία  χωρίς να του γυρνάνε πίσω οφέλη που θα του βελτιώσουν την ζωή του. Ενδεικτικά από το πακέτο των $1,3τρις που ψήφισαν οι Δημοκρατικοί - χωρίς να υπάρχει το πραγματικό χρήμα για να τα εξαντικρίσει - μόνο τα $300δις αφορούν τις ανάγκες του Αμερικανικού Λαού. Τα υπόλοιπα πάνε σε χώρες /στόχους που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά το ΑΒΚ και έμμεσα ξαναγυρνάνε στην τσέπη του ΑΒΚ. 

Ο σημερινός Αμερικανικός Λαός δεν είναι όμως 'τα αμερικανάκια' της 10ετίας του 50, του 60 , του 70 , του 80 ακόμα και του 90, που κατάπινε αμάσητα ότι του σέρβιραν τα ελεγχόμενα από το ΑΒΚ ΜΜΕ. Έχει ξυπνήσει και σε αυτό συνέβαλε και η τεχνολογία του Διαδυκτίου που το ΑΒΚ την έφτιαξε για να διευκολύνει την δράση του - εμπορική και επικοινωνιακή - αλλά τελικά του γύρισε μπούμερανγκ. Και από εδώ και πέρα και για τους λόγους που σας εξήγησα στο άρθρο αυτό θα αρχίσει να απαιτεί.

Τη 10ετία 2022 - 2032 είναι προφανές πως τα σχέδια του ΑΒΚ για παγκόσμια κυριαρχία δεν μπορούν να προχωρήσουν και γιατί υπάρχει ένα αντίπαλο δέος - Ρωσία και Κίνα που άσχετα το πως θα εξελιχθούν οι μεταξύ τους σχέσεις σε αυτή τη φάση έχουν μια συμπαγή άμυνα απέναντι  στα σχέδια του ΑΒΚ - αλλά και γιατί ο Αμερικανικός Λαός - που χρηματοδοτεί τις 'περιπέτειες' του ΑΒΚ - έχει φτάσει στο μη παρέκει και ήδη έχει αρχίσει να αμφισβητεί το 'αφήγημα' του ΑΒΚ. Και θα το φτάσει με τον άλφα η βήτα τρόπο στα άκρα. Και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα - μετά από μία ταραχώδη περίοδο 10ετίας πιθανά και ένοπλων συγκρούσεων και διαλυτικών φαινομένων στην συνοχή των ΗΠΑ -  αφενός τον περιορισμό της δύναμης του ΑΒΚ, αλλά και αφετέρου την επαναφορά του Συντάγματος του 1787 εναρμονισμένου στις σύγχρονες κοινωνικές και πολιτικές αντιλήψεις και με τα εχέγγυα εκείνα που δεν θα επιτρέψουν στο ΑΒΚ να επαναλάβει τα καμώματα του παρελθόντος, αν και κατά την γνώμη μου το ΑΒΚ δεν θα καταθέσει τα όπλα. Και το λέω αυτό γιατί υπάρχει μια θεωρία που λέει πως το πολιτειακό μοντέλο οργάνωσης των νέων ΗΠΑ διευκολύνει τα σχέδια των κύκλων της Παγκοσμιοποίησης μια και είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμη η μετάβαση σε μια κρατική οντότητα που περιλαμβάνει τις σημερινές ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό (Ενωμένες πολιτείες Βορείου Αμερικής)

Μετά το 2029,  οι ΗΠΑ μπαίνουν σε  μια μακροχρόνια περίοδο που τα πράγματα θα λειτουργούν στις ΗΠΑ στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που ζητά σαν αποστολή ο Χάρτης. Και αυτό θα κρατήσει μέχρι το 2177 και θεωρητικά θα είναι μια περίοδος διαμάχης των δυο φραξιών πάλι.

 Μπορεί λοιπόν μετά το 2029 η πορεία των πραγμάτων να μην συγχρονίζεται με την αποστολή του Χάρτη, πλην όμως οι ΗΠΑ δεν θα πάψουν να είναι μια μεγάλη δύναμη όπως σήμερα είναι η Βρετανία και η Γαλλία, αλλά δεν θα είναι πια  'Η' Υπερδύναμη. Και μάλιστα  κάπου στην πορεία αυτή θα χάσουν και αυτή την θέση (2049 - 2065 και 2116 -2123), πιθανά εξ αιτίας μεγάλων γεωλογικών η άλλης μορφής καταστροφών. Όπως βέβαια και οι άλλες μεγάλες δυνάμεις της σημερινής εποχής θα συνεχίσουν να 'υποχωρούν' στο διεθνές σκηνικό συμφώνα με μια μελέτης της PWC (π.χ μέχρι το 2050 η Γερμανία θα βρεθεί από την 5η στην 9η θέση και ίσως εκτός Top 10,  η Γαλλία θα βρεθεί σίγουρα εκτός Top 10, το ίδιο και η Βρετανία κλπ), μια και άλλες αναδυόμενες Οικονομίες της Νότιας και Νοτιο-ανατολικής Ασίας (π.χ. Ινδία, Ινδονησία μέχρι το 2050,  Βιετνάμ και οι Φιλιππίνες μέχρι το 2100  ) της Αμερικής (π.χ Μεξικό, Βραζιλία μέχρι το 2050) και της Αφρικής (π,χ μέχρι το 2100 η Νιγηρία, θα περιλαμβάνεται στις 10 πιο αναπτυγμένες οικονομίες του Κόσμου) θα τις αντικαταστήσουν. Με την ευκαιρία, η μελέτη της PWC, μας λεει πως μέχρι το 2050 οι ΗΠΑ θα έχουν υποχωρήσει από την 1η στην 3η θέση μετά την Κίνα και την Ινδία. Η γνώμη μου είναι πως αστρολογικά και με αυτά που θα συμβούν μέχρι τότε θα είναι πολύ πιο κάτω.

 Η εποχή που οι ΗΠΑ θα ξαναπαίξουν ένα σημαντικό ρόλο στα παγκόσμια δρώμενα θα είναι από το 2175 μέχρι το 2500. 

  [1] - Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει για την προκατακλυσμιαία ιστορία του προτείνω να διαβάσει τα βιβλία του συνταγματάρχη του Βρετανικού Στρατού James Churchward   'The Lost Continent of Mu, the Motherland of Men' και " The Children of Mu". Η θεωρία που αναπτύσσει ο Churchward μας αφορά μια και τεκμηριώνει πως το Ελληνικό Αλφάβητο περιγράφει υπό μορφή ποιήματος στην γλώσσα της ΜΟΥ  την βύθιση της ηπείρου ΜΟΥ, ενώ στα βιβλία του ο Churchward  αναφέρεται εκτενώς και στην υποτελή στην αυτοκρατορία της ΜΟΥ, Ιουγούρια Αυτοκρατορία. Βέβαια το επιστημονικό κατεστημένο  γελοιοποίησε τις θεωρίες του Churchward  γιατί ανατρέπουν το επίσημα narrative. Δεν μπόρεσαν όμως να απαντήσουν  στο επιχείρημα του για τον Ελληνικό Αλφάβητο. Έκτοτε (1928) υπήρξαν πολλά τεκμήρια που επιβεβαιώνουν  τα λεγόμενα του  Churchward  αλλά πάντως το έργο του παραμένει στην κατηγορία του fiction. Το 2019 σας είχα ανεβάσει μια ελληνο-κεντρική ανάλυση των γραφόμενων του Churchward με τίτλο "Ελ-λην Αυτός που βλέπει τον Θεό' και θα την βρείτε εδώ    https://anadelphos22.blogspot.com/2019/08/blog-post.html                            

 

Ανάλυση

2022

Τα προοδευτικά του 2022 μας δίνουν την ακόλουθη εικόνα


 

Παρόλο που το πολιτικό σύστημα και η κυβερνώσα από τα παρασκήνια ελίτ έχουν πλήρη επίγνωση των αναγκών των λαϊκών στρωμάτων της Χώρας, αλλά και περιορίζονται στους χειρισμούς τους από το Σύνταγμα, επιμένουν σε μια στρατηγική αποθησαύρισης των πόρων της Χώρας και μέσω των Χρηματιστηρίων αλλά και μέσω  εμπορικών συμβάσεων με άλλες χώρες υπό τον έλεγχο των ΗΠΑ, συγκεντρώνουν τους ίδιους πόρους της Χώρας και τον θέτουν στην διάθεση των σχεδίων της Ελίτ για παγκόσμια επικράτηση  [ προοδ Άρης στον Ζυγό και στον 9ο οίκο του προοδ χάρτη και προοδ Μεσουράνημα στον Ζυγό 120ο γεν Σελήνη στον Υδροχόο και στον 10ο  οικο].

Έχοντας κατά νου τον έλεγχο των διεθνών διαδρόμων μεταφορών και των δικτύων διανομής υδρογονανθράκων και φυσικού αερίου, η Κυβέρνηση όχι μόνο δαπανά τον εθνικό πλούτο σε 'βοήθεια' προς άλλες χώρες προκειμένου να στηρίξει την δράση των επιχειρηματικού κατεστημένου της Χώρας στις χώρες αυτές - π.χ. το πακέτο των 3τρις που ψήφησε η Βουλή και η Γερουσία κατά 10% περίπου αφορά στις εθνικές ανάγκες (στήριξη των προϋπολογισμών των Πολιτειών ) και το υπόλοιπο αφορά σε 'βοήθεια' σε ξένες χώρες - ενώ και όσον αφορά στο εσωτερικό μέτωπό επιδίδεται σε μια συνεχή πλύση εγκεφάλου για την ανάγκη αύξησης της παραγωγικότητας του εθνικού παραγωγικού μηχανισμού - προκειμένου να δικαιολογήσει την έλλειψη μέτρων στήριξης του εγχώριου παραγωγικού μηχανισμού και αυτό προκαλεί αναστάτωση στα λαϊκά στρώματα που υφίστανται τις συνέπειες της πολιτικής αυτής [προοδ ΒΔ στον Καρκίνο και στον 7ο προοδ οίκο σύνοδος  γεν Ερμης στον Καρκίνο και στον 2ο γεν οίκο].

Ταυτόχρονα και με στόχο τον εκσυγχρονισμό  του παραγωγικού τομέα της Χώρας - στην κατεύθυνση αξιοποίησης εφευρέσεων που μειώνουν το εργατικό κόστος αυξάνοντας βέβαια την Ανεργία -  επιχειρεί να αντικαταστήσει παλιές δομές που αφορούν στην κυβερνησιμότητα, την κοινωνική τάξη και το θρησκευτικό συναίσθημα του Λαού, με νέες που εντάσσονται στα σχέδια της Ελίτ για τον ρόλο των ΗΠΑ στην Παγκοσμιοποίηση [προοδ Αφροδίτη στον Ταύρο και στον 4ο προοδ οίκο 60ο γεν Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον 2ο γεν  οίκο και προοδ Κρόνος στον Σκορπιό και στον 10ο προοδ οίκο 120ο  γεν Αφροδίτη].

Η Κυβέρνηση επίσης προχωρά σε προσεκτικές διαπραγματεύσεις με τους 'εταίρους' αφενός για τον έλεγχο των δικτύων μεταφορών και των αγωγών, καθώς επίσης και των δικτύων επικοινωνίας και ανταλλαγής πληροφοριών, αλλά και αφετέρου για την ενίσχυση της εμπορικής δραστηριότητας των μικρομεσαίων [προοδ Ερμής στον Υδροχόο και στον 2ο προοδ οίκο 120ο γεν Άρης στους Διδύμους και στον 1ο γεν οίκο].

Πλην όμως μεγάλες φυσικές καταστροφές - τις οποίες η Κυβέρνηση αδυνατεί να διαχειριστεί εξ αιτίας του νομοθετικού πλαισίου που διέπει την λειτουργία του αγροτικού τομέα και του εμπορίου - σε συνδυασμό με καιροσκοπικές επιθέσεις στο Δολάριο και στα Ομόλογα αμερικανικού δημοσίου προκαλούν την ανάπτυξη ριζοσπαστικών  κινημάτων που έχουν σαν στόχο την αλλαγή του τρόπου διακυβέρνησης της Χώρας, επειδή οι υφεσιακοί προϋπολογισμοί επιβαρύνουν το λαϊκό εισόδημα και διαταράσσουν την λειτουργία της Κοινωνίας  [προοδ Ερμής στον Υδροχόο και στον 2ο  οίκο του προοδ χάρτη  135ο γεν Δϊας στον Καρκίνο και στον 2ο οίκο και προοδ Δίας στον Καρκίνο και στον 7ο προοδ οίκο 90ο γεν Κρόνος στον Ζυγό και στον 5ο γεν οίκο].

