Καναδάς 2022 : Διακυβεύεται η Μεγάλη Επανεκκίνηση...

 

 


 

 

 

 

 

 

Εισαγωγή

Ο Καναδάς είναι ένα πολυ-πολιτισμικό κράτος με πληθυσμό 38,5 εκατ  με αυξητικές τάσεις και με αναμενόμενη διάρκεια ζωής τα 82 χρόνια.  Έχει ένα πολύ υψηλό δείκτη Κοινωνικής Ανέλιξης (HDI = 0,93) αλλά και ένα μέτριο δείκτη Κοινωνικο-οικονομικής Ισότητας (GINI = 30,3). Η φτώχια ανέρχεται στο 13% και η ανεργία στο 7,7%

Το ΑΕΠ της Χώρας ανέρχεται στα $2,0τρις και το κατά κεφαλή στα $52,800.

Ο Πρωτογενής τομέας συμμετέχει με ένα ισχνό 6% στην Οικονομία του Καναδά και το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσοστού αφορά σε ορυκτά, πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός τομέας φθίνει μια και οι νέοι δεν θέλουν να απασχοληθούν σε αυτούς, προτιμώντας τον τομέα Υπηρεσιών που συμμετέχει με ένα 75% στην Οικονομία του Καναδά. Επομένως ο Καναδάς - όπως και όλες οι αναπτυγμένες δυτικές κοινωνίες - έχει πρόβλημα αυτάρκειας στην κάλυψη των βασικών αναγκών επιβίωσης των λαϊκών στρωμάτων.

Ο Καναδάς εισάγει αυτοκίνητα και ανταλλακτικά, ακατέργαστο πετρέλαιο και σχετικά προϊόντα, τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φάρμακα και είδη διατροφής με το σύνολο των εισαγωγών να ανέρχονται σε $453δις. Ο Καναδάς εξάγει ακατέργαστο και επεξεργασμένο πετρέλαιο, αυτοκίνητα, αεροπλάνα και ελικόπτερα αλλά και διαστημόπλοια και το σύνολο των εξαγωγών του ανέρχεται σε $446δις. Δηλαδή έχει ένα ελλειμματικό εμπορικό ισοζύγιο τάξης μεγέθους 7δις.

Το Χρέος της Χώρας ανέρχεται στα $2,8τρις (140% του ΑΕΠ).

Οι Ένοπλες Δυνάμεις κατατάσσονται στην 23 θέση από τις 140 όσον αφορά στο μέγεθος και με ένα ποιοτικό δείκτη 0,36 (άριστα το 0,00).΄

Θεωρητικά 'εχθρός' του Καναδά είναι η Ρωσία, αν και στην πράξη και παρόλο που οι ΗΠΑ είναι ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος του Καναδά, η διοίκηση Μπάϊντεν προχώρησε σε κινήσεις που μόνο φιλικές δεν είναι για τον Καναδά, αφενός και όσον αφορά στην ακύρωση του έργου Keystone XL Pipeline , αλλά και αφετέρου δεν προσκάλεσε τον Καναδά να συμμετέχει στην AUCUS Pact

Στην παρούσα φάση ο Καναδάς έχει τρία σοβαρά θέματα.

Το πρώτο αφορά στην ακύρωση του έργου Keystone XL που κατά τον υπουργό οικονομικών της πολιτείας της Αλβέρτας προκάλεσε ζημία $1,3δις που αφορά δαπάνες που ήδη έχει κάνει ο Καναδάς για το έργο και επί πλέον προχώρησε στην καταγγελία πως η πράξη αυτή ήταν 'εσκεμμένη'. Αν και το ενδιαφέρον επίσης είναι πως ο Πρωθυπουργός του Καναδά , Τριντό, είναι από τους θερμούς υποστηρικτές της Μεγάλης Επανεκκίνησης και των έργων της Κλιματικής Αλλαγής , ο τελευταίος αναγκάστηκε να 'διαπραγματευτεί' το θέμα με τον Μπάϊντεν, χωρίς αποτέλεσμα.

