ΓΕΡΜΑΝΙΑ 2022 - 2030 : Προδιαγεγραμμένη πορεία

 

 


 

 Εισαγωγή

Για την Γερμανία υπάρχουν τρείς χάρτες. Ο πρώτος της ανακήρυξης της Συνένωσης των γερμανικών  κρατιδίων  σε μια ενιαία οντότητα - Γερμανικής Αυτοκρατορίας (1/1/1871, 0:00 πμ, Βερολίνο) ο δεύτερος της υπογραφής της Συνθήκης των Παρισίων (18/1/1871 στις 1μμ στο Παρίσι) με την οποία αναγνωρίζονταν τα δικαιώματα της Γερμανίας μετά την νίκη των Γερμανικών κρατιδίων κατά των Γάλλων και ο τρίτος χάρτης αφορά στην επανένωση των δύο Γερμανιών του ΙΙ ΠΠ (3/10/1990 0:00πμ, Βερολίνο).

Ο χάρτης που χρησιμοποιεί η πλειονότητα των Γερμανών αστρολόγων  είναι αυτός της 1/1/1871. Αν και η ανάλυση στηρίζεται σε αυτόν τον χάρτη, θα πούμε και λίγα λόγια για τον χάρτης της επανένωσης των δύο Γερμανιών.

Σύνοψη

Κατ' αρχή να πούμε πως καποιοι πολύ κρίσιμοι σχηματισμοί του γενέθλιου χάρτη του 1871, είναι ενεργοποιημένοι ή θα ενεργοποιηθούν στα χρόνια που έρχονται, όπως και στην περίοδο  1933 -1945.  Για την ακρίβεια ο διελαύνων Ουρανός βρίσκεται τώρα στις ίδιες μοίρες όπως το 1937. Η διαφορά του τότε με το τώρα είναι πως ενώ η γενική κατεύθυνση της περιόδου 1933 - 1945 ήταν ο εθνικο-σοσιαλισμός, - Πλούτωνας διελαύνει τον 10ο οίκο - η τωρινή κατεύθυνση είναι στην αντίθετη πλευρά - Πλούτωνας διελαύνει τον 4ο οίκο - οπότε και μιλάμε για τον οικουμενικός σοσιαλισμός των Αγορών και των Μονοπωλίων (χρησιμοποιώ τον όρο νεοφιλελεύθερος   σοσιοκαπιταλισμός που είναι το πολιτικο-οικονομικό σύστημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων). Στο σύστημα διακυβέρνησης που προσπαθεί να επιβάλλει η ΝΤΠ, ο ρόλος της Γερμανίας είναι αυτός του 'αρχηγού' της Ενωμένης Ευρώπης

Με βάση τον χάρτη του 1871, η Χώρα έχει μπει από το 2019  σε μια μακροχρόνια περίοδο μέχρι το 2037, που από το 2028  μπορεί να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση όπως στα τέλη του Ι και του ΙΙ ΠΠ.

Συγκεκριμένα, σε επίπεδο προοδευτικών, ο προοδευμένος Δίας (στον Καρκίνο) κάνει όψη 45ο αρχικά με τον γενέθλιο Πλούτωνα (2019 - 2028) και στην συνέχεια με τον προοδευμένο Πλούτωνα (2028 -2037).  Η όψη αυτή μας λέει πως " η έλλειψη η υπο-απόδοση του παραγωγικού ιστού, που συνδέεται με προβλήματα στην εφοδιαστική  της αλυσίδα και στην ελλειμματική κάλυψη των ενεργειακών της αναγκών σε συνδυασμό με μεγάλες καταστροφές,  αναγκάζουν την  Γερμανία να στραφεί σε χρηματο-κεντρικές δραστηριότητες που της δίνουν  την ευκαιρία να πλουτίσει παράνομα, αλλά και της δημιουργούν και μεγάλους κινδύνους επειδή φαίνεται πως θέλει να ιδιοποιηθεί χρήματα που ανήκουν σε άλλους οι οποίοι και μπορούν να της προκαλέσουν μεγάλες καταστροφές". Επομένως είναι σαφές πως σε αντίθεση με την περίοδο 1939 -1945 που η Γερμανία προκάλεσε ένα παγκόσμιο στρατιωτικό πόλεμο για να κυριαρχήσει, αυτή την φορά ο 'πόλεμος' θα είναι χρηματο-οικονομικός.  

Σίγουρα η Γερμανία, όπως και η Ιαπωνία, θα θέσει θέμα επανεξοπλισμού της, αλλά θα το κάνουν  χωρίς τυμπανοκρουσίες . Αν και αυτό θα το κάνουν για την 'αστυνόμευση' των συμφερόντων τους στην Ευρώπη,  η δικαιολογία θα είναι ο εξ ανατολών κίνδυνος. Αυτή την φορά πάντως,  ο  τομέας που θα "διαπρέψουν" θα είναι ο Χρηματο-οικονομικός, όπου σύμφωνα με μια μελέτη του καθηγητή ποινικού δικαίου Κ. Βussman του πανεπιστημίου του Halle ξεπλένονται στην Γερμανία περί τα 100 δις ευρώ ετησίως ενώ μόνο ένα ελάχιστο ποσοστό της τάξης του 0,1% ανακαλύπτεται και καταδικάζεται . Δηλαδή το 'ξέπλυμα' είναι μια σοβαρή επιχειρηματική δραστηριότητα για τους Γερμανούς.

Το 2022, έχουμε επανάληψη ενός αστρολογικού φαινομένου που έγινε την περίοδο 1937 -  1938. Συγκεκριμένα, ο Ουρανός - κυβερνήτης της Ελίτ, του βιοτικού επιπέδου του Λαού, της Νεολαίας, αλλά και της βάσης του Δημόσιου Ταμείου (Treasury) και του Τραπεζικού Συστήματος  και της Χρηματαγοράς (Money Market) της Χώρας (4ος του 2ου - θησαυροφυλάκιο), έρχεται να κάνει σύνοδο με τον  Πλούτωνα της Γερμανίας - κυβερνήτη του Δημόσιου Ταμείου (Treasury), του Τραπεζικού Συστήματος, του Νομίσματος και της Χρηματαγοράς (Money Market) της Χώρας. Ο γενέθλιος Πλούτωνας συμμετέχει σε ένα σκληρό σχηματισμό με βάση το τετράγωνο Άρη - κυβερνήτη των χρηματοοικονομικών, των δανειστών και των εταίρων της Χώρας -  με Κρόνο - κυβερνήτη της επικράτειας, του παραγωγικού και του οικιστικού τομέα της Χώρας - - σε όψη 135ο αμφότεροι  με τον Πλούτωνα . Η γενέθλια αυτή όψη διαβάζει "πιθανή καταστροφή αγροτικών και οικονομικών κέντρων η και του κοινωνικού ιστού, εξ αιτίας της (επιχειρούμενης) επίλυσης των διαφορών που προκύπτουν από δύσκολα διαπραγματεύσιμες διεθνείς συμβάσεις (από τους Γερμανούς) με εκβιαστικές μεθόδους συμπεριλαμβανόμενης και της χρήσης των Ενόπλων Δυνάμεων". Ο διελαύνων Ουρανός (στον Ταύρο) μας λέει πως "οι κυβερνώντες αδυνατούν να διαχειριστούν την ξαφνική απώλεια χρηματικών πόρων και καταφεύγουν σε απολυταρχικές μεθοδεύσεις για να ελέγξουν τις καταστάσεις" και η ενεργοποίηση του προαναφερθέντα σχηματισμού από τον Ουρανό υποδηλώνει πως - σε αντίθεση με την στρατιωτική ισχύ του 1938, που την χρησιμοποίησε ο Χίτλερ για να προσαρτήσει την Αυστρία και να καταλάβει την Τσεχοσλοβακία  - η Γερμανία θα επιχειρήσει να  χρησιμοποιήσει την δεσπόζουσα πολιτικο-οικονομική της θέση ,   προκειμένου να 'υποτάξει" την Ευρώπη, απορροφώντας με χρηματο-οικονομικά εργαλεία τον πλούτο των άλλων χωρών της ΕΕ .

Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε ένα 'σκοτεινό' σημείο της Συνθήκης επανένωσης των δύο Γερμανιών - που υπογράφτηκε στις 12/9/ 1990 στην Μόσχα ανάμεσα στις δυο Γερμανίες και τις τέσσερες νικήτριες χώρες του ΙΙ ΠΠ (ΗΠΑ, Ρωσία, Γαλλία, Βρετανία) και υλοποιήθηκε στις 3/10/1990 - που αφορά στο δικαίωμα του ΝΑΤΟ αφενός να στρατοπεδεύει δυνάμεις του στην επικράτεια της τέως Ανατολικής Γερμανίας αλλά και να επεκταθεί στην Ανατολική Ευρώπη. Συγκεκριμένα, ο γνωστός 'λαγουμιτζής' και τελευταίος ΓΓ της ΕΣΣΔ  Γκορμπατσόφ , αρχικά είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στην βρετανική Daily Telegraph πως αφενός 'το άρθρο 5 της Συνθήκης δεν επιτρέπει την στάθμευση η και παρουσία ξένων στρατευμάτων (ΝΑΤΟ) στην επικράτειας της τέως Ανατολικής Γερμανίας' αλλά και αφετέρου πως 'οι Αμερικανοί είχαν υποσχεθεί να μην προωθήσουν την δράση του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη' καταλήγοντας πως 'οι Αμερικανοί είναι αναξιόπιστοι γιατί παραβίασαν την Συνθήκη '. Όμως ο Γκορμπατσόφ ανασκεύασε  το 2014 την δήλωση του αυτή, λέγοντας πως 'το θέμα της επέκτασης του ΝΑΤΟ δεν συζητήθηκε στις διαπραγματεύσεις για την επανένωση των δύο Γερμανιών', ενώ οι Ρώσοι  προσάρτησαν την Κριμαία ισχυριζόμενοι πως στην υπογραφείσα Συνθήκη δεν υπάρχει ρήτρα για τις χώρες που ανήκαν στον έλεγχο της παλιάς ΕΣΣΔ. Υποπτεύομαι πως όταν έρθει εκείνη η ώρα, οι Ρώσοι θα στηρίξουν τις κινήσεις τους όσον αφορά στην Γερμανία στην ερμηνεία του Άρθρου 5 της Συνθήκης επανένωσης των δύο Γερμανιών.

Επανερχόμενοι στα της Γερμανίας του 2022 πάντα με τον χάρτη του 1871 και πέρα από τα προαναφερθέντα, οι αστρολογικές εξισώσεις μας λένε τα ακόλουθα :

Κατ' αρχή αστρολογικά υποδεικνύεται αλλαγή Ηγεσίας αλλά όχι κατ' ανάγκη αλλαγή πολιτικής. Αντίθετα θα έλεγα πως η αριστερο-φιλελεύθερη (σοσιο-καπιταλιστική είναι ο ακριβέστερος όρος ) κυβερνητική πλειοψηφία κάνει πιο 'εύπεπτη' στα λαϊκά στρώματα την εφαρμογή της νεο-φιλελεύθερης ατζέντας της Μεγάλης Επανεκκίνησης και της Κλιματικής Αλλαγής

Η αλλαγή αυτή συμπίπτει με την ενεργοποίηση ενός γενέθλιου σχηματισμού από τον διελαύνοντα Πλούτωνα που αναλύεται στο κεφάλαιο της Ανάλυσης και που ουσιαστικά μας λέει πως ΄η έλλειψη Α Υλών και ενεργειακών πόρων η και το μεγάλο κόστος απόκτησης των εξ αιτίας της αδυναμίας ελέγχου του μεταφορικού έργου και των διαδρόμων μεταφορών, οδηγεί την Γερμανία σε ολοκληρωτικά σχήματα διακυβέρνησης και σε μεθοδεύσεις υφαρπαγής των από τρίτες χώρες΄

Στην συνέχεια, το 2022 θα είναι μια χρονιά που θα επανεξετασθούν ο οραματισμός και τα ιδανικά της Χώρας για το μέλλον και θα δρομολογηθούν σχέδια δράσης προς την κατεύθυνση επίτευξης των. Και ποια θα είναι η κατεύθυνση; Μα αυτή των έργων της Κλιματικής Αλλαγής. Το πρόβλημα θα είναι όμως, πως αφενός ο όλος συλλογισμός θα είναι λάθος και η κατεύθυνση που θα ακολουθηθεί θα οδηγήσει σε αποτυχία και την Χώρα σε νέα αδιέξοδα.

Και αυτό γιατί το κύριο πρόβλημα της Γερμανικής Οικονομίας είναι οι Α ύλες και η Ενέργεια. Πού όμως δεν ελέγχει την διαθεσιμότητα τους, αλλά ούτε και το κόστος τους μια και αυτά καθορίζονται από τις χώρες τροφοδότες η και τους μεταφορείς, που μπορεί να ανήκουν σε διαφορετικούς συνασπισμούς από αυτούς που είναι ενταγμένη η Χώρας (π.χ για το Φυσικό Αέριο η Ρωσία). Επί πλέον ο συνασπισμός στον οποίον ανήκει η Γερμανία έχει πάρει μια στρατηγική απόφαση που είναι γνωστή σαν 'Μεγάλη Επανεκκίνηση και Κλιματική Αλλαγή'. Και το βαθύ γερμανικό κατεστημένο είναι από τους πρωτεργάτες του σχεδίου αυτού. Το Σχέδιο αυτό αντιστρατεύεται τις βραχυπρόθεσμες και μεσοπρόθεσμες ανάγκες της Γερμανίας μια και απέναντι του, το Σχέδιο αυτό, έχει την Ρωσία και την Κίνα, βασικούς προμηθευτές και πελάτες της Γερμανίας.

Στην συνέχεια το σημαντικά κρίσιμο θέμα είναι το ότι το άνοιγμα κινδύνου της Χώρας - έκθεση σε τοξικά τραπεζικά προϊόντα παραγώγων και ασφαλίστρων κινδύνου που αφορά στις δύο μεγάλες τράπεζες της  είναι 14,0 φορές το ΑΕΠ της Γερμανίας και 4,5 φορές το ΑΕΠ της Ευρωζώνης - είναι μη διαχειρίσιμο . Και αυτό σημαίνει πως μια ξαφνική, τυχαία η εσκεμμένη, αποσταθεροποίηση του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες και για την Γερμανία αλλά και για την Ευρωζώνη.

Επί πλέον, η Γερμανική Οικονομία ελέγχεται από το Διεθνές Μεγάλο Κεφάλαιο που απαιτεί την μείωση των κρατικών πόρων που διατίθενται για Κοινωνική Πρόνοια και για Δημόσια Υγεία προκειμένου να εξευρεθούν πόροι για τα έργα της Μεγάλης Επανεκκίνησης και της Κλιματικής Αλλαγής. Και αυτό όπως και η διασφάλιση των έργων Κλιματικής Αλλαγής απαιτούν αλλαγές στο Σύνταγμα της Χώρας.

Ο συνδυασμός των παραπάνω θεμάτων σημαίνει πως αφενός η στρατηγική κυριαρχίας της Γερμανίας στην ΕΕ με χρηματο-οικονομικά εργαλεία κρέμεται σε μια κλωστή, αλλά και για τον Γερμανικό Λαό και κυρίως για τα λαϊκά στρώματα, σημαίνει ανεργία, υποβάθμιση των δημοσίων υπηρεσιών υγείας, αύξηση φορολογίας, περιορισμούς ελευθεριών, άμεση και έμμεση δήμευση της ακίνητης περιουσίας του.

Τα πραγματικά προβλήματα που περιγράφτηκαν παραπάνω επιτείνονται και από την 'αυτοκρατορική' συμπεριφορά του βαθέως γερμανικού κατεστημένου που θεωρεί δεδομένο πως ο Γερμανικός Λαός είναι υποχρεωμένος να εφαρμόσει τις 'επιλογές' του κατεστημένου αυτού.

Οι σχέσεις με τους 'εταίρους' της Χώρας θα είναι  γενικά κακές μέχρι τον Σεπτέμβριο οπότε και τα πράγματα κάπως ηρεμούν μέχρι και τον Νοέμβριο για να ξαναχειροτερέψουν τον Δεκέμβριο. Στις περιόδους αυτές ίσως ζητηθεί από την Γερμανία να συνεισφέρει δυνάμεις στο ΝΑΤΟ για μια εκστρατεία (;) η οποία χαλάει την πολιτική ουδετερότητας που θέλει να εφαρμόσει η Γερμανία, κάτι που θα επιδεινώσει την εσωτερική κατάσταση της Χώρας. Τα πράγματα πάντως θα χειροτερέψουν πολύ το 2023 στο κεφάλαιο αυτό.