Ηλιακη Επιστροφή

Ενώ τα παραπάνω μας δίνουν πληροφορίες για την εσωτερική προετοιμασία της Χώρας για το μέλλον της, η Ηλιακή Επιστροφή για το πρώτο εξάμηνο του 2022 μας λέει πως :


 


 

Η ΗΕ σε ισχύ από το 2ο εξάμηνο του 2021 έως και το 1ο εξάμηνο του 2022

Στον χάρτη της ΗΕ δεσπόζει ένα μεγάλος σταυρός που μας λέει πως η περίοδος της ΗΕ θα είναι μια χρονιά που  " η Χώρα θα βιώσει μια αλλαγή πολιτικών πεποιθήσεων εξ αιτίας του περιορισμού προσωπικών επαφών - πρωτόκολλο πανδημίας -  και της ταμειακής στενότητας της Χώρας και αυτό δεν βοηθά την Ηγεσία της Χώρας να έχει τον Λαό με το μέρος της στην υλοποίηση επιθετικών πολεμικών σχεδίων εν ονόματι του".  [ μεγάλος σταυρός : Κρόνος στον Υδροχόο 180ο Αρης στον Λέοντα και Ουρανός στον Ταύρο 180ο Ποσάιντον στον Σκορπιό].

Ο Ωροσκόπος της ΗΕ βάλλεται (afflicted) λόγω της συνόδου του με τον κακεργέτη Άρη, είναι στον Λέοντα και στον 3ο γενέθλιο οίκο [ = η Ηγεσία της Χώρας θέλει να επιβάλλει στους 'γείτονες' της τους όρους της όσον αφορά στα δίκτυα μεταφορών και αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου, αλλά και στα δίκτυα επικοινωνιών και διαβίβασης πληροφοριών, πλην όμως τα δίκτυα αυτά τα διαχειρίζονται επιχειρηματικά συμφέροντα που δεν αποδέχονται την σχετική στρατηγική των ΗΠΑ]

Το Μεσουράνημα της ΗΕ είναι στον Κριό και στον 12ο γενέθλιο οίκο [= η χρονιά της ΗΕ θα είναι μια περίοδος μεγάλης δοκιμασίας για την Χώρα εξ αιτίας της πιθανής αποκάλυψης σκανδάλων τεραστίων διαστάσεων που αφορούν στην εθνική ασφάλεια, αλλά και εξ αιτίας αποκαλύψεων που έχουν να κάνουν με παρανοϊκά μέτρα ελέγχου του Λαού ].  

 

 Στην συνέχεια η ΗΕ της περιόδου 7/2022 - 6/2023 μας δίνει τις ακόλουθες πληροφορίες: 


 

Ο Ωροσκόπος της ΗΕ είναι στον Ζυγό και στον 5ο γενέθλιο οίκο και αυτό σε συνδυασμό με τις όψεις που δημιουργεί σε σχέση με τον γενέθλιο χάρτη μας λέει πως : 'η αλαζονική συμπεριφορά της Ηγεσίας της Χώρας σε σχέση με τα δικαιώματα άλλων χωρών με τις οποίες έρχεται σε διαπραγματεύσεις - εξ αιτίας της τεράστιας σημασίας του ελέγχου των φυσικών πόρων του Πλανήτη αλλά και της χρήσης του δολαρίου ως μέτρου αναφοράς των διεθνών χρηματο-συναλλαγών- οδηγεί την υστεροφημία της Χώρας σε κατάρρευση και την αναγκάζει αφενός να στέλνει στρατεύματα σε διάφορες περιοχές του Πλανήτη και να διατυμπανίζει τα επιτεύγματα της πολεμικής βιομηχανίας  - προκειμένου να δείξει πως έχει τα πράγματα υπό έλεγχο - και από την άλλη να χρησιμοποιήσει τον πλούτο της Χώρας για να χρηματοδοτήσει ένα σχέδιο μετασχηματισμού της παραγωγικής μηχανής  - που στηρίζεται σε επιχειρηματικούς ομίλους για την χρηματοδότηση-  και επικεντρώνεται σε επενδύσεις που αφενός αφορούν  στις υποδομές των  δικτύων επικοινωνιών και επεξεργασίας και διαβίβασης πληροφοριών, αλλά και αφετέρου σε έργα που εντάσσονται στην ρουμπρίκα της Κλιματικής Αλλαγής, αγνοώντας αυτά που επιτάσσει το Σύνταγμα και αδιαφορώντας για την καταβαράθρωση του βιοτικού επιπέδου του Αμερικανικού Λαού και την δυσλειτουργία της Αμερικανικής κοινωνίας' [Ωροσκόπος ΗΕ στον Ζυγό και στον 5ο Ωροσκοπιακό οίκο σε σύνοδο με τον γενέθλιο Κρόνο, σε όψη 120ο με την γεν Σελήνη στον Υδροχόο και στον 10ο Ωροσκοπιακό οίκο, σε όψη 90ο με τον γεν  Ηλιο στον Καρκίνο και στον 2ο Ωροσκοπιακό οικο, σε όψη 120ο με τον γεν Άρη  στους Διδύμους και στον 1ο Ωροσκοπιακό οίκο, σε όψη 120ο με τον γεν Ουρανό στους Διδύμους και τον 1ο Ωροσκοπιακό οίκο και σε όψη 120ο με το γεν Μεσουράνημα στον Υδροχόο].

Το Μεσουράνημα της ΗΕ είναι στον Καρκίνο και πέφτει στον 3ο Ωροσκοπιακό οίκο και σε συνδυασμό με τις όψεις που κάνει μας λέει πως : ' Η Κυβέρνηση εξυπηρετεί τους στόχους και τους σχεδιασμούς μιας Μειοψηφίας και σπαταλά τον πλούτο της Χώρας σε έργα χωρίς αντίκρισμα κατά παράβαση του Συντάγματος. Και έρχεται κάποια στιγμή που εξ αιτίας της έλλειψης πραγματικού μακροχρόνιου σχεδιασμού για τα συμφέροντα της Χώρας, η Χώρα όχι μόνο δεν μπορεί να καλύψει τις βασικές ανάγκες επιβίωσης του Λάου, αλλά και δεν μπορεί να βρει  συνοδοιπόρους στην διεθνή σκηνή για να στηρίξουν τα σχέδια της. Αναγκάζεται, λοιπόν, να ψηφίζει υφεσιακούς  προϋπολογισμούς, να εφαρμόζει οδηγίες της Κεντρικής Τράπεζας - που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μετόχων της και όχι το λαϊκό συμφέρον - να διακόπτει σχέσεις με εταίρους της και να αλλάζει την πολιτική της στο Μεταναστευτικό, ενώ ταυτόχρονα επιρρίπτει την ευθύνη της αδυναμίας του παραγωγικού της ιστού στην χαμηλή παραγωγικότητα, επιχειρώντας ταυτόχρονα να εξαπατήσει τον Λαό, υποσχόμενη ένα λαμπρό μέλλον. Τα αδιέξοδα των κοινωνικών οικονομικών, σε συνδυασμό με την έλλειψη κοινωνικής δικαιοσύνης, αλλά και με την απώλεια στρατιωτικού προσωπικού στις εκστρατείες της Χώρας στο εξωτερικό, προκαλούν αναστάτωση του Λαού, την οποία η Κυβέρνηση θέλει να ελέγξει με κάθε τρόπο [Μεσουράνημα ΗΕ στον Καρκίκο και στον 2ο Ωροσκοπιακό οίκο 150ο γεν Σελήνη, σύνοδος γεν Ήλιος και γεν Ερμής, 90ο γεν Κρόνος, 180ο γεν Κιουμπιντο, 180ο γεν Κρόνος Υποθετικός, 45ο γεν Απόλλων].

Συνάντηση με το Παρελθόν

Στην συνέχεια, δυο κρίσιμες για το μέλλον των ΗΠΑ όψεις γίνονται το 2022.

Η πρώτη όψη αφορά στην επιστροφή του Πλούτωνα στην γενέθλια θέση του (2,7,12/2022). Δεδομένου του ότι ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 9ο οίκο κυβερνά τον7ο Ηλιακό και τον 8ο Ωροσκοπιακό του χάρτη των ΗΠΑ είναι προφανές πως η επιστροφή αυτή θα βάλει σε κάποια άλλη βάση ισορροπίας των σχέσεων των ΗΠΑ με τους "εταίρους" της Χώρας, τόσον όσον αφορά στο Χρέος της, την φορολογική πολιτική και το Ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα, όσον και στον ρόλο της Χώρας στα διεθνώς δρώμενα που με την σειρά του εξαρτάται από την αμερικανο-κεντρικότητα των στρατηγικών επιλογών της Χώρας.  Η επιστροφή αυτή πέρα από το ότι σημαίνει και κάποιου είδους "απελευθέρωση" η επιστροφής στις αρχές των πατέρων του Αμερικανικού Έθνους, αποτελεί και μια πρόκληση για το μεγαλο-επιχειρηματικό και χρηματο-οικονομικό κατεστημένο των ΗΠΑ που, πέρα από το ότι θα αναγκαστεί να περιορίσει την ισχύ του - πιθανό σπάσιμο εταιριών με μονοπωλιακό προφίλ σε βάθος 10ετίας - μπορεί επίσης να αναγκαστεί να "επιστρέψει" στον Λαό μέρος από τα κέρδη του που βέβαια οφείλονται στην φοροδιαφυγή και στην φοροαποφυγή. Και το έργο αυτό θα παίξει για τις BigTech εταιρίες και αυτές του κλάδου Ενέργειας κατά κύριο λόγο, αλλά και για την FED (Κεντρική Τράπεζα ΗΠΑ)  και τον ρόλο της, ενώ η μπάλα θα πάρει και όλο το ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα.

Η δεύτερη όψη αφορά στην αντίθεση του Ποσειδώνα με τον γενέθλιο Ποσειδώνα (2,10/2022) όπως είχε συμβεί και  στην περίοδο 1857-1858 που προηγήθηκε του Εμφυλίου Πολέμου. Ενός πολέμου που πέρα από την προβαλλόμενη μετ' επιτάσεως αιτία του - απελευθέρωση των σκλάβων - είχε και άλλα κίνητρα  σαφώς οικονομικά αλλά και σχετιζόμενα με τον έλεγχο που έχει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, δηλαδή το βαθύ αμερικανικό κατεστημένο, στις πολιτείες. Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στην Παρθένο - δυσκολίες στις συνεργασίες με άλλους -  βάλλεται - 90ο με Άρη [= απόκρυψη η διαστρέβλωση πληροφοριών που αφορούν στην στρατιωτική δράση που σχετίζεται με τα ενεργειακά δίκτυα ] και αντιπαραλληλία με Κρόνο [= περιορισμοί στις ελευθερίες και στην λειτουργία της Κοινωνίας] - και  βρίσκεται στον 4ο ζωδιακό - εθνικοί πόροι, οικιστικός τομέας, αγροτικά ενδιαφέροντα και παραγωγικός μηχανισμός της Χώρας, καταναλωτικές ανάγκες και κατανάλωση αγαθών, επέκταση του Χρέους, η γεωγραφία και η περιβαλλοντολογική κατάσταση της Χώρας, τα θέματα/ ανησυχίες για την εθνική ασφάλεια, η μεσαία τάξη,  οι εθνότητες της Χώρας και τα ήθη και έθιμα, το κόμμα της αντιπολίτευσης - και εκδηλώνεται στον 5ο Ωροσκοπιακό - Ιμπεριαλισμός, ισχύς νομίσματος (4ος του 2ου), το δημόσιο χρηματοφυλάκιο,  Χρηματαγορά και χειραγώγηση της, εθνικοί κίνδυνοι, ελίτ, νεολαία, βιοτικό επίπεδο -    κυβερνά τον 9ο ζωδιακό - τα σύνορα της Χώρας, το διπλωματικό σώμα και την εξωτερική πολιτική, τις εισαγωγές και τις εξαγωγές και την επιχειρηματική δράση στο εξωτερικό, τον πληθωρισμό, την δικαιοσύνη, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, την ανωτάτη παιδεία, την κοινωνική αλλαγή, το μεταναστευτικό, το παρασκήνιο του Προέδρου - και στον Ωροσκοπιακό χάρτη τα προαναφερθέντα θέματα εκδηλώνονται στα του 11ου οίκου - τα σχεδία της Χώρας για το μέλλον, η οικονομική πρόοδος, η κυβερνητική παρεμβατικότητα, η βαριά βιομηχανία της Χώρας, η νομοθετική εξουσία της Χώρας, η πολιτική ατμόσφαιρα, η αποδοχή των ΜΜΕ από τον Λαό, η ρευστότητα των επιχειρήσεων, οι μυστικές εταιρίες που δρουν στην Χώρα, η συμμετοχή της Χώρας σε διεθνείς οργανισμούς και οι συμμαχίες της.   Επομένως, ο Ποσειδώνας αυτός περιγράφει ένα ολοκληρωτικής μορφής σχέδιο για να γίνει η Χώρα μια παγκόσμια υπερδύναμη με ένα καπιταλιστικό κοινωνικό - οικονομικό σύστημα, που θα έχει ένα διεθνοποιημένο προσανατολισμό όσον αφορά στην επιχειρηματική δραστηριότητα, θα στηρίζεται στην παγκόσμιο νομισματική κυριαρχία  και στους πολέμους  - για να επιβάλλει την στρατηγική της - και που  χρησιμοποιεί αφενός το Χρηματιστήριο για προσέλκυση διεθνών κεφαλαίων και για σταθεροποίηση της χρηματικής στρατηγικής της, αλλά και αφετέρου ένα πολύπλοκο σύστημα νομοθεσίας που περιορίζει τον πλούτο και το εισόδημα για το μεγαλύτερο ποσοστό των υπηκόων της και χρησιμοποιεί τον εσωτερικό και εξωτερικό  δανεισμό και την φορολογία προκειμένου να συμπληρώσει τα αναγκαία κεφάλαια για χρηματοδότηση της εξωστρέφειας της. Όμως τα κεφάλαια αυτά προορίζονται για τα σχέδια της Ελίτ και δεν είναι διαθέσιμα για τις ανάγκες της εσωτερικής ανάπτυξης της Χώρας. Επομένως υπάρχει μια αγεφύρωτη διάσταση απόψεων ανάμεσα στις εσωτερικές ανάγκες της Χώρας (Πολιτειακές Κυβερνήσεις) και στις διεθνείς επιδιώξεις της Ελιτ (διοίκηση εκάστοτε Προέδρου και FED). Και από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα που θα εκδηλωθεί με εσωτερικές αναταραχές μετά το 2024.