Το δεύτερο θέμα αφορά στην μη πρόσκληση του Καναδά να συμμετέχει στο AUCUS Pact, παρόλο που ο Καναδάς ήδη συμμετέχει στο “Five Eyes” δίκτυο Ασφαλείας μαζί με την Αυστραλία, την Νέα Ζηλανδία, την Βρετανία και τις ΗΠΑ.

Το τρίτο θέμα είναι η αποδοκιμασία της πολιτικής Τριντό - 53% του εκλογικού σώματα την απορρίπτει και απ' ότι φαίνεται το ποσοστό αυτό θα αυξηθεί. Και αυτό οφείλεται και στον απολυταρχικό τρόπο διακυβέρνησης του,  αλλά και στην ατζέντα του - εφαρμογή του σχεδίου δράσης των Παγκοσμιοποιητών (Μεγάλη Επανεκκίνηση και Κλιματική Αλλαγή).

Σύνοψη

Η προτεραιότητα της Κυβέρνησης της Χώρας είναι η υλοποίηση της ατζέντας της Μεγάλης Επανεκκίνησης και Κλιματικής Αλλαγής - που μεταξύ των άλλων αφενός θέλει να επιβάλλει περικοπές στην Κοινωνική Πρόνοια και το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και να βάλει φόρους για την χρηματοδότηση των έργων, αλλά και από την άλλη να επενδύσει στην ισχυροποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων κυρίως για την στήριξη της ατζέντας των Παγκοσμιοποιητών - αγνοώντας την κάλυψη των αναγκών επιβίωσης των λαϊκών στρωμάτων, είτε και αδυνατώντας να διαχειριστεί την  κρίση - οικονομική και σχέσεων με τις ΗΠΑ  - από την ακύρωση του έργου Keystone XL Pipeline.

Οι αποκαλύψεις που θα γίνουν και που αφορούν είτε στην Πανδημία και στην πραγματική σκοπιμότητα των εμβολιασμών, είτε σε σκάνδαλα κατασκοπείας στα οποία είναι αναμεμειγμένη η Χώρα, είτε και στις συνθήκες υλοποίησης τού έργου της Μεγάλης Επανεκκίνησης και της Κλιματικής Αλλαγής, σε συνδυασμό με δικαστικές αποφάσεις  που αφορούν στα προαναφερθέντα θέματα, μπορεί να εξαγριώσουν τον Λαό και  να τον στρέψουν όχι μονό εναντίον της Κυβέρνησης και του επιχειρηματικού μεγα-κατεστημένου που δραστηριοποιείται στην Χώρα και το οποίο κρύβεται πίσω από τις κυβερνητικές αποφάσεις, αλλά και εναντίον της συμμετοχής της Χώρας σε  κοινοπολιτειακά σχήματα και αμυντικούς συνασπισμούς. Κάτι που θα αναγκάσει την Κυβέρνηση να σκληρύνει την στάση της απέναντι στους εξεγερμένους και να χρησιμοποιήσει προβοκατόρικες μεθόδους - δράσεις που εντάσσονται στην κατηγορία false flag, όπως, για παράδειγμα,  το 'φύτευμα' κλεμμένου στρατιωτικού εξοπλισμού στους φορτηγατζήδες, η και το 'καπέλωμα' του κινήματος από εγκάθετους του συστήματος Παγκοσμιοποίησης - αλλά και 'πρωτότυπες' μεθόδους καταπίεσης - π.χ. μπλοκάρισμα τραπεζικών λογαριασμών εξεγερμένων, αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων, απαγόρευση μετακίνησης κλπ - αφού προηγούμενα έχει επιβάλλει στρατιωτικό νόμο ώστε στην συνέχεια  να χρησιμοποιήσει ακόμα και τις Ένοπλες Δυνάμεις προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία.