Όλο αυτό το πακέτο σε συνδυασμό με κάποιο πολεμικό επεισόδιο (ασύμμετρο χτύπημα; ) δημιουργεί μια μεγάλη ένταση  στα λαϊκά στρώματα που αντιδρούν και πέρα από διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες μπορεί να φτάσουν και σε αποκλεισμούς των σημείων εισόδου και εξόδου στην Χώρα η και ακόμα σε εξέγερση για απομάκρυνση της Ηγεσίας, παρόλο που η Ηγεσία της Χώρας υπόσχεται καλύτερες μέρες στον Λαό με την αποδοχή από την πλευρά του των σχεδιαζόμενων μέτρων.

Η Γερμανία μέχρι το 2030

Στην συνέχεια και στη περίοδο 2023 - 2024, ο διελαύνων Πλούτωνας θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τρίγωνο με τον Άρη του χάρτη της Γερμανίας και αυτό σημαίνει πως η Γερμανία θα βρεθεί σε μια κατάσταση που θα ξέρει τι θέλει να πετύχει - να οδηγηθεί στην ολοκλήρωση της Γερμανικής Ευρώπης στα πλαίσια της Παγκοσμιοποίησης - πλην όμως θα χρησιμοποιήσει όχι και τόσο διάφανες μεθοδεύσεις η και μπορεί να "ενθαρρύνει" εξτρεμιστικούς κύκλους και δράσεις, προκειμένου να διαχειριστεί λαϊκές αντιστάσεις που έχουν να κάνουν με δύσκολα διαπραγματευόμενες διεθνείς συνθήκες που αφορούν σε εμπορικά συμφέροντα.

Την περίοδο  2025 -2026,  ο διελαύνων Πλούτωνας θα κάνει όψη 135ο με τον γενέθλιο Δία  και αυτό σημαίνει πως η εξέλιξη των  χρηματοοικονομικών  της Χώρας θα είναι τέτοια που θα μπλοκάρει τον επιδιωκόμενο στόχο - "καπέλωμα" των  'γειτόνων' της Χώρας  -  και αυτό μπορεί να οφείλεται είτε στο ότι οι τότε κυβερνώντες της Χώρας και η Ελίτ βλέπουν τις δυσκολίες να έρχονται και δεν έχουν το θάρρος να τις αντιμετωπίσουν, είτε και οι υποκείμενες την πίεση της "γερμανοποίησης" χώρες αντιστέκονται σθεναρά.

Την  περίοδο 2026 - 2028 θα δούμε την ενεργοποίηση για άλλη μια φορά από τον διελαύνοντα Πλούτωνα (στον Υδροχόο) ενός άλλου γενέθλιου σχηματισμού που αναλύεται στο κεφάλαιο της Ανάλυσης και που μας λέει πως η έλλειψη διάθεσης συνύπαρξης με άλλους Λαούς και μοιράσματος σε ίση βάση των πόρων τελικά οδηγεί τον Λαό της Γερμανίας σε εξαθλίωση και σε βίαιες εξεγέρσεις η και πολεμικές πράξεις εκδίκησης και τελικά την Γερμανία από καιρού εις καιρόν σε "θάνατο". Η στρατηγική της Χώρας να εφαρμόσει το πρωτόκολλο της Μεγάλης Επανεκκίνησης και της Κλιματικής Αλλαγής - που απ' όσα διακηρύσσει ο CEO του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Martin Schwab, επιχειρείται κάτω από την ομπρέλα του νεοφιλελεύθερου σοσιο-καπιταλισμού -  έχοντας κατά νου να υφαρπάξει και άλλους πόρους από τον Νότο - π.χ η Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει ένα απέραντο εργοτάξιο παραγωγής ενέργειας  φυσικά υπό τον έλεγχο γερμανικών εταιριών - φαίνεται πως θα αποτύχει για μια ακόμα φορά.

Περνώντας τώρα στην περίοδο 2028 - 2031 - που αντιστοιχεί στην περίοδο 1944 - 1947 που, μεταξύ των άλλων και πέρα από την κατάρρευση του καθεστώτος του Χίτλερ, περιελάμβανε και την δίκη της Νυρεμβέργης και στην οποία περίοδο έτρεχαν συγχρονισμένες  όψεις με αυτές της περιόδου 2028 -2031 -  θα βρούμε μια όψη που διαβάζει " η καταστροφή των αγροτικών και οικονομικών κέντρων από ηφαιστειακή - φυσική η τεχνητή...η πυρηνική έκρηξη, ο σεισμός.. εντάσσονται στην περιγραφή αυτή  (volcanic) - δραστηριότητα η και σαν αποτέλεσμα εφαρμογής ενός παραγωγικού μοντέλου που δεν ευνοεί την αυτάρκεια και έχει σαν αποτέλεσμα τη διάρρηξη του κοινωνικού ιστού,  αναγκάζει την Χώρα να υποταχτεί σε ισχυρότερες δυνάμεις και να προκληθεί βίαια αλλαγή κυβέρνησης - που θα επανεξετάσει τους στόχους της Χώρας -  επειδή η υφιστάμενη κυβέρνηση επιλέγει να αντιμετωπίσει την κατάσταση με απατηλές μεθοδεύσεις" [Πλούτωνας στον Υδροχόο 150ο ΒΔ,  90ο Βουλκάνους στον Ταύρο και 45ο Κρόνος Υποθετικός στους Ιχθείς] .

Σημαντικό ρόλο θα παίξει στα όσα παραπάνω αναφέρθηκαν το κεφάλαιο "Ένοπλες Δυνάμεις"  είτε όσον αφορά στο δικαίωμα την Γερμανίας να έχει ικανές ΕΔ που να μπορούν να στηρίξουν τα ιμπεριαλιστικά της σχέδια, είτε όσον αφορά στο κατά πόσο οι υφιστάμενες ΕΔ μπορούν να αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους της Χώρας . Το θέμα αυτό θα μπει στις προτεραιότητες της Γερμανίας ήδη από το 2022.

Και όλα αυτά σε ένα σκηνικό που λέει πως η Χώρα θα έλθει αντιμέτωπη με καταστροφές στον τομέα ευθύνης της,  η που επηρεάζουν τον τομέα ευθύνης της και οι οποίες καταστροφές  ανατρέπουν τους μακροχρόνιους σχεδιασμούς της και φαίνεται πως η τότε κυβέρνηση θα θελήσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με διοικητικά η και στρατιωτικά μέτρα  χωρίς όμως επιτυχία και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την απώλεια της διεθνούς της αξιοπιστίας και υπόστασης. [Ποσειδώνας στον Κριό 90ο Μεσουράνημα , Ηλιο στον Αιγόκερο και ΒΔ στον Καρκίνο].     

 

Αναλυση

Χάρτης 1/1/1871

Δύο γενέθλιοι σχηματισμοί που καθορίζουν την τύχη της Γερμανίας

Ο πρώτος σχηματισμός μας λέει πως : Η έλλειψη Α Υλών και Ενέργειας  οδηγεί την Γερμανία σε ολοκληρωτικά σχήματα διακυβέρνησης και σε μεθοδεύσεις υφαρπαγής των από τρίτες χώρες

Ο πρώτος σχηματισμός διαβάζει : " Προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα χρηματο-οικονομικής δυστοκίας - που οφείλονται στην εξάρτηση της Χώρας από παραγωγικούς πόρους που βρίσκονται υπό τον έλεγχο άλλων χωρών και η προσπέλαση σε αυτούς υπόκειται σε κανόνες που ορίζουν διεθνείς συμβάσεις που η Χώρα είναι υποχρεωμένη να αποδεχτεί - και προκειμένου η Χώρα να τους ιδιοποιηθεί, από καιρού εις καιρόν εκλέγει Ηγεσίες που διοικούν με το μαστίγιο (δικτάτορες)" [Ουρανός στον Καρκίνο και στον 10ο οίκο 180ο Ερμής στον Αιγόκερο και στον 4ο οίκο και μεσοδιάστημα Δία/Αδμητου 180ο μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Απόλλων].