Επομένως , κάποιος θα μπορούσε να πει πως το 2022 είναι μια χρονιά που δρομολογεί τις μεγάλες αλλαγές στις  ΗΠΑ που θα κρατήσουν μέχρι το 2032 όταν κατά πάσα πιθανότητα θα ψηφιστεί ένα καινούργιο Σύνταγμα (διελαύνων Πλούτωνας συζυγία Μεσουράνημα ΗΠΑ κατά Brady).  

Ενώ τα παραπάνω περιγράφουν την μεγάλη εικόνα για το που πάνε τα πράγματα στις ΗΠΑ, η Άνοιξη του 2022 θα βρει τα πανεπιστήμια σε κατάσταση αναταραχών που σε συνδυασμό με τον ακτιβισμό των πολιτών - που θα αφορά στην διαφάνεια των εκλογών - θα δημιουργεί μια εικόνα αστάθειας, διαχειρίσιμης πάντως  .  Πιθανά να προωθείται ένας εκσυγχρονισμός του δημοσίου συστήματος Υγείας η και μέτρα εν ονόματι της Δημόσιας Υγείας που δεν φαίνεται να βρίσκει σύμφωνες  ούτε τις μεγάλες εταιρίες, αλλά ούτε την Δικαιοσύνη και σίγουρα ένα μεγάλο κομμάτι του Λαού. Το σίγουρο είναι πως τα οικονομικά της Χώρας δεν πάνε καθόλου καλά και αυτό θα ενταθεί την περίοδο 7/22- 3/23, ενώ θα υπάρξουν και πιθανές χασούρες από επενδύσεις με ρίσκο (π.χ. Χρηματιστήριο) τον Αύγουστο το 2022. Τον Οκτώβριο, ο Άρης  - κυβερνήτης των κρυφών εχθρών και των μυστικών συμφωνιών της Χώρας - γίνεται στάσιμος /ανάδρομος στους Διδύμους και τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα - κυβερνήτη  του κοινοβουλίου και της γερουσίας αλλά και των σχεδίων της Χώρας - δημιουργώντας ένα ταυ τετραγώνου με τον γενέθλιο Ποσειδώνα. Μήπως αυτό σημαίνει άλλη μια λαθεμένη ανάμειξη των ΗΠΑ σε διεθνείς συγκρούσεις; Ο διελαύνων Άρης θα γυρίσει ορθόδρομος στην 8η μοίρα των Διδύμων, πάνω στον Ουρανό των ΗΠΑ, κυβερνήτη του Πρόεδρου, της κυβερνώσας ελίτ κλπ. Ταυτόχρονα ο διελαύνων Κρόνος [= περιορισμοί στις διαπροσωπικές επαφές εξ αιτίας πολιτικών καταστάσεων που ξεφεύγουν από την δικαιοδοσία της Κυβέρνησης] - κυβερνήτης του 9ου : εξωτερική πολιτική αλλά και οι μυστικοσύμβουλοι του Προέδρου -  πάνω στη Σελήνη [= ηγεσίες που διοικούν με το μαστίγιο και αδιαφορούν για το πως οι άλλοι  βλέπουν την Χώρα τους  ] - κυβερνήτης του 2ου : τραπεζικό σύστημα, δημόσιο ταμείο - των  ΗΠΑ θα τετραγωνίζει τον διελαύνοντα Ουρανό [= χρηματοοικονομική / νομισματική κρίση, απέχθεια στην πολιτική , απολυταρχικές    τάσεις ]       από την θέση που είχε στην δολοφονία του Κένεντι το 1963. Και ακόμα η Έκλειψη του Οκτωβρίου κάνει όψη 120ο με την Αφροδίτη και τον Δία των ΗΠΑ και μας λέει πως υπάρχει μια διαφορετική άποψη ανάμεσα στα ανώτατα κλιμάκια διοίκησης - επίσημα και παρασκηνιακά - της Χώρας όσον αφορά στο τι πρέπει να γίνει για το Νόμισμα και το Χρέος της  Χώρας και τις επιπτώσεις των όποιων κινήσεων στις σχέσεις με τους εταίρους, αλλά και στα εξοπλιστικά προγράμματα, την δημόσια υγεία και κοινωνική πρόνοια και γενικότερα την κατάσταση των μαζών. Μήπως το Σύμπαν προσπαθεί να μας πει πως πρέπει να ολοκληρωθεί το έργο του Κένεντι δηλαδή την "κρατικοποίηση" της πολιτικής και της διαχείρισης του Νομίσματος; Δηλαδή το πέρασμα της FED σε δημόσιο έλεγχο; Και το ερώτημα βέβαια είναι αν μπορεί η υφιστάμενη διοίκηση να ολοκληρώσει το έργο του Κένεντι; Η μήπως ο τότε Πρόεδρος διατρέχει ίδιους κινδύνους με τον Κένεντι; 

Το επόμενο  ερώτημα βέβαια είναι για ποιο Πρόεδρο μιλάμε μια και ο πρόεδρος Μπαϊντεν (Σκορπιός) όχι μόνο έχει ήδη χάσει την οποία δημοτικότητα του στο εκλογικό σώμα, αλλά φαίνεται πως μπορεί να παραιτηθεί για λόγους υγείας ! Και αυτό γιατί, αφενός  το κόμμα του φαίνεται πως θα συνεχίσει την εφαρμογή οικονομικών πολιτικών που στηρίζονται στον δανεισμό και όταν ο Κρόνος (περιορισμοί) συγκρουσθεί με τον Ουρανό στον Ταύρο (απρόβλεπτες ταμειακές δυστοκίες) και μέσα στο φθινόπωρο του 2022 αλλά και στην συνέχεια, - επομένως η πιστοληπτική ικανότητα της Χώρας θα έχει καταβαραθρωθεί -  αλλά και αφετέρου γιατί οι παλινωδίες του Δημοκρατικού κόμματος στο Μεταναστευτικό αλλα και για τον ρόλο της Χώρας στα διεθνώς τεκταινόμενα  θα δημιουργήσουν ένα τεράστιο πρόβλημα στις ΗΠΑ. Αν σε αυτό προστεθεί και το θέμα της Πανδημίας - όπου τα αμερικανικά δικαστήρια θα μπλοκάρουν τα μέτρα της διοίκησης Μπάϊντεν - οι Δημοκρατικοί θα χρειάζονται επειγόντως ένα αποδιοπομπαίο τράγο.  Ο διάδοχος του φαίνεται να  είναι γυναίκα και σίγουρα δεν θα είναι η Χάρις, ούτε η Πελόζι γιατί το έχουν ήδη αρνηθεί. Μήπως η εκλεκτή του Σόρος και σοσιαλίστρια Ουόρεν;

Το διαμορφούμενο πολιτικό σκηνικό μετά τις ενδιάμεσες εκλογές του 2022 ίσως ανοίξει τον ασκό του Αιόλου - όσον αφορά στην νομιμότητα των εκλογών του 2020 - μια και το Ρεπουμπλικανικό κόμμα θα έχει το πάνω χέρι τουλάχιστον στην Γερουσία

Παράλληλα φαίνεται πως ο Τραμπ θα ανακοινώσει την κάθοδο του στις εκλογές του 2024. Φαίνεται όμως επίσης πως θα ανατείλει στο πολιτικό στερέωμα και για  λογαριασμό του Ρεπουμπλικανικού κόμματος μια πολύ ισχυρής προσωπικότητας  γυναίκα, πιθανά έγχρωμη, με νομική /δικαστική προϋπηρεσία και πολύ γνωστή στους Αμερικανούς από τις τηλεοπτικές της εκπομπές η εμφανίσεις της στα τηλεοπτικά δίκτυα.  Μήπως τελικά ο Τραμπ ακολουθήσει τον δικό του δρόμο προς τις εκλογές του 2024 εκτός Ρεπουμπλικανικού κόμματος, αξιοποιώντας το δικό του δίκτυο ειδήσεων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης και την αμεσότητα που θα του προσφέρει στην επικοινωνία του με τους αμερικανούς ψηφοφόρους η μήπως προορίζει για τον εαυτό του έναν υπερκομματικό ρόλο ;

 Το σίγουρο είναι πως η περίοδος Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου 2022 θα είναι ταραχώδης. Άλλωστε θα έχουμε και τις ενδιάμεσες εκλογές τον Νοέμβριο του 2022 που αν μη τι άλλο θα επιτείνουν τις συνθήκες πόλωσης ανάμεσα στους "παγκοσμιοποιητές" και τους "πατριώτες", για την περίοδο μέχρι τις εκλογές του 2024

 

2023

Η εικόνα που παρουσιάζει η Χώρα το 2023 είναι η ακόλουθη :

Κατ αρχη και επειδή αφενός η Ηγεσία της Χώρας αδυνατεί να βρει ένα κοινό τόπο ανάμεσα στις εθνικές ανάγκες και τις επιδιώξεις του επιχειρηματικού κατεστημένου, αλλά και αφετέρου δεν θέλει να επιτρέψει την ανάλωση κρίσιμων πόρων, από την μια ασχολείται με υλοποίηση έργων χωρίς αντίκρισμα, αλλά και από την άλλη έχει υιοθετήσει μια επιθετική στάση και κατά των αντιπάλων της - μέσα και έξω από την Χώρα πάντα με στόχο την προστασία των πόρων (μιλάμε για περιβάλλον εκτέλεσης της ατζέντας της Μεγάλης Επανεκκίνησης και της Κλιματικής Αλλαγής) [προοδ Άρη; στον Ζυγό και στον 9ο προοδ οίκο 150ο προοδ Ηλιος στους Ιχθείς και  στον 3ο προοδ οίκο].

Στη συνέχεια, η προαναφερθείσα αδυναμία να συμβιβασθούν οι εθνικές ανάγκες με τις επιχειρηματικές επιδιώξεις, σε συνδυασμό με μέτρα που αποστερούν τα λαϊκά στρώματα από τα δικαιώματα τους για τα οποία δούλεψαν μια ζωή - προκειμένου να εξευρεθούν πόροι για να χρηματοδοτηθούν έργα χωρίς αντίκρισμα για τον Λαό - αλλά και σε συνδυασμό με την αναξιοπιστία και την ανειλικρίνεια της Ηγεσίας μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες εξέγερσης με στόχο την αποκαθήλωση της Ηγεσίας [προοδ Κρόνος σε σύνοδο με τον Χαντές στον Σκορπιό σε όψη  150ο προοδ Ηλιος στους Ιχθείς και  στον 3ο προοδ οίκο].

Πηγαίνοντας παρακάτω, ναι μεν η Χώρα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού δικτύων μεταφορών και αγωγών ενεργειακών προϊόντων, αλλά και των δικτύων επικοινωνιών και μεταφοράς πληροφοριών,  πλην όμως η δυσκολία που θα έχει η Χώρα να συνεργαστεί επί ίσοις όροις με άλλες ενδιαφερόμενες χώρες διαμορφώνει ένα σκηνικό μεγάλης έντασης και πιθανά εξεγέρσεων που με την σειρά τους μπορεί να οδηγήσουν στην πτώση της Ηγεσία εξ αιτίας του ανεφάρμοστου της υλοποιούμενης πολιτικής [προοδ Ερμής στον Υδρόχόο και στον 2ο οίκο 120ο γεν Άρης στους Διδύμους και στον 1ο γεν οίκο και 150ο γεν Ποσειδώνας στην Παρθένο και στον 5ο γεν οίκο].