Το 2022 θα είναι μια χρονιά με πολύ παρασκήνιο και μυστικές συνεννοήσεις της Κυβέρνησης με ξένα εξωθεσμικά κέντρα εξουσίας. Θα είναι επίσης μια χρονιά που η διεθνής φήμη της Χώρας θα υποφέρει και εξ αιτίας των μέτρων που παίρνει η Κυβέρνηση, αλλά κυρίως εξ αιτίας της προσπάθειας που θα καταβληθεί από πλευράς Κυβέρνησης για την συγκάλυψη σκανδάλων

Φαίνεται όμως πως,  είτε εξ αιτίας αλλαγών στην κυβερνητική πολιτική των ΗΠΑ, είτε και εξ αιτίας του ότι η Κυβέρνηση αδυνατεί να επιβληθεί στα συνδικάτα μεταφορών είτε και γιατί οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας δεν φαίνεται να συμμερίζονται τις απόψεις της Κυβέρνησης για τον ρόλο τους, ίσως το σκηνικό αλλάξει προς το τέλος του 2022 και η τότε Κυβέρνηση θα θελήσει να διαπραγματευτεί και με τις ΗΠΑ - θέματα αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου και διασυνοριακό εμπόριο - αλλά και με τα συνδικάτα των Μεταφορέων για τα κόστη μεταφορών και το λαθρεμπόριο.

Τα προβλήματα για τον Καναδά - πιθανά κάποια στιγμή στο μέλλον  και υπαρξιακά - ξεκίνησαν το 1992 και πάντως μετά από την ομιλία του Μπούς στην Βουλή και στην Γερουσία των ΗΠΑ, περί Νέας Παγκόσμιας Τάξης, όποτε και τελείωσε το 'θαύμα' των καλών ημερών του Καναδά από την διακήρυξη της κρατικής υπόστασης του. Βέβαια προβλήματα υπήρχαν και στις καλές εποχές, όπως για παράδειγμα, ο παρασκηνιακός πόλεμος για το πολιτειακό ζήτημα (1963 και συνεχίζεται μέχρι το 2060) η το πρόβλημα της σχέσης των πολιτειών με την ομοσπονδιακή διοίκηση (αρχικά από την ίδρυση του Κράτους μέχρι το 1896 και επανήλθε από το 1950 και θα συνεχίσει μέχρι το τέλος του 21 αιώνα), πλην όμως η καλή επίδοση της Χώρας σε άλλους τομείς τα κάλυπτε. 

Ξαναγυρνώντας στην παρούσα κατάσταση, τα πράγματα φαίνονται να  εξομαλύνονται μετά τον Φεβρουάριο του 2023 μέχρι τα μέσα του 2024 , οπότε θα ξανά-υπάρξουν προβλήματα παρεμφερή με τα τρέχοντα μέχρι το τέλος του 2025 - πιθανά συναρτώμενα με την κατάσταση που θα επικρατεί τότε στις ΗΠΑ - για να ακολουθήσει στην συνέχεια μια περίοδος  ηρεμίας μέχρι τα μέσα του 2028. Στην συνέχεια όμως την Χώρα την παίρνει η κάτω βόλτα μέχρι το 2058, με την περίοδο 2046 - 2057 να μπορεί να χαρακτηριστεί και επικίνδυνη και μπορεί να έχει να κάνει είτε με διεκδικήσεις του Καναδά στους φυσικούς πόρους της Αρκτικής ζώνης και της Γροιλανδίας, είτε και με κάποιου είδους εμπλοκή η και διευθέτηση που θα τροποποιήσει /καταργήσει το παραδοσιακό πολιτειακό σχήμα του Καναδά (π.χ αποχώρηση από την Βρετανική Κοινοπολιτεία).   Η εξομάλυνση /ανάκαμψη που θα ακολουθήσει θα κρατήσει μέχρι το 2082. Από εκεί και πέρα, ίσως υπάρξουν - και μάλλον θα υπάρξουν - άλλα σχήματα κρατικής υπόστασης στα οποία θα ενταχθεί ο Καναδάς (π.χ δημιουργία ενός κοινοπολιτειακού σχήματος πολιτειών των ΗΠΑ, του Καναδά και του Μεξικού)