Ο σχηματισμός αυτός είχε ενεργοποιηθεί το πρώτον την περίοδο 1879 - 1885 - διελαύνων Πλούτωνας σε ταυ τετραγώνου με γενέθλια αντίθεση Ουρανού με Ερμή - και η κύρια θεματολογία της περιόδου είχε να κάνει: με συμμαχίες της Γερμανίας για έλεγχο της Ευρώπης (Αυστρο-ουγγαρία και Ιταλία), με ίδρυση αποικιών στην Αφρική για έλεγχο Α υλών και διαδρόμων μεταφορών ( Γερμανική Νοτιο-δυτική Αφρική, Καμερούν, προτεκτοράτο Ανατολικής Αφρικής) , με μέτρα προστατευτισμού της Γερμανικής Οικονομίας (Νομοθεσία Δασμολόγησης), με μέτρα πολιτικής και εθνικής εκκαθάρισης (νομοθεσία κατά του Σοσιαλισμού, διώξιμο ξένων από την Πρωσία)

Η επόμενη περίοδος ενεργοποίησης είναι από το 1934 έως το 1939  - διελαύνων Πλούτωνας σύνοδος γενέθλιος Ουρανός και αντίθεση γενέθλιος Ερμής. Την περίοδο αυτή η Γερμανία είχε σαν στόχο την κατάκτηση της Ευρώπης και τον έλεγχο των Α Υλών των κατακτημένων χωρών και την χρησιμοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού των ως σκλάβους στην γερμανική βιομηχανία, ενώ ήθελαν οι Γερμανοί να βάλουν χέρι και στα πετρέλαια του Μπακού.  Η περίοδος αυτή χαρακτηρίστηκε από την εδραίωση του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος στην εξουσία, την προσάρτηση της Αυστρίας και της Τσεχοσλοβακίας, την στήριξη του καθεστώτος Φράνκο στην Ισπανία, την δημιουργία του άξονα   Γερμανίας, Ιταλίας και Ιαπωνίας (Tripartite Pact)  και την έναρξη του ΙΙ ΠΠ με την επίθεση στην Πολωνία το 1939.

Ο Πλούτωνας από τον Ζυγό ξαναέκανε ένα ταυ τετραγώνου με την αντίθεση γενέθλιου Ουρανού με γενέθλιο Ερμή την περίοδο 1981 - 1983 που η Γερμανία ήταν διαιρεμένη. Το ουσιαστικό γεγονός που έδωσε ήταν η ανάληψη της Καγκελαρίας από τον Χριστιανοδημοκράτη  Κόλ το 1982 επι κεφαλής του συνασπισμού CDU/ FDP και τις έχασε ο σοσιαλδημοκράτης Σμίτ. Ο Κόλ στα χρόνια της θητείας του  πρωτοστάτησε για την υλοποίηση της ενοποίησης της Ευρώπης και ιδιαίτερα την υλοποίηση του άξονα  Γερμανίας με Γαλλία  και επέβλεψε την ενοποίηση των δύο Γερμανιών.

Στην παρούσα φάση ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερο ενεργοποιεί ξανά τον προαναφερθέντα σχηματισμό (2020 - 2023) προφανώς στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή της περιόδου 1934 -1939. Αν λοιπόν, την περίοδο εκείνη ο εθνικο-σοσιαλισμος ήταν το πολιτικό όχημα εξέλιξης των πραγμάτων στην Γερμανία, σε αυτή την φάση μάλλον θα πρέπει να μιλάμε για οικουμενικό επιχειρηματικό -σοσιαλισμό. Δηλαδή, ένα σύστημα που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Διεθνές Μεγάλο Κεφάλαιο, με αντάλλαγμα κάποια μέτρα στήριξης των Μαζών υπό μορφή 'φιλανθρωπίας' (Κινεζικό μοντέλο σοσιο-καπιταλισμού)

 

Ο δεύτερος σχηματισμός μας λέει πως : Η έλλειψη διάθεσης συνύπαρξης σε ίση βάση με άλλους Λαούς οδηγεί την Γερμανία από καιρού εις καιρόν σε "θάνατο"

Ο δεύτερος σχηματισμός μεγάλου σταυρού στον γενέθλιο χάρτη της Γερμανίας διαβάζει:  :  "Η ανικανότητα των διοικούντων την Χώρα να βρούν ιδεολογικούς συνοδοιπόρους  -επειδή δεν αντιλαμβάνονται την σημασία της δικαιοσύνης στις σχέσεις και στο μοίρασμα των πόρων - και τούτο οφείλεται αφενός στις  εμμονές του βαθέως γερμανικού κατεστημένου αλλά και αφετέρου στην έλλειψη συγκαταβατικής και  ειρηνικής διάθεσης στις όποιες διαπραγματεύσεις. Σαν αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς η Χώρα οδηγείται από καιρού εις καιρόν  σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις υποβάθμισης/εξαθλίωσης του βιοτικού επιπέδου του Λαού - πιθανά συνεπικουρούσης της δράσης εγκληματικών η  τρομοκρατικών στοιχείων - που με την σειρά τους καταλήγουν σε βίαιες εξεγέρσεις που είναι πολεμικές πράξεις εκδίκησης η και σε εξωτερικές παρεμβάσεις που στοχεύουν στην ανατροπή της καθεστηκυίας τάξης και ξαφνικό θάνατο". [μεγάλος σταυρός :  Χαντες (στον Υδροχόο και 4ο οίκο) 180ο ΒΔ/Ποσάϊντον και Σελήνη (στον Ταύρο και στον 8ο οίκο) 180ο  Ηλιος/Ποσάϊντον.]

Η ενεργοποίηση του (Β) γενέθλιου σχηματισμού  από τον διελαύνοντα Ουρανό, Ποσειδώνα και Πλούτωνα

Η ενεργοποίηση του προαναφερθέντος σχηματισμού είναι σημαντική για τις προθέσεις του βαθέως Γερμανικού Κατεστημένου. Θα πρέπει όμως εδώ να πούμε πως η περίοδος 1946 - 1990 δεν είναι ενδεικτική της δράσης του προαναφερθέντα σχηματισμού επειδή η Γερμανία ήταν διηρημένη. Παρόλα αυτά, όπως θα δούμε παρακάτω η ενεργοποίηση του γενέθλιου σχηματισμού από τον διελαύνοντα Ουρανού, τον διελαύνοντα Ποσειδώνα και τον διελαύνοντα Πλούτωνα και στην περίοδο που η Γερμανία ήταν διαιρεμένη, ήταν προς την κατεύθυνση της υλοποίησης των εμμονών του βαθέως Γερμανικού Κατεστημένου - Κτίσιμο μιας ισχυρής παραγωγικής υποδομής μέσα από μια δεξιά και ακροδεξιά κυβερνησιμότητα πασπαλισμένη από καιρού εις καιρόν με ψήγματα σοσιαλδημοκρατίας  για να μην ξεφεύγουν τα πράγματα  και με στόχο την κυριαρχία του Κεφαλαίου στην διακυβέρνηση της Χώρας - που εκφραζόταν με την απαραίτητη συμμετοχή του 'μπαλαντέρ'  FDP (Φιλελευθεροι)