Τέλος, οι επιθέσεις κατά του Νομίσματος της Χώρας από διεθνείς καιροσκόπους η και αντίπαλες χώρες, θα έχει σαν αποτέλεσμα τον περιορισμό του λαϊκού εισοδήματος και πλούτου, ενώ η ενασχόληση της Ηγεσίας με την υλοποίηση νομών που θα στοχεύουν στο να περιορίσουν την όποια αντίδραση του Λαού, θα οδηγήσει την Αμερικανική Κοινωνία σε μια κατάσταση δυσλειτουργίας [προοδ Δίας στον Καρκίνο και στον 7ο προοδ οίκο 90ο γεν Κρόνος στον Ζυγό και στον 5ο γεν οίκο].

Το 2023 επομένως θα είναι μια χρονιά που αυτό που θα κυριαρχήσει στη πολιτική σκηνή των ΗΠΑ - με την πίεση του Αμερικανικού Λαού - είναι το κατά πόσο και σε τι βαθμό οι ΗΠΑ θα συνεχίζουν να είναι μπλεγμένες με το έργο της Παγκοσμιοποίησης, δεδομένου τού ότι οι σχετικές δράσεις δημιιουργούνται σε ένα σκηνικό όπου το κόστος τους επιβαρύνει τον Λαό και το διεθνές επιχειρηματικό κατεστημένο καρπούται τα οφέλη. Ειδικά όταν ο Κρόνος μπαίνει στους Ιχθείς τον Μάρτιο του 2023 θα διαμορφώσει ένα παγκόσμιο σκηνικό αντίστασης των Λαών στα έργα της Μεγάλης Επανεκκίνησης και Κλιματικής Αλλαγής που επιχειρούν να επιβάλλουν οι παγκοσμιοποιητές στην Ανθρωπότητα. Οι τάσεις αυτές θα γίνουν πιο ορατές το καλοκαίρι του 2023. Το Φθινόπωρο του 2023 ο διελαύνων Δίας θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο και αυτό θα σημειοδοτήσει είτε την δημιουργία νέων οργανισμών για την επίβλεψη της εφαρμογής των έργων της Κλιματικής Αλλαγής, είτε και θα φέρει μεγάλα προβλήματα στα δημόσια χρηματο-οικονομικά εξ αιτίας επιθέσεων ξένων κερδοσκόπων στο Νόμισμα και τα Ομόλογα Αμερικανικού Δημοσίου. Και στις δύο περιπτώσεις το 'φάρμακο' γνωστό. Περισσότεροι φόροι... Κάτι  που θα εξοργίσει ακόμα περισσότερο τον Αμερικανικό Λαό. 'Όλα αυτά και η εμμονή της Ηγεσίας αφενός να προχωρήσει τα έργα της Κλιματικής Αλλαγής, αλλά και αφετέρου να ασχολείται και με παραδοσιακά έργα υποδομών χωρίς αντίκρισμα στις λαϊκές ανάγκες - μόνο και μόνο για να δείχνει η Χώρα κάποιες καλές επιδόσεις στο ΑΕΠ της - δημιουργούν ένα σκηνικό εξέγερσης της Κοινωνίας που η Ηγεσία της Χώρας θα θελήσει να καταπνίξει με ειδική νομοθεσία.

2024

Το 2024 ο Πλούτωνας μπαίνει για πρώτη φορά στον Υδροχόο και αυτό θα φέρει βίαιες ταραχές που θα στοχεύουν στην απομάκρυνση της τότε Κυβέρνησης από την εξουσία. Η έκλειψη του Απριλίου 2024 γίνεται στον Κριό - επιθετικότητα στην διεθνη σκηνή, που δικαιολογείται ως απαίτηση του Αμερικανικού Λαού,  πλην όμως με μια στρατιωτική ιεραρχία που δεν φημίζεται για τις επιδόσεις της  - και στον 11ο οίκο των ΗΠΑ - νομοθετικά σώματα, συμμαχίες, διοίκηση των χρηματο-οικονομικών και των Χρηματιστηρίων της και σχέδια της Χώρας για το μέλλον. Ο Ωροσκόπο της Έκλειψης στον Λέοντα και  στον 3ο οίκο σε αντίθεση με την γενέθλια Σελήνη στον Υδροχόο - μήπως η αδυναμία να βρεθεί ένας κοινός τόπος με τα επιχειρηματικά συμφέροντα η και τα εθνικά συμφέροντα άλλων χωρών - οσον αφορά στα δίκτυα μεταφορών και στους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου -  σε συνδυασμό με την υποαπόδοση του παραγωγικού ιστου και την ενεργητική αντίδραση του Λαού αναγκάσει τη τότε Ηγεσία της Χώρας να θελήσει να εξωτερικεύσει το πρόβλημα επιδιώκοντας να επιβάλλει τις 'επιχειρηματικές' θέσεις όχι μόνο στο εσωτερικό της Χώρας (δικτατορική διακυβέρνηση ) αλλά και στους εταίρους της; . Το  Μεσουράνημα της Έκλειψης στον Κριό  και στον  12ο οίκο σε όψη 135ο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα - επειδή  η Ηγεσία της Χώρας επιτρέπει να την εξαπατούν συμφέροντα που δεν έχουν το καλό της Χώρας στο νου τους και τα οποία συμφέροντα εκμεταλλεύονται την αδυναμία της Ηγεσίας της Χώρας να συνεργαστεί επί ίσοις όροις με άλλες Χώρες, το σκηνικό καταλήγει  σε παρανοϊκές καταστάσεις οπου η Ηγεσία επιχειρει να ελέγξει όλο το πολιτικό σύστημα της Χώρας με δικτατορικές μεθόδους .

Το ότι η  Έκλειψη  προδικάζει πολεμικές εμπλοκές, και ολοκληρωτικής μορφής διακυβέρνηση  επιβεβαιώνεται και από την σύνοδο του διελαύνοντα Δια με τον διελαύνοντα Ουρανό [=  ολοκληρωτικού τύπου διακυβέρνηση της Χώρας και  εμπλοκή της σε πολεμικές περιπέτειες].

Το αστροχαρτογράφημα της Έκλειψης μας υποδεικνύει ως περιοχή σύγκρουσης την θάλασσα Τιμόρ ανάμεσα στην Αυστραλία και την Ινδονησία και προφανώς μιλάμε για το Belt & Road Initiative των Κινέζων. Μας δείχνει επίσης Παναμά και Βενεζουέλα, αλλά και Ουκρανία και Γεωργία. Στο εσωτερικό μέτωπο το πρόβλημα θα ξεκινήσει από τους  Μετανάστες σε συνδυασμό με τις πολεμικού τύπου κινήσεις που θα κάνει στο εξωτερικό η Χώρα. Και ίσως κυριολεκτικά ο πόλεμος μεταφερθεί μέσα στις ΗΠΑ


 

Στην Ηλιακή επιστροφή του 2024, ο Ωροσκόπος βρίσκεται στην ακμή του 12ου γενέθλιου οίκο [=μια επικίνδυνη θέση που μας λέει πως η χρονιά της ΗΕ του 2024 θα είναι δραματική και περιοριστική της δράσης εξ αιτίας λαθών του παρελθόντος η και εξ αιτίας προδοσίας από πλευράς κάποιας φίλης Χώρας και με πιθανότητα δικαστικών εμπλοκών]. Το Μεσουράνημα βρίσκεται στον 8ο γενέθλιο οίκο [= προβλήματα με το Χρέος και τις οικονομικές υποχρεώσεις της Χώρας αλλά και κάποιου είδους θάνατος] που έρχεται στον 10ο της ΗΕ και εμπεριέχει τον Πλούτωνα [= δραστικές αλλαγές στο κεφάλαιο 'Ηγεσία" της Χώρας σε ένα συγκρουσιακό περιβάλλον που οδηγεί την Χώρα σε μεγάλες αλλαγές όσον αφορά στην πορεία της στο μέλλον]. Στην συνέχεια ο 10ος γενέθλιος και ο 11ος γενέθλιος οίκος γίνεται 12ος της ΗΕ και εμπεριέχει τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα [= συνθήκες περιορισμού ελευθερίας κινήσεων, απομόνωση, ισχυρή αντίσταση από τους εχθρούς της Χώρας, η Χώρα μπορεί να πέσει θύμα εσκεμμένα κακών προθέσεων κρυφών εχθρών, καταπίεση και κάποιου είδους απώλεια η θάνατος, η νομοθετική και εκτελεστική εξουσία της Χώρας - προεδρία, νομοθετικό σώμα - σε καθεστώς 'φυλάκισης' ].

Ο Rex E Bills  στο βιβλίο του The Rulership Book μας λέει πως το Δημοκρατικό Κόμμα συμβολίζεται με τον Κρόνο και το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα με τον Δία.

Στην Ηλιακή Επιστροφή του 2024 ο Δίας της ΗΕ συμμετέχει σε κάποιους σχηματισμούς που διαβάζουν : ' Ξαφνική επιτυχία που οφείλεται σε επιχειρηματικές πρωτοβουλίες που έχουν να κάνουν με την επιθυμία των γειτονικών χωρών να επεκτείνουν τα μεταφορικά δίκτυα και τα δίκτυα μεταφοράς ενεργειακών προϊόντων και η οποία επιτυχία θα άρει κάποια από τα βάρη του περιορισμού του λαϊκού πλούτου και εισοδήματος (φορολογία) και  θα έχει ως προϋπόθεση την διάθεση από πλευράς ΗΠΑ στρατιωτικού εκστρατευτικού σώματος, αλλά και την ανάληψη πρωτοβουλιών για τον εκσυγχρονισμό των δικτύων, αφού προηγούμενα περάσει σχετική νομοθεσία' [Δίας ΗΕ στους Διδύμους 120ο γεν Σελήνη στον Υδροχόο, σύνοδος γεν Άρη και Ουρανό στους Διδύμους , 120ο γεν Κρόνος στον Ζυγό, 135ο γεν  Πλούτωνα στον Αιγόκερο, σύνοδος γεν Ωροσκόπος και 120ο γεν Μεσουράνημα].

Ο Κρόνος της ΗΕ συμμετέχει σε κάποιους σχηματισμούς που διαβάζουν :'Η Χώρα θα θελήσει να συμμετέχει σε επιτεύγματα που δημιουργούνται με την συμμετοχή μεγάλου σε όγκο μαζών (Παγκοσμιοποίηση - Κλιματική Αλλαγή;;) και η Ηγεσία της Χώρας αφενός θα το δει σαν μια ευκαιρία να ξανά αναλάβει η Χώρα ένα ηγετικό ρόλο στα παγκόσμια δρώμενα και πιθανά θα πείσει τον Λαό για αυτό πλην όμως θα έχει δύο προβλήματα. Το πρώτο θα έχει να κάνει με την σύγκρουση της εθνικής στρατηγικής στον τομέα Ενέργειας με τις προδιαγραφές του έργου της Κλιματικής Αλλαγής - οι ΗΠΑ παράγουν ενεργειακά προϊόντα από σχιστόλιθο και μέρος της στρατηγικής τους είναι η ετσι-θελική πώληση τους στην ΕΕ και στις άλλες χώρες που ελέγχουν -  και το δεύτερο με την απαίτηση της Ηγεσίας της Χώρας να αναλάβει τον ηγετικό ρόλο του εγχειρήματος, πρόθεση που θα συναντήσει την αντίδραση των 'εταίρων' επειδή ένα πρόβλημα που έχουν οι ΗΠΑ είναι πως λειτουργούν οπορτουνιστικά και θέλουν να καπελώνουν τους πάντες' [Κρόνος ΗΕ στον Σκορπιό 120ο γεν Ηλιος και Ερμής στον Καρκίνο, 90ο γεν Άρης στους Διδύμους, 180ο γεν Ποσειδώνας στην Παρθένο]

Είναι προφανές πως οι δύο αυτοί πλανήτες περίπου περιγράφουν την στρατηγική κατεύθυνση των δύο κομμάτων - όσον αφορά στην κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της Χώρας. Αυτό που βλέπουμε όμως είναι μια αντιστροφή στρατηγικών επιλογών των δύο κομμάτων. Συγκεκριμένα και ενώ οι Ρεπουμπλικάνοι σήμερα εμφανίζονται ως υποστηρικτές του εκσυγχρονισμού των δικτύων και οι Δημοκρατικοί ως υποστηρικτές των έργων της Κλιματικής Αλλαγής, φαίνεται πως το 2024 οι ρόλοι θα έχουν αναστραφεί. Σημασία έχει πως έτσι ή αλλιώς οι Αμερικανοί θα θεωρήσουν πως θα έχουν  μια ευκαιρία για να ξανά αναλάβουν το ρόλο της Υπερδύναμης της Δύσης, αλλά και σαν μια ευκαιρία  να 'σπρώξουν' στους 'εταίρους' τους τα δικά τους ενεργειακά προϊόντα. Πλην όμως αυτή τους η επιθυμία θα αμφισβητηθεί από τους "εταίρους" της Χώρας