 

 

 

Ανάλυση

Η αστρολογική ανάλυση για το 2022 μας υποδεικνύει τα ακόλουθα :

Προοδευτικά


 


Η αδυναμία να προστατευθούν οι αξίες και τα ιδανικά της Χώρας -  εξ αιτίας της ανυπαρξίας πρωτογενούς παραγωγικού ιστού (Αγροτικός και Κτηνοτροφικός κλάδος) για την κάλυψη των βασικών αναγκών διαβίωσης του Λαού, αλλά και εξ αιτίας των  επιθέσεων που δέχεται το Δημόσιο Ταμείο και το Νόμισμα από τους διεθνείς κερδοσκόπους - σε συνδυασμό με τους περιορισμούς στην λειτουργία την Κοινωνίας - εξ αιτίας της κλοπής των δικαιωμάτων των λαϊκών στρωμάτων (π.χ. αποθεματικά Ταμείων και περικοπές συντάξεων) - αλλά και εξ αιτίας της ανικανότητας του Κράτους να διαχειριστεί την διάλυση του κοινωνικού ιστού - που κατά μεγάλο μέρος οφείλεται στην  διαφθορά που επικρατεί στον πολιτικό και διοικητικό μηχανισμό της Χώρας - αλλά και συνδυασμό με νέες πληροφορίες που έρχονται στην δημοσιότητα και με βάση τις οποίες η Κυβέρνηση θα θελήσει να ιδιωτικοποιήσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας μέσω Χρηματιστηρίου, προκαλούν αναστάτωση στα λαϊκά στρώματα και αντιπαλότητα με το επιχειρηματικό κατεστημένο [προοδ Αφροδίτη στον Τοξότη και στον 4ο οίκο 180ο γεν Σελήνη στους Διδύμους και τον 3ο οίκο, προοδ Κρόνος στον Σκορπιό και στον 7ο οίκο 150ο γεν Σελήνη, προοδ Πλούτωνας στον Ταύρο και στον 9ο οίκο 45ο γεν Σελήνη, προοδ Υγεία στον Υδροχόο και στον 5ο οίκο 135ο γεν Σελήνη].

Η επικέντρωση της Κυβέρνησης στην ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας εις βάρος των επενδύσεων στην ανάκαμψη του πρωτογενούς παραγωγικού τομέα, σε συνδυασμό αφενός με την επιδίωξη από πλευράς Κυβέρνησης της συμμετοχής της Χώρας σε πολεμικούς συνασπισμούς - επειδή αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πατρώνων της Χώρας - και η οποία συμμετοχή λίγα μπορεί να προσφέρει για την Άμυνα της Χώρας, αλλά και αφετέρου επειδή η Κυβέρνηση θέλει να χρησιμοποιήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις για την καταπίεση του Λαού ώστε να μην αντιδρά στην στέρηση των δικαιωμάτων του - εκδίδοντας εκφοβιστικά διατάγματα για να προλάβει η να καταστείλει εξεγέρσεις  - που έχουν σαν δικαιολογιά εμπρησμούς βιομηχανικών εγκαταστάσεων και υποδομών και οι οποίοι εμπρησμοί όμως μπορεί να είναι και προβοκατόρικες δράσεις - διαμορφώνει ένα σκηνικό ολοκληρωτικής μορφής διακυβέρνησης και αδυναμίας παντρέματος των εθνικών επιδιώξεων με τους επιχειρηματικούς στόχους [προοδ Άρης στον Τοξότη και στον 4ο  οίκο 135ο γεν Ερμής στον Λέοντα και στον 5ο οίκο, προοδ Χαντές στον Υδροχόο και στον 5ο οίκο 180ο γεν Ερμής, προοδ Ζευς στους Διδύμους και στον 10ο οίκο 45ο γεν Ερμής ].