Ο διελαύνων Ουρανός σε σχέση με το γενέθλιο τετράγωνο Σελήνης και Χαντές

Ο γενέθλιος σχηματισμός στον οποίο συμμετέχει το τετράγωνο της Σελήνης με τον Χαντές  ενεργοποιήθηκε την περίοδο του Ι ΠΠ (έναρξη 7/1914 με τον διελ Ουρανό (στον Υδροχόο = αντισυμβατική/αψυχολόγητη συμπεριφορά) σε σύνοδο με τον Χαντές (= μεγάλες φυσικές καταστροφές και απώλειες εξ αιτίας της μη ορθής εκτίμησης του κινδύνου), τον διελ  Χαντές (στους Ιχθείς = καταστροφές εξ αιτίας λαθών η εξαπάτησης) σε όψη 45ο με τον γεν Χαντές και σε όψη 90ο του διελαύνοντα Ουρανού με την γεν Σελήνη (= περιορισμός στις ελευθερίες του Λαού και στην κάλυψη των βασικών αναγκών επιβίωσης εξ αιτίας της χρήσης στρατιωτικών μέσων για την επιβολή των στόχων της Χώρας) και τον διελ Πλούτωνα σε αντιπαραλληλία με τον γεν Χαντες (= άρνηση επικοινωνίας με τους αντιπάλους προκειμένου να αποφευχθούν η και διευθετηθούν μεγάλες εκατέρωθεν καταστροφές ). Δηλαδή η Γερμανία καταστράφηκε στον Ι ΠΠ επειδή τράβηξε τα πράγματα στα άκρα, πιθανά εν γνώσει της πως θα ηττηθεί. Η επόμενη ενεργοποίηση έγινε από τον Ουρανό  πάλι το 1937 σε σύνοδο με την γενέθλια Σελήνη που είχαμε την συμμαχία Γερμανίας με Ιταλία και Ιαπωνία. Συμμαχία που αποσκοπούσε στον έλεγχο των παγκόσμιων πόρων. Η επόμενη ενεργοποίηση έγινε το 1957 με τον διελαύνοντα Ουρανό σε όψη 90ο με την γενέθλια Σελήνη και 180ο με τον γενέθλιο Χαντες και είχαμε την ένταξη της Δυτικής Γερμανίας στην ΕΟΚ που από πλευράς Γερμανών είχε σαν στόχο την μακροπρόθεσμη κυριαρχία της Γερμανίας στην Ευρώπη. Το 1976 - που ο διελαύνων Ουρανός είναι απέναντι από την γενέθλια Σελήνη και σε όψη 90ο με τον Χαντες- σχηματίσθηκε η Κυβερνηση του σοσιαλδημοκρατη Σμιτ, αλλά και ψηφίστηκε ο νόμος Mitbestimmungsgesetz 1976 με βάση τον οποίον οι μισές θέσεις στα διοικητικά συμβούλια εταιριών και οργανισμών με πάνω από 2000 εργαζόμενους θα καταλαμβάνονται από εκπροσώπους των εργαζομένων και των εργατών. Η επόμενη σύνοδος του διελαύνοντα Ουρανού με τον Χαντές και σε όψη 90ο με την γενέθλια Σελήνη το 1997, ναι μεν δεν έδωσε άμεσα γεγονότα για την Γερμανία, πλην όμως έδωσε έμμεσα με την Σύνοδο του Λουξεμβούργου  όπου αποφασίστηκε η διεύρυνση της ΕΕ - που έτσι η αλλιώς ήταν ήδη υπό γερμανικό έλεγχο - και η προσέγγιση των Γερμανών στο θέμα είναι η διαχρονικά γνωστή αρπαγή του πλούτου των χωρών/στόχων. Η επόμενη ενεργοποίηση του γενέθλιου σχηματισμού έγινε το 2020 με τον Ουρανό πάνω στην γενέθλια Σελήνη του χάρτη του 1871 σε όψη 90ο με τον Χαντές . Τα  ταμεία της Γερμανίας είναι θεωρητικά γεμάτα - λέω θεωρητικά γιατί η Γερμανία έχει ένα εξαιρετικά επικίνδυνο άνοιγμα κινδύνου σε τοξικά παράγωγα και ασφάλιστρα κινδύνου που μπορούν να τινάξουν κυριολεκτικά το Δημόσιο Ταμείο της αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην διεθνή Χρηματαγορά. Με το πρόσχημα της λήψης εκτάκτων χρηματοοικονομικών μέτρων για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της Πανδημίας η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα επέτεινε την εφαρμογή του  προγράμματος επαναγοράς χρηματοοικονομικών εργαλείων και κρατικών ομολόγων  (ΕΑΡΡ) - με το πρόσχημα πως η διευθέτηση αυτή συμβάλλει στην σταθερότητα των Αγορών και την αύξηση της κατανάλωσης - και αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Γερμανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου που έκρινε το πρόγραμμα αντισυνταγματικό.  Έτσι, η Γερμανία βρέθηκε σε αδυναμία να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα αυτό εις βάρος των λαών της Ευρώπης εξ αιτίας της υγειονομικής κρίσης, αλλά και εξ αιτίας του προαναφερθέντος προβλήματος με τα παράγωγα.

Ο διελαύνων Ποσειδώνας σε σχέση με το γενέθλιο τετράγωνο Σελήνης και Χαντές

Στην συνέχεια όταν ο διελαύνων Ποσειδώνας από τον Λέοντα (= αδυναμία της Ηγεσίας να θρέψει τον Λαό επειδή εμμένει σε μη βιώσιμα σχήματα δράσεων),  βρέθηκε σε όψη 90ο με την γενέθλια Σελήνη και 180ο με τον γενέθλιο  Χαντές, είχαμε το τέλος του Ι ΠΠ με ήττα της Γερμανίας το 1918. Η επόμενη δράση του Ποσειδώνα πάνω στον αναλυόμενο γενέθλιο σχηματισμό υπήρξε το 1938 με τον Ποσειδώνα στην Παρθένο (=αδυναμία να βρεθεί ένας κοινός τόπος συνύπαρξης με τους εταίρους ) σε όψη 135ο με την γενέθλια Σελήνη και τον γενέθλιο Χαντες και συνέπεσε με την προσάρτηση της Αυστρίας και της Τσεχοσλοβακίας στην Γερμανία. Ακολούθησε το 1958 η ίδρυση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με τον Ποσειδώνα στον Σκορπιό  ( = 'μπερδεμένοι φανατικοί' αλλά και 'παράλογο μονοπώλιο', αλλά και 'χειραγώγηση κέντρων πολιτικών αποφάσεων' ) να ενεργοποιεί σε ταυ τετραγώνου το γενέθλιο τετράγωνο Χαντές με Σελήνη . Στη συνέχεια το 2000 ο Ποσειδώνας στον Υδροχόο (= δημιουργική απάτη ) σε σύνοδο με τον Χαντές και σε όψη 90ο με την γενέθλια Σελήνη, ξαναενεργοποίησε τον συγκεκριμένο σχηματισμό και είχαμε την γέννηση του Ευρώ, που στην ουσία είναι το Μάρκο.  Η επόμενη ενεργοποίηση γίνεται την περίοδο 2022 -2023 με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα στους Ιχθείς ( = απώλειες εξ αιτίας ενός σκανδάλου που οφείλεται σε απατηλές επιρροές - παγκοσμιοποίηση των Μονοπωλίων -  που προκαλούν αστάθεια στις αποφάσεις και στις επιλογές της Χώρας) σε όψη 45ο με την Σελήνη και τον Χαντές. Και αυτή την φορά το θέμα θα έχει να κάνει με τα ομόλογα Γερμανικού Δημοσίου , με την εξάρτηση της Χώρας από τους εμπορικούς της εταίρους και με το μεταφορικό έργο και την αδυναμία ελέγχου πάνω στους αγωγούς φυσικού αερίου και τις συνέπειες αυτών των παραμέτρων - πιθανά σαν αποτέλεσμα της κατάστασης των Χρηματιστηρίων - στα λαϊκά στρώματα - κυρίως όσον αφορά στο επισιτιστικό - στις δημόσιες κοινωνικές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες υγείας, αλλά και στις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας .

Ο διελαύνων Πλούτωνας σε σχέση με το γενέθλιο τετράγωνο Σελήνης και Χαντές

Στην συνέχεια θα εξετάσουμε  την ιστορική εξέλιξη, του αγγίγματος του Πλούτωνα στον προαναφερθέντα γενέθλιο σχηματισμό: 1905 - 1906 [διελαύνων Πλούτωνας στους Διδύμους = συγκαλυμμένες επιχειρηματικές δράσεις που αφορούν στους διεθνείς διαδρόμους μεταφορών ] σε γωνία 45ο με την Σελήνη και 135ο με τον Χαντές.  Κρίση του Μαρόκου όπου οι Γερμανοί θέλησαν να εκμεταλλευτούν την άρνηση των Μαροκινών να είναι υπό Γαλλικό έλεγχο και παρενέβησαν με αποτέλεσμα όμως στην Σύνοδο της Αlcecira να ακυρωθεί η πρωτοβουλία τους και να χειροτερέψουν οι σχέσεις με την Γαλλία. Την περίοδο 1942 - 1944 : όταν ο Πλούτωνας - από τον Λέοντα [= συγκέντρωση μεγάλης στρατιωτικής ισχύος με σκοπό να εξουσιάσει τους άλλους ] και στον 10ο οίκο σε όψη 90ο με την γενέθλια Σελήνη και 180ο με τον γενέθλιο Χαντες - ενεργοποίησε τον προαναφερθέντα γενέθλιο σχηματισμό, είχαμε την ανατροπή των σχεδίων της Γερμανίας με το ξαφνικό  πάγωμα του blitz·krieg που τελικά οδήγησε στην κατάρρευση του ΙΙΙ Ράϊχ!  Την περίοδο 1965 -1966 με τον διελαύνοντα Πλούτωνα - από την Παρθένο [ = αυτοκαταστροφικές επιχειρηματικές δράσεις που αφορούν στον κρυφό έλεγχο των μεταφορικών δικτύων από επιχειρηματικά συμφέροντα] -  σε όψη 135ο με την γενέθλια Σελήνη και τον γενέθλιο Χαντές στην εξουσία ανήλθαν ο Χριστιανοδημοκράτης Λ. Ερχαρτ επικεφαλής του συνασπισμού CDU/FDP και τον Δεκέμβριο του 1966 την Καγκελαρία ανέλαβε ο Χριστιανοδημοκράτης και παλιό μέλος του ναζιστικού κόμματος  Κιεσινγκερ. Δηλαδή το γερμανικό βαθύ κράτος ανέλαβε πάλι την εξουσία στην (Δυτική) Γερμανία. Και όχι μόνο αυτό, μια και την ίδια περίοδο υπογράφτηκε το πρωτόλειο της σημερινής μορφής της ΕΕ  ‘Merger Treaty’ με την όποια η ΕΕ αποκτούσε ένα ενιαίο διοικητικό σκέλος (Κομισιόν) και ένα ενιαίο εκτελεστικό σκέλος (το Συμβούλιο) .

Την περίοδο 1981 - 1983 : διελαύνων Πλούτωνας από τον Σκορπιό -  σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο της Γαλλίας (Χάρτης του 1792) που την ίδια περίοδο έκανε στροφή προς τον Σοσιαλισμό με την εκλογή του Μιτεράν (1981) στην προεδρία και υπέφερε από μεγάλη τρομοκρατική δράση -  δημιουργεί ένα ταυ τετραγώνου σε αντίθεση με την γενέθλια Σελήνη και σε όψη 90ο με τον γενέθλιο Χαντές, και το  σημαντικό γεγονός για την διηρημένη Γερμανία είναι η ανάληψη της Καγκελαρίας από τον Χριστιανοδημοκράτη  Κολ, που  πρωτοστάτησε στην δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στην εγκαθίδρυση του άξονα Γαλλίας /Γερμανίας. Ο Κόλ εφάρμοσε μια κοινωνικό-οικονομική πολιτική που είναι γνωστή με το όνομα Wende (αντιστροφή) που αποσκοπούσε στην μείωση του κρατικού παρεμβατισμού στην Οικονομία, πράγμα που μεσομακροπρόθεσμα το πέτυχε - η συμμετοχή του Κράτους στην Οικονομία μειώθηκε από 52% στο 46% μέχρι το 1990 -  πλην όμως ως αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ονειρευόταν ο Κολ όσον αφορά στην ταχύτητα απόδοσης των μεταρρυθμίσεων. Ο πληθωρισμός βελτιώθηκε ελάχιστα, η ανεργία καθόλου κλπ. Δηλαδή, είχαμε πάλι μια ανατροπή των σχεδίων της Γερμανικής Κυβέρνησης, που υλοποιούσε η προηγούμενη υπό τον σοσιαλδημοκράτη Schmidt Κυβέρνηση. Ταυτόχρονα την ίδια περίοδο είχαμε την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ. Η επιθυμία της Γερμανίας  για να μπει η Ελλάδα στην ΕΕ είχε να κάνει με τον ορυκτό πλούτο  και την γεωστρατηγική της θέση.   Δηλαδή, η ενεργοποίηση του τετραγώνου γενέθλιας Σελήνης με τον Χαντες από τον διελαύνοντα Πλούτωνα, μας δίνει μια σημαντική αλλαγή στην πορεία της Χώρας όσον αφορά στον κοινωνικο-οικονομικό της μοντέλο αλλά και όσον αφορά στο πως βλέπει η Ηγεσία της Γερμανίας την υπόλοιπη Ευρώπη.  

Την περίοδο 2026-2027, ο διελαύνων Πλούτωνας είναι σε σύνοδο με τον Χαντές  και ενεργοποιεί πάλι τον προαναφερθέντα μεγάλο σταυρό από το αντίθετο σημείο από αυτό της περιόδου 1942 -1944.  Πέρα όμως από την ανατροπή των σχεδίων της Χώρας, θα πρέπει να σημειώσουμε πως στην περίοδο 1942 - 1944 το διακύβευμα για τους Γερμανούς  ήταν το πολίτευμα τους (εθνικο-σοσιαλισμός =εθνοκεντρικός σοσιαλισμός και παραγωγική ανάπτυξη βασισμένη στην γερμανική επιχειρηματικότητα, με κεντρικό κυβερνητικό σχεδιασμό και έλεγχο/αρπαγή των Α Υλών και Ενέργειας αλλά  και του ανθρωπίνου δυναμικού των κατακτημένων χωρών προκειμένου να κυριαρχήσει η γερμανική βιομηχανία ) και η δημιουργία της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης.  Το αντίθετο είναι ο οικουμενικός σοσιοκαπιταλισμός και η παραγωγική ανάπτυξη βασισμένη στην διεθνή μεγαλο-επιχειρηματικότητα χωρίς παρέμβαση του Κράτους (νεοφιλελεύθερος σοσιο-καπιταλισμός). Η στρατηγική της Χώρας να εφαρμόσει το πρωτόκολλο της Μεγάλης Επανεκκίνησης και της Κλιματικής Αλλαγής - που απ' όσα διακηρύσσει ο CEO του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Martin Schwab, επιχειρείται κάτω από την ομπρέλα του νεοφιλελεύθερου σοσιο-καπιταλισμού -  έχοντας κατά νου να υφαρπάξει πόρους από τον Νότο - π.χ η Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει ένα απέραντο εργοτάξιο παραγωγής ενέργειας  φυσικά υπό τον έλεγχο γερμανικών εταιριών - φαίνεται πως θα αποτύχει για μια ακόμα φορά.

Η Ανάλυση για την Γερμανία του 2022

Την καγκελαρία ανέλαβε το 2022 ο σοσιαλδημοκράτης Olaf Scholz επί κεφαλής ενός συνασπισμού των Σοσιαλδημοκρατών, των Πρασίνων και των επιχειρηματο-κεντρικών Ελευθέρων Δημοκρατών. Το Έργο που καλείται να υλοποιήσει είναι η εφαρμογή στην Γερμανία των έργων  της Μεγάλης Επανεκκίνησης και της Κλιματικής Αλλαγής, υπό συνθήκες μη ελέγχου των Α Υλών και της Ενέργειας, αλλά και των διαδρόμων μεταφορών

Τα προοδευτικά του 2022 μας λένε τα εξής :

 


 

Οι εμμονές του βαθέως γερμανικού κατεστημένου αναφορικά με το ρόλο της Χώρας στα διεθνή τεκταινόμενα, οδηγούν σε κακιά χρήση των πόρων της Χώρας, που έχει σαν αποτέλεσμα την αδυναμία κάλυψης των βασικών αναγκών στο σιτιστικό και στην ενέργεια και ωθούν τα πράγματα στην επιβολή μιας ολοκληρωτικής μορφής διακυβέρνησης προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση  [ προοδ  Ζευς  στους Διδύμους 45ο γενέθλια Σελήνη στον Ταύρο και στον 8ο οίκο].

Η αδυναμία να συντονιστούν οι επιδιώξεις του Διεθνούς Μεγάλου Κεφαλαίου με τις εθνικές ανάγκες της Γερμανίας, σε συνδυασμό με τις ενοχές που νοιώθει η Ηγεσία της Χώρας αναφορικά με τον Ι και τον ΙΙ ΠΠ, οδηγούν αφενός σε παραβιάσεις του Συντάγματος - προκειμένου να βρεθεί μια διέξοδος στο προαναφερθέν πρόβλημα - και σε υφεσιακούς Προϋπολογισμούς όσον αφορά στην λειτουργία του Κράτους [ προοδ Ήλιος στους Διδύμους  150ο γεν Ήλιος στον Αιγόκερο και στον 4ο οίκο , προοδ Χείρωνας στον Κριό 90ο γεν Ήλιος].