Τον  Οκτώβριο ο διελαύνων Δίας στους Διδύμους θα γίνει στάσιμος ανάδρομος ακριβώς πάνω στον Άρη των ΗΠΑ και θα κάνει όψη 90ο με τον διελαύνοντα Κρόνο στους Ιχθείς (το φαινόμενο είχε επαναληφθεί το 1965 με τον πόλεμο στο Βιετνάμ). Το ίχνος της γραμμής του γενέθλιου Άρη στο τοποκεντρικό των ΗΠΑ συμπίπτει με αυτό της επίθεσης στο Πεντάγωνο την 9/11, αλλά και με αυτό της στάσης/αναδρομής του Άρη τον Σεπτέμβριο του 2019 που δρομολόγησε, μεταξύ των άλλων και τις κινήσεις ελέγχου αφενός του μαλακού υπογαστρίου της Ρωσίας (Καζακστάν), αλλά και αφετέρου των χωρών της Μεσογείου που εμπλέκονται στους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου από την Σαουδική Αραβία. Θα πρέπει να περιμένουμε δικαστικές αποφάσεις που αφορούν στα διεθνή δίκτυα μεταφοράς ενέργειας αλλά και πιθανές πολεμικές εμπλοκές των ΗΠΑ σε περιοχές του Κόσμου που περνάνε τα δίκτυα αυτά εξ αιτίας της ανάμειξης θρησκευτικών ηγετών  στην διακυβέρνηση κάποιων σχετιζόμενων με τα δίκτυα χωρών

Τον Δεκέμβριο του 2024 ο Άρης γυρνάει στάσιμος /ανάδρομος στον Λέοντα σε όψη 45ο με τον γενέθλιο Άρη και τον Κρόνο και τον Ερμή του χάρτη στάσης/αναδρομής του Άρη να κάνουν όψη 45ο με τον γενέθλιο Πλούτωνα. Όλες αυτές οι όψεις είναι ενδεικτικές όχι μόνο μιας νέας ανάμειξης των ΗΠΑ σε πολέμους στο εξωτερικό, αλλά και πιθανής εσωτερικής ανυπακοής που θα εκδηλωθεί ως απόσχιση κάποιων πολιτειών, ενώ στο εξωτερικό μέτωπο μπορεί να επιλέξουν  οι ΗΠΑ να αποστασιοποιηθούν από διεθνή όργανα όπως το ΝΑΤΟ η ο ΟΗΕ η και ακόμα να αποβληθούν από τέτοια διεθνή όργανα.

Με δεδομένο το ότι φαίνεται πως θα υπάρξει απόσχιση πολιτειών μήπως αυτό γίνει η αιτία για να  υπάρξουν εξαναγκαστικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας και του Νομοθετικού Σώματος σε σχέση με τις εξουσίες του Προέδρου - π.χ περιορισμός των εξουσιών του Προέδρου και μεταβίβαση τους στην Γερουσία με ένα αναβαθμισμένο ρόλο για την τελευταία;

2025

Το 2025 ο διελαύνων Ποσειδώνας μπαίνει στο ζώδιο του Κριού όπως και στην εποχή του Εμφυλίου Πολέμου και την Άνοιξη του ιδίου έτους ο διελαύνων Κρόνος κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα του χάρτη των ΗΠΑ. Κάποιος θα μπορούσε να ερμηνεύσει αυτή την κοσμική συγκυρία σαν διάλυση (Ποσειδώνας) των θεσμών (Κρόνος) της Χώρας;

Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του ίδιου έτους έχουμε την επιστροφή του Δία και την αναδρομή/στασιμότητα των διελαυνόντων Κρόνου και Ποσειδώνα στον Κριό. Λίγο αργότερα, τον Αύγουστο, ο διελαύνων Άρης κάνει όψη αντίθεσης με την σύνοδο Κρόνου και Ποσειδώνα.  Το θεσμικό κατεστημένο των ΗΠΑ θα πολεμήσει με νύχια και με δόντια για την επιβίωση του και δεν αποκλείεται να πάρει σκληρά μέτρα καταστολής, αλλά ο Λαός δεν υποχωρεί στις απαιτήσεις του.

Στην ανάλυση για την πιθανότητα παγκόσμιας σύγκρουσης μέσα στο 2022, σας είχα γράψει πως κατά την γνώμη μου και μετά το 2024 η Ρωσία θα θέσει θέμα επανασύστασης της επικράτειας της παλιάς ΕΣΣΔ - κυρίως όσον αφορά στις χώρες της Μέσης Ασίας, η Ιαπωνία θα θελήσει να επανεξοπλιστεί, η Γερμανία το ίδιο. Είναι προφανές πως οι ΗΠΑ δεν θα είναι σε θέση να στηρίξουν τον ρόλο τους σαν παγκόσμια Υπερδύναμη. Και επειδή το εθνοτικό μείγμα είναι περίεργο στις ΗΠΑ και ειδικά στην Καλιφόρνια - λευκοι 36%, ισπανόφωνοι 20%, ασιάτες (κυρίως Κινέζοι) 14% και αφροαμερικανοί 6% - η αδυναμία της Χώρας να ασκήσει εξωτερική πολιτική θα έχει και συνέπειες η και θα ποδηγετείται από τις εσωτερικές εθνοτικές συσπειρώσεις. Και ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία της, οι ΗΠΑ μπορεί να δουν ξένες δυνάμεις να ανακατεύονται με τα εσωτερικά της, ανεξάρτητα αν αυτό γίνεται με άμεσο η έμμεσο τρόπο. Γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως το Χρέος των ΗΠΑ ελέγχεται κατά ένα μέρος από ξένες χώρες .

2026

Το 2026 μέσα από τις Ηλιακές Επιστροφές μας λέει τα ακόλουθα:


 

 Ο Ωροσκόπος της ΗΕ του 2025 που ισχύει μέχρι τον 6/2026  βρίσκεται στον Καρκίνο [= έμφαση στις άμεσες ανάγκες και παραγωγικούς στόχους ], στον 3ο γενέθλιο οίκο [= αφορά στην επικοινωνία με συμμάχους για την δημιουργία αξιόπιστων δικτύων μεταφορών και αγωγών ενέργειας, αλλα και με γειτονικές χώρες για το Μεταναστευτικό] και είναι σε σύνοδο με τον απλανή Pollux [=τελική καταστροφή από ανοησία ή έπαρση].  O Ωροσκόπος είναι σε σύνοδο με τον Ερμή του χάρτη των ΗΠΑ [= η διοίκηση της Χώρας θα επιχειρήσει να κατευνάσει με προπαγάνδα την ανησυχία του Λαού για τους χειρισμούς του επιχειρηματικού κατεστημένου που αφορά στα εισαγόμενη είδη πρώτης ανάγκης] και σε αντίθεση με τον γενέθλιο Πλούτωνα [= 'διευθετήσεις που αποστερούν τα λαϊκά στρώματα απο τα δικαιώματα τους για τα οποία δούλεψαν μια ζωή με την συνέργεια κρατικών η άλλων φορέων που έχουν διαφθαρεί' αλλά και 'ατυχείς διαπραγματεύσεις που αφορούν στο Μεταναστευτικό']. Κάνει επίσης ο Ωροσκόπος όψη 90ο με τον γενέθλιο Χαντές [=και κατάρρευση που οφείλεται στην έλλειψη ειλικρίνειας στην αναξιοπιστία].

Το Μεσουράνημα της ΗΕ του 2025 είναι στον Κριό [= παρανοϊκός έλεγχος του πολιτικού σκηνικού της Χώρας], στον 11ο οίκο [= ριζοσπαστικά κινήματα  στα οποία μπορεί και να συμμετέχουν ανεξέλεγκτοι επιστήμονες και τα οποία κινήματα  θέλουν να εκβιάσουν αλλαγή στις μεθόδους με τις οποίες υλοποιείται η πολιτική] και σε σύνοδο με τον απλανή Alpheratz [= μια ηγετική προσωπικότητα δημοφιλής στις μάζες]. Το Μεσουράνημα  κάνει όψη 90ο με τον Ήλιο της Χώρας  [= κηλίδωση της εθνικής αξιοπιστίας και απώλεια του διεθνούς κύρους της Χώρας ]  όψη 180ο με τον Κρόνο της Χώρας [= περιορισμοί στην λειτουργία της Κοινωνίας ], οψη συνόδου με τον Ζευς [ = στρατιωτική δράση   ] και 60ο με τον Ουρανό της Χώρας [ = εκσυγχρονισμός των δικτύων μεταφορών, ενέργειας και επικοινωνιών] .

Ανακεφαλαιώνοντας, το πρώτο εξάμηνο του 2026 η διοίκηση της Χώρας θα θελήσει να συνεργασθεί με συμμαχικές της χώρες για τον εκσυγχρονισμό των δικτύων μεταφορών, αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου αλλά και των δικτύων επικοινωνιών και μετάδοσης πληροφοριών στην λογική της άμεσης επίτευξης αποτελέσματος που θα συμβαδίζει με τους άμεσους παραγωγικούς στόχους της Χώρας, αλλά και στα πλαίσια στα οποία είναι δομημένη η εξουσία της Χώρας - το ΑΒΚ κατευθύνει και ελέγχει τις δράσεις για να μεγιστοποιήσει το όφελος του. Και αυτό δεν φαίνεται να γίνεται αποδεκτό από τις συμμάχους χώρες η και τους εταίρους της και η πρωτοβουλία  αυτή μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή εξ αιτίας της έπαρσης που διακρίνει την Ηγεσία των ΗΠΑ που δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα πως δεν είναι πλέον Υπερδύναμη. Οι αποτυχίες στο εξωτερικό μέτωπο μπορεί να αναγκάσει την Κυβέρνηση να επιβάλλει περιορισμούς στην λειτουργία της Κοινωνίας - εξ αιτίας της έλλειψης βασικών αγαθών - που με την σειρά τους μπορεί να αναδείξουν από την μια πλευρά κάποιον Ηγέτη που είναι αποδεκτός από τις μάζες , αλλά και ίσως ενεργοποιήσουν κάποιους 'τρελούς' επιστήμονες που θα θελήσουν να εκβιάσουν μια αλλαγή πολιτικής βάζοντας στο στόχαστρο το πολιτικό κατεστημένο της Χώρας. Και η Κυβέρνηση σε κατάσταση πανικού θα επιβάλλει μέτρα ολοκληρωτικής μορφής προκειμένου να διατηρήσει τον έλεγχο. Και αυτό θα αμαυρώσει έτι περεταίρω την διεθνή της αξιοπιστία και θέση.          




Ο Ωροσκόπος της ΗΕ για την περίοδο του 2ου εξαμηνου του 2026 βρίσκεται στον Ζυγό και βάλλεται [= ισχυρή πολιτικοποίηση των πόρων (ενέργεια) και του νομίσματος (πετροδολάριο)], στον 5ο οίκο [= αλαζονική επιβολή των απαιτήσεων της Κυβέρνησης στους γείτονες και τους εταίρους της Χώρας], σε σύνοδο με τον απλανή Spica [= μια άνοδος που ακολουθείται από μια τραγική κατάληξη ], σε σύνοδο με τον γενέθλιο Κρόνο [= αστυνομικό καθεστώς που περιορίζει την λειτουργία της Κοινωνίας], σε όψη 90ο με τον γενέθλιο Ήλιο [= απώλεια της διεθνούς αξιοπιστίας της Χώρας επειδή γίνεται αντιληπτό στην διεθνή κοινότητα πως η Ηγεσία δεν έχει ούτε τη λαϊκή στήριξη αλλά και ούτε την στήριξη της Νομοθετικής  εξουσίας ], σε όψη 90ο με την γενέθλια Αφροδίτη [= αδυναμία σωστής διαχείρισης του παραγωγικού μηχανισμού της Χώρας σε κατάσταση κρίσης επειδή ο μηχανισμός αυτός εξαρτάται από ιδιωτικά συμφέροντα], σε όψη 90ο με τον Δία [= το νομοθετικό πλαίσιο - που επιτρέπει την επίθεση κατά του Νομίσματος από διεθνείς κερδοσκόπους - διαμορφώνει συνθήκες διακύμανσης του Νομίσματος που λειτουργούν  ως τροχοπέδη στην εύρυθμη λειτουργία του παραγωγικού τομέα και δεν επιτρέπουν στην χώρα να προασπισθεί τα σύμβολα και τις αξίες της], αλλά και σε όψη 120ο με τον γενέθλιο Ωροσκοπο [= επικοινωνία με του συμμάχους που στοχεύει στην ανάπτυξη/εκσυγχρονισμό δικτύων μεταφορών, ενέργειας και επικοινωνιών] και σε όψη 120ο με τον γενέθλιο Ουρανό  [= ' αποτελέσματα εκλογών που θα εκπλήξουν τους πάντες (το 2026 έτος ενδιάμεσων εκλογών)' και 'ισχυροί δεσμοί με τους συμμάχους') . 