Ο συνδυασμός της αποκάλυψης αναπτυξιακών σκανδάλων με δικαστικές αποφάσεις που αφορούν στην Δημόσια Υγεία και στο εθνικό σύστημα Μεταφορών και αγωγών Ενέργειας, αλλά και με την συμμετοχή της Χώρας σε Αμυντικούς συνασπισμούς, διαμορφώνει ένα σκηνικό απόρριψης του κυβερνητικού έργου από πλευράς Λαού και έλλειψης διάθεσης συμμετοχής σε κοινοπολιτειακά και αμυντικά σχήματα [προοδ Δίας στους Ιχθείς και στον 6ο οίκο 45ο γεν Ποσειδώνας στον Κριό και στον 12ο οικο, προοδ Κιουμπιντο στους Διδύμους και στον 9ο οίκο].

Ηλιακές Επιστροφές

Επειδή η Ηλιακή Επιστροφή ξεκινά στο μέσο κάθε έτους εξέτασα τις ηλιακές επιστροφές του 2021 και του 2022

Όσον αφορά στην Ηλιακή Επιστροφή της περιόδου 7/2021 - 6/2002


 


Ο Ωροσκόπος της Ηλιακής Επιστροφής της περιόδου 2021 -2022 του χάρτη του Καναδά, είναι στον 4ο γεν οίκο και στον Καρκίνο σε σύνοδο με τον απλανή Pollux, που ναι μεν φέρνει εξουσία και αναγνώριση, αλλά η δόξα είναι εφήμερη και μπορεί η κατάληξη να είναι και δυσάρεστη . Ως εκ της θέσεως του Ωροσκόπου της ΗΕ στον 4ο οίκο, η περίοδος αυτή θα είναι μια χρονιά που την Χώρα θα την απασχολήσουν θέματα λειτουργίας και απόδοσης της παραγωγικής υποδομής, πιθανής φούσκας στον Οικιστικό τομέα και Επικράτειας. Το πρόβλημα είναι πως ενώ την Χώρα την απασχολούν άμεσα προβλήματα των αναγκών επιβίωσης των λαϊκών στρωμάτων, η Κυβέρνηση ασχολείται με το πως θα προωθήσει την ατζέντα της Κλιματικής Αλλαγής και αυτό το θέμα συνδυάζεται και με 'δηλητηρίαση' (;;)  του Λαού εξ αιτίας των μέτρων κατά της Πανδημίας, αλλά και με ανατροπές στα σχέδια της Χώρας για εξαγωγές πετρελαίου. Επί πλέον,ι ο άφρων τρόπος διαχείρισης της κατάστασης από πλευράς Κυβέρνησης - που επιμένει στην ισχυροποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων εις βάρος του Κοινωνικού Κράτους και του Δημοσίου Συστήματος Υγείας με το αιτιολογικό πως η Χώρα δεν είναι επαρκώς προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει μια επίθεση - σε συνδυασμό με πιθανές  δικαστικές αποφάσεις που απορρίπτουν η δυσκολεύουν το κυβερνητικό σχέδιο δράσης για συμμετοχή της Χώρας σε ένα παγκόσμιο πρόγραμμα κοινωνικής αλλαγής (Μεγάλη Επανεκκίνηση), αλλά και  με τον περιορισμό των εισοδημάτων και του πλούτου των λαϊκών στρωμάτων,  μπορεί να οδηγήσει στην πτώση της Κυβέρνησης και ακόμα χειρότερα να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στην Χώρα.  [Ωροσκόπος ΗΕ στον Καρκίνο και στον 4ο γεν οίκο σε σύνοδο με τον απλανή Pollux, και σε όψεις 45ο με τον γεν Άρη, 120ο με τον γεν Κρόνο, 90ο με τον γεν Ποσειδώνας, 90ο με τον γεν Ωροσκόπο].