Η έλλειψη αυτάρκειας και επάρκειας όσον αφορά στην κάλυψη των βασικών σιτιστικών και ενεργειακών αναγκών - εξ αιτίας μη διαπραγματεύσιμων διεθνών συνθηκών - μπορεί να οδηγήσει σε εσωτερική αναστάτωση - που μπορεί να εκδηλωθεί ως αποκλεισμός των σημείων εισόδου και εξόδου της Χώρας - και με την Ηγεσία της Χώρας να θέλει να επιλύσει μόνη της το πρόβλημα και χωρίς εξωτερική βοήθεια [προοδ Δίας στον Υδροχόο και προοδ ΒΔ στον Καρκίνο 180ο γεν Κρόνος στον Αιγόκερο και στον 3ο γεν οίκο].

Ένα νομοθετικό πλαίσιο που εμποδίζει την Ηγεσία να υλοποιήσει εθνοκεντρικά σχέδια ανάπτυξης σε συνδυασμό με την αδυναμία να βρεθεί κοινός τόπος αναφορικά με τις επιδιώξεις του Διεθνούς Μεγάλου Κεφαλαίου μπορούν να οδηγήσουν σε δικτατορική διακυβέρνηση - προκειμένου να μην χάσει τον έλεγχο το γερμανικό βαθύ κράτος - και σε περιορισμό των ελευθεριών των γερμανών πολιτών,  εκτός και αν το γερμανικό βαθύ κράτος αποφασίσει να συνεργαστεί με τα άλλα κράτη οπότε και θα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει ένα υπαρξιακό κίνδυνο που θα έχει να κάνει με την ακεραιότητα της Χώρας [προοδ Ήλιος 45ο + προοδ Μεσουράνημα 135ο  γεν Ουρανός στον Καρκίνο και στον 10ο γεν οίκο  και προοδ Άρης 60ο γεν Ουρανός ].

Μεγάλες φυσικές καταστροφές σε συνδυασμό με την υποβάθμιση των συνεπειών της μερικής η και ολικής σιτιστικής και ενεργειακής αυτάρκειας στην Οικονομία της Χώρας και στην ευημερία του Λαού της, μπορεί να καταλήξει σε αποκλεισμό των σημείων εισόδου και εξόδου από την Χώρα και ουσιαστικά να οδηγήσει στην διάσπαση του κοινωνικού της ιστού, αλλά και σε μεγάλες καταστροφές οικονομικών και αγροτικών κέντρων της Χώρας [προοδ Δίας στον Καρκίνο και στον 5ο προοδ οικο 45ο γεν Πλούτωνας στον Ταύρο και στον 8ο γεν οίκο και προοδ ΒΔ στον Καρκίνο και στον 5ο προοδ οίκο  45ο γεν Πλούτωνας].

Οι ενοχές της Γερμανίας για τους δύο παγκοσμίους πολέμους σε συνδυασμό με ένα νομοθετικό πλαίσιο που βάζει φραγμούς στα σχέδια της Ηγεσίας της Χώρας -όσον αφορά στην σιτιστική και ενεργειακή επάρκεια -  αλλά και σε συνδυασμό με κάποιας μορφής πολεμικές πράξεις, οδηγούν την Χώρα σε μια εσωτερική αναστάτωση - εξ αιτίας της αποτυχίας των μακροπρόθεσμων σχεδιασμών για το σιτιστικό και την ενεργειακή επάρκεια - την οποία θα θελήσει η Γερμανική Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει μόνη της και χωρίς την βοήθεια των συμμάχων της [προοδ Χείρωνας στον Κριό και στον 1ο προοδ οίκο 90ο γεν ΒΔ και γεν Μεσουράνημα  στον Καρκίνο και στον 10ο οίκο , Προοδ Μεσουράνημα στον Τοξότη 150ο γεν ΒΔ και γεν Μεσουράνημα στον Καρκίνο ,  προοδ Χαντές στον Υδροχόο και στον 12ο προοδ οίκο  150ο γεν Μεσουράνημα και γεν ΒΔ στον Καρκίνο].

Η Ηλιακή Επιστροφή του 2022


 


Ο Ωροσκόπος της ΗΕ είναι στον 10ο οίκο [= αλλαγή Ηγέτη, τερματισμός προσπάθειας για ανεξαρτησία/ αυτόνομη γεωπολιτική και γεωοικονομική στρατηγική] στον Καρκίνο [ = αναστάτωση στα λαϊκά στρώματα εξ αιτίας των επιπτώσεων των έργων της Κλιματικής Αλλαγής στο εισόδημα και στον λαϊκό πλούτο], σε σύνοδο με τον Χαντές πάνω στο γενέθλιο Μεσουράνημα [= απαισιόδοξος λαός εξ αιτίας μιας καρμικής δοκιμασίας που έχει να κάνει με κατάχρηση εξουσίας και με διαφθορά] και σε σύνοδο με τον Υποθετικό Κρόνο [=αυτοκρατορική και κυριαρχική συμπεριφορά από πλευράς πραγματικής Ηγεσίας] και σε σύνοδο με τον απλανή Alhena [= αδυναμία κάλυψης βασικών λαϊκών αναγκών επιβίωσης εξ αιτίας την αντιπαλότητας του επιχειρηματικού κατεστημένου με τα λαϊκά στρώματα]

Επί πλέον ο Ωροσκόπος της ΗΕ μας λέει πως ' η έλλειψη σιτιστικού ιστού και ενέργειας σε συνδυασμό με την πολιτικοποίηση των πόρων (π.χ. η μη δυνατότητα προμηθείας φυσικού αερίου από την Ρωσία επειδή αυτό επιβάλλει η πολιτική του αγγλοσαξονικού άξονα) από πλευράς Κυβέρνησης, αλλά και εξ αιτίας των συνταγματικών παραβιάσεων - προκειμένου να προχωρήσουν τα έργα της Κλιματικής Αλλαγής - και των επιπτώσεων των παραβιάσεων  αυτών στον λαϊκό πλούτο και στις λαϊκές ελευθερίες οδηγούν την χώρα σε καρμικές δοκιμασίες που έχουν να κάνουν και με την διαφθορά και τον Λαό σε μεγάλη ανησυχία και ένταση' [Ωροσκόπος ΗΕ στον Καρκίνο και στον 10ο γενέθλιο οίκο 180ο γεν Ηλιος και γεν Αφροδίτη στον Αιγόκερο και στον 4ο γεν οίκο, σύνοδο γεν Μεσουράνημα και  ΒΔ στον Καρκίνο και στον 10ο οίκο, 90ο γεν Ωροσκόπος στον Ζυγό].

Το Μεσουράνημα της ΗΕ είναι στους Ιχθείς [ = η Ηγεσία της Χώρας επανεξετάζει τα ιδανικά της Χώρας και σχεδιάζει τον οδικό χάρτη για την επίτευξη τους] και βρίσκεται στον 5ο γενέθλιο οίκο [= αντιμετώπιση της πραγματικότητας μέσα από ιδεαλιστικές διεξόδους]. Το Μεσουράνημα είναι επίσης σε σύνοδο με τον απλανή Fomalhaut [= (θα επιχειρηθεί) το στρογγύλεμα των αιτίων αποτυχιών του παρελθόντος προκειμένου να υλοποιηθούν τα (καρμικά) σχέδια της Χώρας που όμως θα οδηγήσουν σε απώλειες εξ αιτίας λανθασμένης αντίληψης του κινδύνου]

Το Μεσουράνημα επίσης μας λέει πως ' Η Ηγεσία της Χώρας και προκειμένου να πείσει τον Λαό  να συναινέσει σε αλλαγές στο Σύνταγμα - ώστε να νομιμοποιηθούν τα προαπαιτούμενα για τα έργα της Μεγάλης Επανεκκίνησης και της Κλιματικής Αλλαγής- υπόσχεται στον Γερμανικό Λαό καλύτερες μέρες με πλήρη επάρκεια στην κάλυψη των σιτιστικών και ενεργειακών αναγκών , αλλά και με συμμετοχή στις αποφάσεις για τα παγκόσμια δίκτυα μεταφορών (έλεγχος του μεταφορικού κόστους) σε συνεργασία με τους συμμάχους και τους ξένους επενδυτές  της Χώρας' [Μεσουράνημα ΗΕ στους Ιχθείς 60ο γεν Σελήνη και γεν Ήλιος, 120ο γεν ΒΔ, 120ο γεν Μεσουράνημα].