Το Μεσουράνημα της ΗΕ είναι στον Καρκίνο [= ο Λαός θέτει θέμα παραγωγής πρωτογενούς τομέα ώς βασικό λόγο ασφάλειας] στον 2ο οίκο [= πλήθος πόρων που συσσωρεύονται προκειμένου το Υπουργείο Οικονομικών να προχωρήσει στην χάραξη εξαιρετικά κρίσιμων πολιτικών] και σε σύνοδο με τον απλανή   Alhena [= μείξη της Κοινωνίας με την Επιχειρηματικότητα ]. Το Μεσουράνημα είναι σε σύνοδο με τον Ηλιο [= η θέληση του Λαού εφαρμόζεται για να στρέψει την Χώρα σε νέους και σημαντικούς δρόμους   ], με την Αφροδίτη [= ικανότητα της Χώρας να έχει ένα ισχυρό αγροτοκτηνοτροφικο και βιομηχανικό τομέα   ] και με τον Δία [= νομοθετική τακτοποίηση της χρήσης Γης με σκοπό να αυξηθεί η παραγωγή του αγροτικού τομέα  ] και σε όψη 90ο με τον Ζεύς [ =δράσεις που καθοδηγούνται από στόχους και περιλαμβάνουν και στρατιωτική δράση].

Ανακεφαλαιώνοντας τα του 2ου εξαμήνου του 2026, φαίνεται πως είναι πιθανό η Κυβέρνηση να διατάξει στρατιωτική δράση - στην οποία και θα αναμείξει και τους συμμάχους της - και που θα έχει να κάνει με την προστασία των συμφερόντων της Χώρας όσον αφορά στα δίκτυα μεταφορών και ενεργειακών προϊόντων μετά από αποτυχία των διαπραγματεύσεων για την στήριξη από τους εταίρους του πετροδολαρίου και των ομολόγων του Αμερικανικού Δημοσίου . Στην συνέχεια και όσον αφορά στο εσωτερικό μέτωπο και προκειμένου να αποφύγει τις πεπονόφλουδες μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων για την χρήση της Γής, η Κυβέρνηση θα επιβάλλει μια νέα νομοθεσία που θα επιτρέψει την δημιουργία συνεταιρισμών για τον εκσυγχρονισμό του αγροτο-κτηνοτροφικού τομέα και της βασικής βιομηχανικής υποδομής και θα συγκεντρώσει πολλά κεφάλαια για να υλοποιήσει την θέληση του Λαού να οδηγηθεί η Χώρα σε νέους δρόμους σημαντικούς για το μέλλον της . Είναι δε πιθανό τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών να εκπλήξουν τους πάντες                                            


2027

Το 2027   ο διελαύνων  Άρης στην Παρθένο γυρίζει σε στάσιμος/ανάδρομος και κάνει όψη 90ο με τον γενέθλιο Ουρανό, 45ο με τον γενέθλιο Ερμή και 60ο με τον γενέθλιο Ήλιο. Επειδή το παλιό πολιτικο-οικονομικό κατεστημένο εξακολουθεί να ζει και να προσπαθεί να επιβιώσει με κρυφές δράσεις που στρέφονται κατά του Λαού, φαίνεται πως του δίνεται μια ευκαιρία για να επιχειρήσει να ξαναπαίξει το γνωστό παιχνίδι των Παγκοσμιοποιητών περί Μεγάλης Επανεκκίνησης και Κλιματικής Αλλαγής και θα θελήσει να την εκμεταλλευτεί. Αυτό όμως θα έχει σαν αποτέλεσμα αφενός την ενδυνάμωση της λαϊκής εξέγερσης  - επειδή οι στόχοι της πολιτικής είτε δεν εξηγούνται στον Λαό είτε και επειδή δεν πρέπει να τις μάθει ο Λαός. Σε συνδυασμό δε με την Έκλειψη του Φεβρουαρίου του 2027, η πίεση που θα ασκείται στην Γερουσία θα είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να φτάσει ακόμα και σε πρόταση μομφής (impeachment) κατά τού τότε Προέδρου.

Το καλοκαίρι του 2027 που ο διελαύνων Ουρανός θα κάνει σύνοδο με τον Ωροσκόπο και τον γενέθλιο Ουρανό, υπάρχει ένας διελαύνων σχηματισμός χαρταετού που μας λέει πως ίσως ' Ίσως γιατί η κατάσταση που θα επικρατεί στα Χρηματιστήρια και κυρίως όσον αφορά στην διαπραγμάτευση των Ομολόγων του Αμερικανικού Δημόσιου δεν θα είναι καθόλου καλή και αυτό θα δημιουργεί ταμειακή στενότητα στην Κυβέρνηση και πιθανά υποτίμηση του Νομίσματος, οι διοικούντες τις ΗΠΑ πιθανά να  σκεφτούν να αθετήσουν χρηματο-οικονομικές τους υποχρεώσεις που μπορεί και να αφορούν εξοπλιστικά η και προγράμματα που έχουν να κάνουν με τα έργα της Κλιματικής Αλλαγής, η και με έργα εκσυγχρονισμού των δικτύων μεταφορών και των αγωγών ενεργειακών προϊόντων, πιστεύοντας πως έχουν την πολεμική ισχύ να αντιμετωπίσουν την αντίδραση του εξαπατημένου, που μπορεί να απειλήσει τις ΗΠΑ ακόμα και με πόλεμο. Τελικά όμως φαίνεται να πρυτανεύει η λογική και με την βοήθεια συμμάχων χωρών θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις εφευρέσεις' που έχει  στην κατοχή της η Χώρα προκειμένου να υλοποιήσουν έργα που θα υποστηρίξουν ένα νέο περιβάλλον διαβίωσης" [ χαρταετός που διαχειρίζεται την αντίθεση του Ποσειδώνα με το μεσοδιάστημα Δια/Ποσάϊντον με την συμμετοχή του Ουρανού στους Διδύμους - σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ωροσκόπο και Ουρανό - και Πλούτωνα στον Υδροχόο].

Τα προαναφερθέντα μπορεί να αφορούν - όσον αφορά στην αντιπαλότητα - και τις σχέσεις ανάμεσα στις Πολιτείες καθώς επίσης και τις οικονομικές σχέσεις των πολιτειών με την 'ομοσπονδιακή' κυβέρνηση. Για παράδειγμα μια ετσιθελική κατάσχεση πόρων από πλευράς κεντρικής κυβέρνησης εις βάρος μια Πολιτείας που έχει αποσχισθεί

Έτσι η αλλιώς πάντως όλη την χρονιά οι ΗΠΑ θα συνταράσσονται από βίαιες ταραχές που πρωτοστατεί η νεολαία της Χώρας και τα Πανεπιστήμια θα γίνουν χώροι συγκρούσεων αντιμαχόμενων ομάδων. Θα πρέπει επίσης να περιμένουμε αφενός την συστηματική ανάμειξη της νεολαίας στον κυβερνοπόλεμο, αλλά και αφετέρου την προσωρινή αποδοχή από πλευράς αντιμαχόμενων φραξιών ενός ρόλου για τις Ένοπλες Δυνάμεις εγγυητή της ασφάλειας της Χώρας.

Είναι προφανές πως οι ΗΠΑ έχουν μπει σε τροχιά διάλυσης η και αναμόρφωσης του πολιτειακού τους συστήματος διοίκησης. 

2028

Η Έκλειψη του Ιανουαρίου του 2028 σε σύνοδο με τον Πλούτωνα της Έκλειψης γίνεται πάνω στο μεσοδιάστημα Σελήνης/Πλούτωνα στον Υδροχόο του χάρτη των ΗΠΑ σε όψη 120ο με τον Ωροσκόπο και τον Ουρανό του χάρτη των ΗΠΑ, αλλά και με τον Ουρανό της Έκλειψης. Το τρίγωνο αυτό μπορεί να σημαίνει πως η ζημιά που θα γίνει εξ αιτίας μιας πολύ ισχυρής έκρηξης στο φυσικό χώρο των νομοθετικών σωμάτων των ΗΠΑ ναι μεν θα είναι τρομοκρατική ενέργεια αλλά δεν θα είναι απόλυτα καταστροφική (όχι πυρηνικό χτύπημα). Αιτία μπορεί να είναι η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Λαός - ειδικά μετά τις χρηματιστηριακές απώλειες του 2027 - που σε ένα μεγάλο ποσοστό δεν έχει να φάει. Προϊόν της Έκλειψης αυτής θα είναι το πέρασμα μιας νομοθεσίας που θα δίνει λύσεις στα προβλήματα του Λαού.

Το άλλο μεγάλο πρόβλημα των ΗΠΑ την χρονιά αυτή έχει να κάνει με το τί θα γίνει με το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ στην περίπτωση που οριστικοποιηθεί το σχίσμα με τις πολιτείες των ΗΠΑ. Αν και η κρίση θα συνεχισθεί και τα επόμενα χρόνια - μια και το κίνημα των πολιτών κατά της κρατικής καταπίεσης έχει αποκτήσει βαθιές ρίζες στα λαϊκά στρώματα - ίσως προς το τέλος της Άνοιξης μπορεί να υπάρξει ένας συμβιβασμός ανάμεσα στα αντιπαλεύοντα στρατόπεδα (αυτό της διατήρησης του υφιστάμενου σχήματος δομής εξουσίας που υποστηρίζεται από τα μεγαλο-συμφέροντα και αυτό την δημιουργίας μια χαλαρής ομοσπονδίας πολιτειών ).

Την άνοιξη και το  καλοκαίρι του 2028, η προσοχή του Λαού θα στραφεί στις συνέπειες από την αλλαγή του ρόλου των ΗΠΑ στην διεθνή πολιτική και οικονομική σκηνή κυρίως όσον αφορά στα θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης και Δημόσιας Υγείας και είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσουν νέες συγκρούσεις. Πιθανά αυτό να έχει να κάνει με την δυσλειτουργία του Χρηματιστηρίου εξ αιτίας της αδυναμίας προσέλκυσης ξένων επενδυτών και αυτό θα έχει επιπτώσεις στην κερδοφορία των επενδύσεων των ασφαλιστικών οργανισμών σε διαπραγματευόμενες στα Χρηματιστήρια μετοχές.  Η διάθεση του λαϊκού κινήματος θα είναι προς την κατεύθυνση της 'ελευθερίας και της προόδου' και η τότε Κυβέρνηση θα θελήσει με αστυνομικής και τιμωρητικής μορφής μέτρα να καταπνίξει την εξέγερση.

Τον Σεπτέμβριο του 2028, ο διελαύνων Ουρανός είναι σε σύνοδο με την θέση του στην δοκιμή της 1ης πυρηνικής έκρηξης αλλά και στην θέση που είχε στον βομβαρδισμό της Χειροσιμας και του Ναγκασάκι (14ο των Διδύμων - η μοίρα της πυρηνικής τεχνολογίας). Στην θέση αυτή βρίσκονται τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Άρη/Ουρανού και Άρη/Ωροσκόπου [= ο εκσυγχρονισμός που κάποια συμφέροντα που εδρεύουν στις ΗΠΑ θέλουν να επιβάλλουν στα δίκτυα μεταφορών η και στα δίκτυα αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου η και στα συστήματα επικοινωνιών μπορεί να προκαλέσει ξαφνική επίθεση και έναρξη εχθροπραξιών που  η Χώρα δεν είναι έτοιμη να τις αντιμετωπίσει].