Επί πλέον υπάρχει μια όψη στον χάρτη της Ηλιακής Επιστροφής του 2021 - Πλούτωνας ΗΕ στον Αιγόκερο και στον 7ο οίκο της ΗΕ 180ο Ωροσκόπος ΗΕ στον Καρκίνο - που ισχύει η ίδια ακριβώς και στον χάρτη της ΗΕ  της ΕΕ, που σημαίνει πως μπορεί  'να υπάρξει ένα χτύπημα κάτω από την ζώνη - που μπορεί να αφορά στον δανεισμό της Χώρας είτε σε αποφάσεις του υπουργικού συμβούλιου που έχουν να κάνουν είτε με τον παραγωγικό μηχανισμό της Χώρας είτε και με την οικιστική Αγορά, και οι αποφάσεις αυτές θα αφορούν σε  μυστική προετοιμασία της Κυβέρνησης για επιβολή μελλοντικών περιορισμών η και για φορολογία, η και για αντιμετώπιση μελλοντικών  καταστροφών αγροτικών και οικονομικών κέντρων - και που το 'χτύπημα' θα στοχεύει σε αποκαλύψεις που θα κλωνίσουν την ενότητα του Λαού.

Το Μεσουράνημα της ΗΕ του 2021 είναι στους Ιχθείς και στον 12ο οίκο του γενέθλιου  Χάρτη. Ως εκ της θέσεως του αυτής, αφενός η περίοδος 2021 -2022 θα είναι μια χρονιά δυσφήμισης της Χώρας που οι κρυφοί εχθροί της θα φροντίσουν να εκμεταλλευτούν, αλλά και μια χρονιά μυστικών κυβερνητικών διαβουλεύσεων που μόνο καλό δεν κάνουν στην Χώρα. Το Μεσουράνημα της ΗΕ είναι σε σύνοδο με τον απλανή Fomalhaut και τον Ποσειδώνα της ΗΕ, αλλά και σε σύνοδο με τον Κρόνο Υποθετικό στους Ιχθείς. Και αυτό μπορεί να σημαίνει σκάνδαλα εξαιρετικά μεγάλων διαστάσεων που οφείλονται στην ανικανότητα της Ηγεσίας και που έχουν να κάνουν και με κατασκοπευτική δράση - που επιχειρείται να συγκαλυφθεί από την Κυβέρνηση - επειδή η αποκάλυψη μιας τέτοιας δράσης μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τα μεγαλεπήβολα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης και τον ρόλο της Καναδικής Ηγεσίας σε αυτά. Και αυτά σε συνδυασμό με αποκαλύψεις για την Δημόσια Υγεία και την κατευθυνόμενη διάλυση του κοινωνικού ιστού της Χώρας μπορεί να προκαλέσουν λαϊκή έκρηξη κατά του επιχειρηματικού μεγα-κατεστημένου που δραστηριοποιείται στην Χώρα και κατά της Κυβέρνησης [Μεσουράνημα ΗΕ στους Ιχθείς και στον 12ο γεν οίκο σε σύνοδο με τον απλανή Fomalhaut και τον Ποσειδώνα της ΗΕ, σε όψη 90ο με την γεν Σελήνη και 45ο με την γεν Υγεία].