2022 Η κατάσταση στην Χώρα

Κατά τομέα ο χάρτης του 1871 μας δίνει τις εξής πληροφορίες

a.      Η εικόνα της Χώρας γενικά καλή

b.      Το Δημόσιο Ταμείο και το Τραπεζικό Σύστημα σε καλή κατάσταση μέχρι τον Ιούλιο του 2022. Θα ακολουθήσουν προβλήματα μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου οπότε και η κατάσταση εκτονώνεται. Πάντως καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς γίνεται φανερό πως, είτε υπάρχει λάθος κατεύθυνση στην διοίκηση των Χρηματο-οικονομικών και του Χρηματιστηρίου της Χώρας - κυρίως όσον αφορά στην διαπραγμάτευση των ομολόγων του γερμανικού δημοσίου - είτε και δεν υπάρχουν τα απαραίτητα κεφάλαια για να υλοποιήσει η Χώρα τα σχέδια της για το μέλλον

c.       Οι εμπορικές σχέσεις με γειτονικές χώρες και με τους εταίρους όχι καλές για όλο το 2022.  Αιτία πιθανά είναι αφενός  η ασυμφωνία όσον αφορά στο κόστος του μεταφορικού έργου και στον έλεγχο των διαδρόμων μεταφορών, αλλά και αφετέρου οι περιορισμοί στις επιλογές της Γερμανίας εξ αιτίας  και της ένταξης της στον Αγγλοσαξονικό άξονα αλλά και εξ αιτίας των έργων της Μεγάλης Επανεκκίνησης και Κλιματικής Αλλαγής

d.      Παρόμοια είναι και η κατάσταση στον παραγωγικό τομέα της Χώρας εξ αιτίας της έλλειψης δυνατότητας ελέγχου του κόστους των Α Υλών και της Ενέργειας

e.      Με εξαίρεση κάποιο διάστημα του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου - Απρίλιου η κατάσταση του Χρηματιστηρίου και των Επενδύσεων καλή. Την  περίοδο όμως Ιουλιου - Σεπτέμβριου η χρηματιστηριακή δραστηριότητα θα επηρεαστεί από τα συμβαίνοντα στα Αμερικανικά Χρηματιστήρια

f.         Παρόλη την περιστολή δαπανών του Κοινωνικού Κράτους και της Δημόσιας Υγείας, η κατάσταση στους τομείς αυτούς είναι καλή μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, οπότε και αρχίζουν και συσσωρεύονται σύννεφά πιθανά σχετιζόμενα με περικοπές προκειμένου να εξευρεθούν πόροι για τα έργα της Μεγάλης Επανεκκίνησης και Κλιματικής Αλλαγής

g.      Οι σχέσεις με τους εταίρους γενικά κακές μέχρι τον Σεπτέμβριο οπότε και τα πράγματα κάπως ηρεμούν μέχρι και τον Νοέμβριο για να ξαναχειροτερέψουν τον Δεκέμβριο. Στις περιόδους αυτές ίσως ζητηθεί από την Γερμανία να συνεισφέρει δυνάμεις στο ΝΑΤΟ για μια εκστρατεία (;) η οποία χαλάει την πολιτική ουδετερότητας που θέλει να εφαρμόσει η Γερμανία. Τα πράγματα πάντως θα χειροτερέψουν πολύ το 2023 στο κεφάλαιο αυτό.

h.      Από τα μέσα Μαΐου έως το τέλος Ιουλίου και από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως το τέλος του χρόνου, η Χώρα μπορεί να έχει πρόβλημα με το Χρέος της αλλά και με την ρευστοποίηση η και τον εγκλωβισμό των κύριων τραπεζών της σε τοξικά παράγωγα (σε συνδυασμο με το (b))

i.        Το Μεταναστευτικό θα είναι ψηλά στην ατζέντα, όπως και η διαπίστωση πως η εξωτερική πολιτική της Χώρας δεν είναι αποτελεσματική, για να μην πω πώς είναι αποτυχημένη.

j.        Φαίνεται επίσης πως υπάρχουν υποβόσκοντα προβλήματα στην λειτουργία του Δικαστικού Σώματος - που η πολιτική Ηγεσία θέλει να ποδηγετήσει προκειμένου να περάσει την Νομοθεσία που θέλει - και που προϊόντος του χρόνου το Δικαστικό Σώμα αντιδρά με τις αποφάσεις της Κυβέρνησης.

k.       Σίγουρα η Γερμανία θα έχει σοβαρό πρόβλημα Ηγεσίας και λειτουργίας του υπουργικού συμβουλίου και αυτό θα επιδεινωθεί για ένα μήνα (μέσα Σεπτεμβρίου έως μέσα Οκτωβρίου) όπου ίσως η διοίκηση μπορεί να πάρει χροιά ολοκληρωτισμού η και μπορεί να αλλάξει(;).

l.        Υπάρχει η πιθανότητα να ξεκινήσουν διαδικασίες αλλαγής του Συντάγματος - ώστε να μπορέσει η Ηγεσία της Χώρας να προσαρμόσει το Σύνταγμα της στις επιταγές της Μεγάλης Επανεκκίνησης και των έργων της Κλιματικής Αλλαγής - αλλά αυτό δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση για να περάσει και θα υπάρξουν και λαϊκές αντιδράσεις αλλά και αντίσταση του Νομοθετικού Σώματος (σημείο (n) κατωτέρω)

m.    Η συμμετοχή της Γερμανίας σε αμυντικούς συνασπισμούς και το κόστος της συμμετοχής αυτής θα προβληματίσουν και την Ηγεσία και τον Λαό της Γερμανίας με μια αυξανόμενη ένταση καθώς προχωράει ο χρόνος, χωρίς όμως να φτάσουν σε σημείο βρασμού μέσα στο 2022.

n.      Η λειτουργία του Νομοθετικού Σώματος της Χώρας προϊόντος του χρόνου γίνεται δυσκολότερη και γιατί ο συνασπισμός της Κυβέρνησης είναι ετερόκλητος, αλλά και γιατί φαίνεται πως οι βουλευτές αντιδρούν στα νομοσχέδια που φέρνει η Κυβέρνηση για να ψηφιστούν επειδή αυτά στην ουσία καταπατούν το Σύνταγμα της Χώρας.

 

 

Χαρτης 3/10/1990

Η μακροπρόθεσμη εικόνα της εξέλιξης των πραγμάτων στην Γερμανία μέχρι το τέλος του αιώνα και με βάση τον χάρτη της επανένωσης των δυο Γερμανιών είναι το ίδιο καταθλιπτική όπως αυτή του χάρτη του 1871, με εξαίρεση ένα διάστημα ανάμεσα στο 2044 έως το 2058 που η Χώρα θα καταφέρει να βγάλει το κεφάλι έξω από το νερό. Ειδική είναι η περίοδος 2079 - 2083 όπου η 'βύθιση' είναι πολύ μεγάλη και συμπίπτει με αυτή και άλλων χωρών της Δύσης. Με το θέμα αυτό θα ασχοληθώ σε άλλη ανάρτηση μου.

Η Αχίλλειος Πτέρνα του χάρτη είναι διαχρονικά τα θέματα του 6ου οίκου.

Η κατάσταση για το 2022 προσομοιάζει με αυτή του χάρτη του 1871, με εξαίρεση τα του Παραγωγικού Ιστού και του Οικιστικού τομέα όπου ο χάρτης του 1990 εμφανίζει μια καλύτερη εικόνα από αυτή του χάρτη του 1871 και αυτό ίσως οφείλεται στον Οικιστικό τομέα.

 

Comments

Popular posts from this blog

2024 - Προς ένα νέο Κόσμο : Δυο βήματα μπρός και ένα πίσω

ΗΠΑ 2024…Εντονα φυσικά φαινόμενα;

BRICS - Πόσο βιώσιμο είναι το σχέδιο;