Μήπως η Ιαπωνία θέλει να πάρει την ρεβάνς από το πυρηνικό χτύπημα του 1945 εκμεταλλευόμενη τις χαοτικές συνθήκες που επικρατούν στις ΗΠΑ την περίοδο αυτή;

Ο  διελαύνων Ουρανός συμμετέχει σε ένα διελαύνοντα ταυ τετραγώνου  που διαβάζει : άρνηση της Χώρας να δεχτεί ξένη βοήθεια στην επίλυση των εκρηκτικών προβλημάτων της την φέρνει σε μια κατάσταση που χάνει καλές ευκαιρίες και εξ αιτίας αυτού προκαλείται λαϊκή επανάσταση επειδή οι διοικούντες την Χώρα απαξιούν να εξηγήσουν στον Λαό τι συμβαίνει και γιατί' [ταυ τετραγώνου με κορυφή τον διελαύνοντα Ουρανό και βάση την αντιθεση του διελαύνοντα Ήλιου με τον διελαύνον μεσοδίαστημα Κρόνου/ΒΔ]

Ο διελαυνων Ουρανός επίσης συμμετέχει σε ένα μεγάλο τρίγωνο που διαβάζει ' η κοινωνική εξέλιξη και το πώς η εξέλιξη αυτή επηρεάζει τα δρώμενα στην Χώρα, οδηγεί την Ηγεσία στην δημιουργία επιχειρηματικών ομίλων για να υλοποιήσουν τον εκσυγχρονισμό των δικτύων μεταφορών και αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου αλλά και των συστημάτων επικοινωνιών' [διελαυνων Ουρανός 120ο γεν Κρόνος στον Ζυγό και 120ο γεν Μεσουράνημα στον Υδροχό

Τον Σεπτέμβριο του 2028, δημιουργείται ένας διελαύνων μεγάλος σταυρός που διαβάζει ' Η εμφάνιση τεκμηρίων που αποδεικνύουν πως ο περιορισμός στην λειτουργία της Κοινωνίας - εξ αιτίας των περικοπών η και της έλλειψης εισοδήματος η και την καταλήστευση του λαϊκού πλούτου προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το ετοιμοπόλεμο των Ενόπλων Δυνάμεων ώστε να στηρίξει τα συμφέροντα της παρασκηνιακής εξουσίας - είναι εσκεμμένος και σχεδιασμένος και στοχεύει σε μια κοινωνική διαστρωμάτωση που απο την μια πλευρά είναι μια πολιτικο-οικονομική ελίτ και από την άλλη τα λαϊκά στρώματα (κατάργηση της μεσαίας τάξης), μπορεί να προκαλέσει καθολική λαϊκή εξέγερση με στόχο την απομάκρυνση της Ηγεσίας και την αντικατάσταση της Κυβέρνησης' [ διελ Κρόνος στον Ταύρο 180ο Ζευς/Ποσάϊντον και διελ Αφροδίτη και Άρης στον Λέοντα 180ο διελ Πλούτωνας στον Υδροχόο]. Ο διελαύνων μεγάλος σταυρός συνδέεται με τον γενέθλιο Άρη [ = συσκότιση στρατιωτικών κινήσεων που αφορούν στα δίκτυα μεταφοράς ενέργειας η και στα δίκτυα διαχείρισης πληροφοριών (υποκλοπες και psyops) ] με όψη 45ο της διελαύνουσας συνόδου Αρη και Αφροδίτης και με όψη 135ο με τον διελαύνοντα Πλούτωνα.

Υπάρχει μια γενέθλια όψη στην οποία συμμετέχει και ο Άρης που διαβάζει 'οι ΗΠΑ διεξάγουν στρατιωτικές εκστρατείες προκειμένου να προστατέψουν τα συμφέροντα τους ανά τον Κόσμο που αφορούν στην εξόρυξη και μεταφορά πετρελαίου και φυσικού αερίου επειδή αφενός είναι ανίκανες να συνυπάρξουν επί ίσοις όροις με τις χώρες  παραγωγούς ενεργειακών προϊόντων η και με τις χώρες μέσω των οποίων διακινούνται τα ενεργειακά προϊόντα, αλλά και αφετέρου δεν διαθέτουν τον παραγωγικό ιστό που θα συνεισφέρει στο ΑΕΠ και θα καλύψει τις ανάγκες επιβίωσης των λαϊκών στρωμάτων, τα οποία επί πλέον βαρύνονται και με στέρηση των δικαιωμάτων τους για τα οποία δούλεψαν μια ζωή (λαϊκές αποταμιεύσεις σε Χρηματιστήριο η και συνταξιοδοτικά προγράμματα που χρησιμοποιούν το χρηματιστήριο για να αυξήσουν την καθαρή τους θέση) - είτε εξ αιτίας απάτης στην λειτουργία του Χρηματιστηρίου, - που μπορεί να καταστρέψει τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς που επενδύουν τα κεφάλαια τους στο Χρηματιστήριο - είτε και εξ αιτίας περικοπών η ανυπαρξίας του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και Δημόσιας Υγείας - αλλά και υφίστανται  διαχρονική καταπίεση'  [ Γεν Άρης στους Διδύμους παραλληλία γεν Ηλιος  στον Καρκίνο, γεν Αφροδίτη στον Καρκίνο, γεν Δίας στον Καρκίνο, 90ο γεν Ποσειδώνας στην Παρθένο, αντιπαραλληλία γεν Πλούτωνας στον Αιγόκερο, αντιπαραλληλία γεν Άδμητος στον Αιγόκερο , 90ο γεν Βουλκάνους].  Δηλαδή ο Αμερικανικός Λαός χρηματοδοτεί τα σχέδια της Ελίτ

Φαίνεται λοιπόν πως κάπου εκεί το Φθινόπωρο του 2028 με τον Κρόνο στον Ταύρο και την ενεργοποίηση του προαναφερθέντος γενέθλιου σχηματισμού μπορεί να υπάρξει κάποιας μορφής 'κάθαρση' με μέλη της πολιτικο-οικονομικής και παρασκηνιακής ελίτ να κάθονται στο σκαμνί και να απολογούνται για τα πεπραγμένα τους, συμπεριλαμβανόμενης και της κρίσης της πανδημίας της περιόδου 2020 -2022 . Ίσως καταλυτικό ρόλο να παίξει σε αυτό μια νέα εξέγερση περί τον Νοέμβριο του 2028 - Άρης στην Παρθένο σε όψη 90ο με τον γενέθλιο Ουρανό στους Διδύμους και διελαύνον μεγάλο τρίγωνο  Κρόνου στον Ταύρο 120ο Αρη στην Παρθένο 120ο Υγεία στον Αιγόκερο - που πέρα από τις αποκαλύψεις που προανέφερα μπορεί να έχει να κάνει και με την αδυναμία της Κυβέρνησης να ελέγξει την χειραγώγηση των Χρηματιστηρίων από τους επιτηδείους .

Θεωρητικά το 2028 είναι χρονιά εκλογών στις ΗΠΑ. Από τα συμβαίνοντα το 2029 είναι προφανές πως η δεν θα εκλεγεί νέος Πρόεδρος η και αν εκλεγεί δεν θα είναι αποδεκτός από τον επαναστατημένο Λαό.

2029

Η ¨Έκλειψη του Ιανουαρίου του 2029 σε σύνοδο με το Μεσουράνημα της Έκλειψης  γίνεται πάνω στον Πλούτωνα του χάρτη των ΗΠΑ. Θα πρέπει να περιμένουμε πως η εκτελεστική εξουσία της Χώρας θα χρησιμοποιήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις για να επιβάλει την Τάξη και να σταματήσει τον 'εμφύλιο'. Φαίνεται επίσης πως την διακυβέρνηση της Χώρας έχει αναλάβει ένα συλλογικό όργανο (αντι του Προέδρου).

 Τον Μάρτιο του 2029 οι ΗΠΑ θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν κάποια ευκαιρία στο εξωτερικό που θα έχει να κάνει με δίκτυα μεταφορών ή και με δίκτυα αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου, αξιοποιώντας ίσως κάποια τεχνολογική καινοτομία που έχουν στην κατοχή τους. Αυτό όμως θα σημαίνει πως θα μπλέξει στα πόδια κάποιας άλλης μεγάλης δύναμης που μπορεί και να απειλήσει τις ΗΠΑ με πόλεμο. Τελικά όμως η πολεμική διπλωματία σε συνδυασμό με εξεύρεση μιας συμβιβαστικής λύσης συνένωσης επιχειρηματικών δυνάμεων, μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά για να αποφευχθούν τα χειρότερα [διελ σχηματισμός χαρταετού που διαχειρίζεται την αντίθεση Ποσειδώνα στον Κριό με Άρη στον Ζυγό, με την συμμετοχή του Ουρανού στους Διδύμους και Πλούτωνα στον Υδροχόο σε όψη 60ο με τον Ποσειδώνα και 120ο με τον Άρη ].

Τον Μάϊο του 2029 θα γίνει φανερή η έλλειψη διάθεσης απο πλευράς ΗΠΑ να προσαρμοσθεί σε ένα πολυκεντρικό μοντέλο διαχείρισης των παγκοσμίως τεκταινομένων και αυτό θα δημιουργήσει συνθήκες πολεμικής σύγκρουσης αλλα ευτυχώς η επιχειρηματική διπλωματία θα καταφέρει να κρατήσει τα πράγματα υπό έλεγχο.  Πλήν όμως η διπλωματική εκτόνωση της κρίσης δεν θα είναι βιώσιμη.

Συγκεκριμένα το καλοκαίρι οι ΗΠΑ η κάποιο κομμάτι - Καλιφόρνια;; -  δέχεται απειλή η και επίθεση από εχθρική δύναμη και οι ΗΠΑ θα αναγκαστούν να αμυνθούν με ξεδίπλωμα της αεροπορικής της δύναμης. Το  ενδιαφέρον είναι πως στην σύγκρουση αυτή οι ΗΠΑ θα μετατρέψουν τον πόλεμο σε οικονομικό . 

Τον Δεκέμβριο του 2029 φαίνεται πως θα υπάρξει μια συνάντηση κορυφής ανάμεσα στις Μεγάλες Δυνάμεις με στόχο τον περιορισμό των εξοπλιστικών προγραμμάτων με συντονισμένο τρόπο και την μεταφορά των πλεοναζόντων κεφαλαίων στην λήψη μέτρων που ανακουφίζουν τους λαούς.  Ταυτόχρονα και ίσως σαν αποτέλεσμα της συνάντησης κορυφής μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις  σημαντικών 'μυστικών'  που έχουν να κάνουν με θέματα της Δημόσιας Υγείας και του ρόλου των μυστικών υπηρεσιών στην χειραγώγηση θεμάτων, ατόμων και οργανώσεων που αφορούν στην επιβολή της ατζέντας της Κλιματικής Αλλαγής .

Οι αποκαλύψεις αυτές, θα εξοργίσουν τον ήδη επαναστατημένο Λαό που θα θελήσει να  πάρει την εξουσία στα χέρια του και να επιλέξει ηγεσίες ικανές στο να επικοινωνήσουν στις μάζες και να οδηγήσουν την Χώρα σε μια νέα κατεύθυνση  .

2030

Σε ποιο μακροπρόθεσμο επίπεδο η περίοδος 2029 -2031  θα επιβάλλει την ανάγκη μιας παγκόσμιας συνεργασίας με στόχο να επιλυθούν οι γεωστρατηγικές και γεωοικονομικές διαφορές ανάμεσα στις κυρίαρχες χώρες του Κόσμου με το Διεθνές Μεγάλο Κεφάλαιο να προτείνει ένα  αναμορφωμένο σχέδιο Νέας Τάξης Πραγμάτων, αλλά και  με τα λαϊκά στρώματα να εξακολουθούν να είναι σε 'πολεμική ετοιμότητα'και έτοιμα να ξεσπάσουν αν δουν πως οι αποφάσεις των Μεγάλων δεν είναι προς την κατεύθυνση που θέλουν οι Λαοί.

Τον Μάρτιο 2030 διαμορφώνεται ένας διελαύνων σχηματισμός χαρταετού στον οποίο συμμετέχουν ο Ποσειδώνας στον Κριό σε σύνοδο με Άρη και Ερμή, σε όψη 60ο με τους Πλούτωνα στον Υδροχόο και Ουρανό στους Διδύμους που διαχειρίζεται την αντίθεση του Ποσειδώνα με το μεσοδιάστημα ΒΔ/Βουλκάνους. Ο Ουρανός βρίσκεται στις 14ο των Διδύμων, όπως βρισκόταν και στην περίοδο της πρώτης πυρηνικής έκρηξης αλλά και του βομβαρδισμού της Χιρόσημας και του Ναγκασάκι. Είναι προφανές πως κάποιες σκοτεινές δυνάμεις όχι μόνο χρηματοδοτούν τεχνολογίες όπλων μαζικής καταστροφής αλλά έχουν σκοπό να τις χρησιμοποιήσουν κιόλας.  Η ερμηνεία του σχηματισμού επιβεβαιώνει τα προαναφερθέντα και περιγράφει και την λύση. Συγκεκριμένα ο σχηματισμός αυτός διαβάζει ' επειδή οι κινούντες τα νήματα του βαθέως αμερικανικού κατεστημένου αισθάνονται σίγουροι για το ακαταδίωκτο τους θα θελήσουν αφενός να επιταχύνουν την ανάπτυξη η και να χρησιμοποιήσουν προηγμένες τεχνολογίες σύμμετρου και κυρίως ασύμμετρου πολέμου - με έμφαση στον βιολογικό πόλεμο και στόχευση την Δημόσια Υγεία - κατά των εσωτερικών και εξωτερικών αντιπάλων. Όμως η πρόοδος στις τεχνολογίες κατασκοπείας θα επιτρέψει στο  αντίπαλο  δέος να πληροφορηθεί το σχέδιο δράσης του βαθέως αμερικανικού κατεστημένου και να προκαλέσει μια εξέγερση μέσα στην Ένοπλες Δυνάμεις που θα οδηγήσει την ανάληψη της διοίκησης της Χώρας από τις Ένοπλες Δυνάμεις  και την διασφάλιση του ότι οι τεχνολογίες αυτές δεν θα χρησιμοποιηθούν'.