Όσον αφορά στην ΗΕ της περιόδου 7/2022 - 6/2023


 


Ο Ωροσκόπος της ΗΕ 7/2022 - 6/2023 βρίσκεται στην Παρθένο και στον 6ο γενέθλιο οίκο, που μεταξύ των άλλων είναι και ο οίκος του 'δικτάτορα'. Ως εκ της θέσεως αυτής και της συνόδου του Ωροσκόπου της ΗΕ με τον απλανή Denebola, τα θέματα που θα απασχολήσουν την Χώρα θα είναι η κατάσταση των μαζών, το Κοινωνικό Κράτος και η Δημόσια Υγεία και ως κυβερνητική πολιτική - που σαφώς προκρίνει ένα νεο-φιλελεύθερο μοντέλο αντιμετώπισης των προαναφερθέντων θεμάτων-  αλλά και σαν συνέπεια μεγάλων καταστροφών από φυσικά φαινόμενα. Η επικρατούσα κατάσταση θα χαρακτηρίζεται από αστάθεια και η Κυβέρνηση, ενώ θα χρησιμοποιεί απατηλές μεθόδους,  θα έχει υιοθετήσει μια σκληροπυρηνική αντιμετώπιση των λαϊκών αιτημάτων, με απειλές αλλά και με δικαστικές διώξεις, καθώς επίσης και με την επιβολή καταναγκαστικών πράξεων κατά των οργανωμένων διαφωνούντων προκειμένου να εξαναγκάσει τον Λαό να υποταχτεί στην κυβερνητική ατζέντα [Ωροσκοπος ΗΕ στην Παρθένο και στον 6ο οίκο σε σύνοδο με τον απλανή Denebola, σε όψη 90ο με την γεν Σελήνη, 90ο με τον γεν Ζευς στους Διδύμους και στον 3ο οικο, 180ο με τον γεν Κρόνο Υποθετικό στους Ιχθείς και στον 12ο οίκο και σε όψη 135ο με τον γεν Βουλκανους στον Ταύρο και στον 1ο οίκο].

Το Μεσουράνημα της ΗΕ του 2022 είναι στον 3ο οίκο - άρα αφορά στα θέματα διακρατικών μεταφορών και επικοινωνιών, αλλά και τα δίκτυα μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου  - στους Διδύμους - αναποτελεσματικά σχεδιασμένα και υλοποιημένα δίκτυα  - σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ζευς στους Διδύμους - ολοκληρωτικής μορφής διαχείριση - και σε σύνοδο με τον απλανή Aldebaran [= απόκτηση δύναμης και πλούτου μέσω των άλλων αλλά τελική καταστροφή εξ αιτίας βλακωδών δράσεων]. Επι πλέον οι όψεις που κάνει το Μεσουράνημα της ΗΕ με τον γενέθλιο χάρτη μας μιλάνε για ' ανίκανη και δικτατορική διακυβέρνηση που από την μια θέλει να ελέγξει τον πλούτο που διακινείται παράνομα με την γειτονικές ΗΠΑ (λαθρεμπόριο) η και να αναπληρώσει την ζημιά από την κατάργηση του αγωγού μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου στις ΗΠΑ - προκειμένου να αυξήσει τα κρατικά έσοδα - χωρίς επιτυχία όμως και από την άλλη καταφεύγει στον περιορισμό του λαϊκού πλούτου (φορολογία) και των δικαιωμάτων των λαϊκών στρωμάτων για τα οποία δούλεψαν μια ζωή (συνταξιοδοτικό και δημόσια ιατρική περίθαλψη) προκειμένου να ισοφαρίσει την 'ζημιά' , χρησιμοποιώντας μάλιστα ποταπές και παραπλανητικές μεθοδεύσεις για να επιβάλλει το Σχέδιο της και αδιαφορώντας για την αλγεινή εντύπωση που προκαλεί στην διεθνή Κοινότητα η αυταρχική συμπεριφορά της Ηγεσίας' [Μεσουράνημα ΗΕ στους Διδύμους και στον 3ο γενεθλιο οίκο σε σύνοδο με την γενέθλια Αφροδίτη και τον γενέθλιο Ζευς στους Διδύμους, 90ο με γενέθλιο ΒΔ στην Παρθένο και Κρόνο Υποθετικό στους Ιχθείς, 135ο με γενέθλιο Χαντές].

Επί πλέον, στον χάρτη της ΗΕ του 2022 υπάρχει ένας μεγάλος σταυρός που διαβάζει : ' ο συνδυασμός, της διάχυτης διαφθοράς και η υπερβολή που διακρίνει την Κυβέρνηση όσον αφορά στα εξοπλιστικά προγράμματα και της συνέπειες αυτών στον κρατικό Προϋπολογισμό, με το ότι η Κυβέρνηση προετοιμάζεται μυστικά για την επιβολή μελλοντικών περιορισμών αλλά και αποθησαυρίζει πλούτο για να αντιμετωπίσει πιθανές μελλοντικές μεγάλες καταστροφές, αλλά και με το γεγονός πως η διακυβέρνηση έχει πάρει έναν ολοκληρωτικής μορφής χαρακτήρα αστυνομικού κρότους - επειδή η Κυβέρνηση δεν μπορεί να αποκλίνει από διεθνείς συμβάσεις που καθορίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της Χώρας όσον αφορά στα δίκτυα μεταφορών και στους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου - διαμορφώνει ένα εκρηκτικό σκηνικό εξ αιτίας της έλλειψης αυτοσυγκράτησης της Κυβέρνησης ' [ μεγάλος σταυρός ΗΕ: Αρης ΗΕ στον Κριό και στον 8ο οίκο 180ο Ζεύς ΗΕ στον Ζυγό και στον 2ο οίκο  και Σελήνη ΗΕ στον Καρκίνο και στον 11ο οίκο της ΗΕ 180ο Πλούτωνας ΗΕ στον Αιγόκερο και στον 5ο οίκο της ΗΕ ].  

Την κακή εικόνα που δίνουν οι όψεις του Ωροσκόπου και του Μεσουρανήματος της ΗΕ του 2022, φαίνεται να τις απαλύνουν οι εξής σχηματισμοί.

Ο πρώτος μας λέει πως 'η Κυβέρνηση θα δώσει δύσκολες και επιτυχείς μάχες για να ξεπεράσει ένα κίνδυνο και θα είναι πολύ προσεκτική αλλά και επικοινωνιακά αποτελεσματική κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων (για τα θέματα Μεταφορών και των αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου) και θα μπορέσει να πετύχει μια ειρηνική συνεργασία με τις αντίπαλες δυνάμεις (Συνδικάτα Μεταφορών, ΗΠΑ)' [μεγάλο τρίγωνο : Μεσουράνημα ΗΕ στους Διδύμους σε σύνοδο με Ερμή στους Διδύμους και τον 10ο οίκο της ΗΕ 120ο Κρόνος ΗΕ στον Υδροχόο και στον 5ο οίκο της ΗΕ 120ο Ζευς ΗΕ στον Ζυγό και στον 2ο οίκο της ΗΕ].

Ο δεύτερος μας λέει πως :' θα καταβληθεί προσπάθεια από τους ενδιαφερομένους (κυβέρνηση, συνδικάτα μεταφορών και ΗΠΑ) να αναγνωρισθούν και να διαχειριστούν  οι περιοχές εκείνες που προκαλούν εντάσεις και αδιέξοδα με τρόπο που να αξιοποιηθεί ο ενεργειακός πλούτος της Χώρας σε ένα σχέδιο 'συνεταιρισμού' που θα στοχεύει στην στήριξη των λαϊκών συμφερόντων [μεγάλο τρίγωνο : Σελήνη ΗΕ στον Υδροχόο και στον 11ο οίκο της ΗΕ 120ο Ποσειδώνα ΗΕ στους Ιχθείς και στον 7ο οίκο της ΗΕ 120ο Πλούτωνας/Ωροσκόπος ΗΕ και Κιούμπιντο/Ζεύς ΗΕ].

Comments

Popular posts from this blog

2024 - Προς ένα νέο Κόσμο : Δυο βήματα μπρός και ένα πίσω

ΗΠΑ 2024…Εντονα φυσικά φαινόμενα;

BRICS - Πόσο βιώσιμο είναι το σχέδιο;