Το καλοκαίρι με την είσοδο του Κρόνου στους Διδύμους το όλο σχέδιο θα αποκαλυφθεί στον Λαό μέσω των ΜΜΕ και θα οδηγήσει τους σχεδιαστές του στην Δικαιοσύνη.  Τον Ιούλιο του 2030, ο Ουρανός θα κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο Άρη. Θέση που είχε και στην μάχη του Gettysbury που ίσως έκρινε και το αποτέλεσμα του Εμφυλίου Πολέμου μια και ανέκοψε την προέλαση των Νοτίων και ουσιαστικά απέτρεψε την ανάμειξη των ευρωπαϊκών δυνάμεων στον Εμφύλιο πόλεμο υπέρ των Νοτίων. Μήπως αυτό σημαίνει πως οι Αμερικανοί θα χωνέψουν πως αν θέλουν να επιβιώσουν θα πρέπει να είναι ενωμένοι;

Τον Νοέμβριο του 2030 με τον Άρη στην Παρθένο δημιουργείται ένα ταυ τετραγώνου με κορυφή τον διελαύνοντα Ουρανό στους Διδύμους και βάση την αντίθεση του διελαύνοντα Άρη με το διελαύνον μεσοδιάστημα Πλούτωνα /Ζευς.  Ο σχηματισμός αυτός μας λέει πως κάποιες άλλες μεγάλες δυνάμεις η και όμιλοι επιχειρηματικών συμφερόντων έχουν αποκλείσει τις ΗΠΑ από την συμμετοχή της σε έργα εκσυγχρονισμού των δικτύων μεταφορών, ενέργειας, επικοινωνιών και μεταβίβασης πληροφοριών και αυτό θεωρείται από πλευράς ΗΠΑ 'ξεπέρασμα κόκκινων γραμμών' . Και οι ΗΠΑ ανεβάζουν στροφές και ετοιμάζονται για πολεμική σύγκρουση. Ίσως η αποφασιστικότητα που επιδεικνύουν  οι ΗΠΑ στην φάση αυτή βοηθήσει στην αποκλιμάκωση της κρίσης. Και σε αυτό συνηγορεί και η Έκλειψη του Νοεμβρίου του 2030 που διαμορφώνει συνθήκες μεγάλης διπλωματικής κινητοποίησης που μπορεί να οδηγήσει στην εξεύρεση ενός κοινού τόπου με το αντίπαλο εξωτερικό δέος [Δίας της Έκλειψης στον Τοξότη ('ηθική τάξη' αλλά και 'θρησκεία' ) σε συνοδο με την Έκλειψη και σε αντίθεση με τον Κρόνο της Έκλειψης στους Διδύμους ('βάθος σκέψης' αλλά και 'επιστημονικός ορθολογισμός )].     

2031

Οι ΗΠΑ θα μπλέξουν σε μεγάλους καυγάδες με χώρες της Άπω Ανατολής η και της Ωκεανίας αλλά και της Ευρώπης - Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία , Ρωσία -  όσον αφορά σε χρηματο-οικονομικά θέματα αλλά και θέματα διεθνούς εμπορίου καθώς επίσης και θέματα που έχουν να κάνουν με τον έλεγχο διαδρόμων μεταφορών και των κυρίως όσον αφορά στον ρόλο του ΝΑΤΟ και ποιός θα έχει τον έλεγχο [διελ Δίας 180ο διελ Ουρανός με τον διελ Δία σε όψη 135ο με τον ΒΔ των ΗΠΑ, τον διελ Ουρανό σε όψη   90ο με τον γεν Ποσειδώνα και 45ο με τον γεν ΒΔ και τον διελ  Άρη στο 5 του Σκορπιού σε όψη 120ο με την γεν Αφροδίτη και Δία των ΗΠΑ, σε όψη 135ο με τον γεν Άρη και 90ο με τον γεν ΒΔ, αλλά και σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο της Γαλλίας και του ΝΑΤΟ, τον Χαντές της Βρετανίας, τον Ερμή της Ρωσίας, σε αντίθεση με την Σελήνη της Γερμανίας και τον Ουρανό της Νέας Ζηλανδίας ].  Οι καυγάδες αυτοί θα έχουν συνέχεια και οι ΗΠΑ φαίνονται να είναι στριμωγμένες στην γωνία σε βαθμό που οι Αμερικανοί να προβληματίζονται για την αποτελεσματικότητα των θεσμών τους. Ίσως δε και σαν αποτέλεσμα αυτών των καυγάδων, οι ΗΠΑ να δεχτούν ένα ασύμμετρο βιολογικό χτύπημα, τύπου πανδημίας, που θα προκαλέσει πολλούς θανάτους. Μπορεί όμως και σαν αποτέλεσμα των προαναφερθέντων η Διοίκηση των ΗΠΑ να 'αφυπνισθεί' και να αντιληφθεί πως για να απαιτήσεις πράγματα από τους 'εταίρους'  πρέπει να έχεις το σπίτι σου ταχτοποιημένο. Στην κατεύθυνση αυτή συνηγορεί και η Έκλειψη του Νοεμβρίου του 2031, σε όψη 90ο με την Σελήνη των ΗΠΑ και με τον Άρη της Έκλειψης σε σύνοδο με τον γεν Πλούτωνα και αντίθεση με τον γεν Ερμή, αλλά και σε όψη 90ο με τον γεν Χαντές του χάρτη των ΗΠΑ

2032

Τον Μάρτιο του 2032, ο διελαύνων Πλούτωνας είναι σε ακριβείας σύνοδο με το Μεσουράνημα των ΗΠΑ, όπως ήταν και τον 9/1787 όταν συντάχθηκε και παρουσιάστηκε το ισχύον Σύνταγμα των ΗΠΑ. Η διαδικασία επικύρωσης - 6/1788 με τον διελ Πλούτωνα ανάδρομο και σε σύνοδο με την Σελήνη των ΗΠΑ - και ενεργοποίησης - 3/1789  πήρε τότε ενάμισυ χρόνο. Θα πρέπει να περιμένουμε κάτι ανάλογο να συμβεί και την περίοδο 2032 -2033.

Την ίδια περίοδο σχηματίζεται ένα διελαύνον τρίγωνο Πλούτωνα στον Υδροχόο - σε σύνοδο με τον Μεσουράνημα - με Ποσειδώνα στον Κριό και Ουρανό στους Διδύμους και μας λέει πως η επιθυμία για ανεξαρτησία και δημιουργία συνθηκών ζωής προσαρμοσμένων στις κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες της εποχής, βάζει τον Λαό να αναθέσει στις Ένοπλες Δυνάμεις την εποπτεία της σύνταξης ενός νέου νομοθετικού πλαισίου που θα διορθώσει τις παλιές πολιτικές και θα απομακρύνει παλαιούς πολιτικούς και που θα ανταποκρίνεται στις κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες της εποχής. 

Το σχήμα που θα προκριθεί θα είναι αυτό του αρχικού Συντάγματος - Συνομοσπονδία Ανεξαρτήτων Πολιτειών της Αμερικής - προσαρμοσμένο στις κοινωνικο-οικονομικές ανάγκες εκείνης της εποχής.

Για να δούμε το τί συνθήκες θα επικρατήσουν στις ΗΠΑ μέχρι τα μέσα του 2033, θα εξετασουμε την Ηλιακή Επιστροφή του 2032.


 

Ο Ωροσκόπος της ΗΕ του 2032 βάλλεται - λόγο της γωνίας 90ο με τον κακεργέτη Ουρανό -  είναι στους Ιχθείς [= εξαπάτηση του Λαού για την υφιστάμενη κατάσταση στα οικονομικά της Χώρας ] σε σύνοδο με την ακμή του 11ου οίκου των ΗΠΑ [ = προβλήματα και απατηλές κινήσεις από το νομοθετικό σώμα και τους συμμάχους, αλλά και της διαχείρισης των Χρηματο-οικονομικών της Χώρας που θα εμποδίσουν τα σχέδια της Χώρας για το μέλλον ]. Είναι επίσης σε σύνοδο με τον απλανή Folmahaut [= μοχθηρία εξαιρετικής εμβέλειας και χαρακτήρα]. Ο Ωροσκόπος κάνει γωνία 45ο με τον γενέθλιο Πλούτωνα [= βιαία προσαρμογή σε νέες συνθήκες ], ενώ ταυτόχρονα ο Δίας της ΗΕ είναι σε σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα [= πλήρης ανατροπή σχεδίων]. Το τετράγωνο του Ωροσκόπου με τον κακεργέτη Ουρανό σημαίνει πως 'προκειμένου να αποφευχθεί μια νέα επανάσταση  του Λαού κατά του εκσυγχρονισμού που θέλει να επιβάλλει στην Χώρα το ΑΒΚ και πέρα από την παρουσίαση στον Λαό παραποιημένων πληροφοριών για τα Οικονομικά της Χώρας, θα χρησιμοποιηθούν και προηγμένες τεχνικές ανάλυσης συμπεριφοράς και χειραγώγησης  των μαζών, με αμφίβολα αποτελέσματα όμως'  .

Το Μεσουράνημα της ΗΕ βάλλεται και αυτό - λόγω της αντίθεσης του με τον κακεργέτη Άρη - είναι στον Τοξότη [= 'πολιτική διαχείριση του Λαού για να πιστέψει πως κάτι είναι αληθινό ενώ δεν είναι και που κατά πάσα πιθανότητα αφορά σε θέματα του εξωτερικού που έχουν να κάνουν με την αδυναμία/ ανικανότητα να βρεθεί ένας κοινός τόπος συνύπαρξης με τους άλλους λαούς στην επιδίωξη κοινών στόχων', αλλά και 'ένα νομοθετικό πλαίσιο που βάζει περιορισμούς στην εκτελεστική εξουσία για την υλοποίηση των σχεδίων της Χώρας για το μέλλον' ] και στον 7ο οίκο [= διάλυση συνεταιρισμών]. Το Μεσουράνημα σε αντίθεση με τον γενέθλιο Άρη σημαίνει πως 'η πραγματική αιτία της αδυναμίας να βρεθεί ένας κοινός τόπος συνύπαρξης με τους εταίρους της Χώρας έχει να κάνει με την ιδιοκτησία των  δικτύων μεταφοράς ενέργειας και προκειμένου να μην αποκαλυφθεί στον Λαό η πραγματική αιτία της διάλυσης των συνεταιρισμών θα επιβληθεί λογοκρισία στα νέα με στόχο την συσκότιση πολεμικών επιχειρήσεων εντός και εκτός της Χώρας'.

Επι πλέον, η κατάσταση που θα επικρατήσει μέχρι την ψήφιση του νέου Συντάγματος, αλλά και μέχρι την διαμόρφωση του νέου Νομοθετικού Σώματος και της δομής της Εκτελεστικής Εξουσία, ασφαλώς θα δημιουργήσει κενά στη λειτουργία των ομοσπονδιακών υπηρεσιών και κυρίως αυτών που έχουν να κάνουν με το Κοινωνικό Κράτος και την Δημόσια Υγεία. Ο μόνος θεσμός που φαίνεται πως θα λειτουργεί ακόμα θα είναι αυτός των Ενόπλων Δυνάμεων αν και δεν θα είναι στις φόρμες του παρελθόντος.

Η σχεδόν ταυτόχρονη είσοδος του Ουρανού και του Κρόνου στον Καρκίνο το καλοκαίρι του 2032 θα δημιουργήσει τα φαινόμενα  έλλειψης βασικών αγαθών επιβίωσης - παγκόσμιο φαινόμενο για τις χώρες και τις περιοχές του Κόσμου που κυβερνώνται από το ζώδιο του Καρκίνου -  και αυτό σε συνδυασμό με την έλλειψη η και την υπολειτουργία της κεντρικής διοίκησης των ΗΠΑ θα αυξήσει τις αντιδράσεις κατά της ολοκληρωτικής μορφής διοίκησης που είναι υποχρεωμένες οι ΗΠΑ να εφαρμόζουν προκειμένου η Χώρα να λειτουργεί μέχρι την ψήφιση του νέου Συντάγματος.  

Τέλος ένα φαινόμενο που θα παρατηρηθεί - όπως και στο τέλος του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου - θα είναι αυτό των 'αντιποίνων' αυτών που 'κέρδισαν' την διαμάχη εναντίον αυτών που την έχασαν. Και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας θα έχουν πολύ δουλεία να κάνουν στο κεφάλαιο αυτό, πέρα από το ότι μπορεί να τους ζητηθεί και επείγουσα βοήθεια κάπου στον Κόσμο και θα την δώσουν.

 


Comments

Popular posts from this blog

2024 - Προς ένα νέο Κόσμο : Δυο βήματα μπρός και ένα πίσω

ΗΠΑ 2024…Εντονα φυσικά φαινόμενα;

BRICS - Πόσο βιώσιμο είναι το σχέδιο;